7 intr-o saptamana #390

9.4.23

Am inceput saptamana pe drum, luni dimineata mi-am luat la revedere de la Milano si m-am indreptat spre Bergamo de unde am zburat (cu intarziere) spre Bucuresti. Asa cum v-am spus in postarea de joi mi-a placut mult zborul, dar oamenii mi-au lasat un gust amar, asa cum s-a intamplat si cand am ajuns pe Otopeni si am stat la niste cozi infernale la control pasapoarte. Nu vreau sa intru acum in detalii, dar suntem departe de un comportament civilizat si de renuntat la egoism si propriul interes.

Nu am facut cine stie ce cumparaturi in duty free, dar m-am oprit la Venchi sa iau niste ciocolata (pentru mine, dar si pentru niste cadouri) si mi-a placut mult ce aveau pregatit pentru Paste, dar bine ca am luat doar chestii care nu prea se puteau strica in timpul transportului pentru ca am venit intr-o aglomeratie de nu pot sa spun. Am zburat cu Ryanair la intoarcere si uitasem cat de putin loc e din cauza celor 2 randuri in plus de scaune pe care le-au pus in avioane. 

Acasa ma asteptau cateva surprize, printre care si una de la Apivita, brand nascut in acelasi an cu mine - 1979. Inainte de plecarea mea in Italia au avut un eveniment frumos prin care au anuntat ca martie 2023 reprezinta un nou inceput pentru brand, grupul PUIG (producatorul brandului Apivita) acordand distributia exclusiva in Romania companiei ND MedHealth. Ma astept sa vedem o comunicare mult mai buna pe produsele brandului, noutati si inovatii, asa cum stiam brandul acum cativa ani. Si eu personal sper sa vedem mai multe branduri ale grupului PUIG in Romania - si ma gandesc la un brand binecunoscut de machiaj care acum nu e prezent oficial pe piata noastra.

Nu am apucat inca sa incerc produsele primite, insa sunt extrem de curioasa sa vad cum sunt cele pentru curatarea tenului. Ma gandeam care sunt produsele pe care le-am folosit cel mai mult de la ei in trecut si mi-au venit in minte mastile Beauty Express (atat varianta la tub, cat si cele la plic), cat si Greek Mountain Tea Face Water.

Zilele mele au fost pline si am muncit de dimineata pana seara, mai ales ca am avut 2 plecari in 2 saptamani si asta a insemnat un program modificat cu totul, dar si un volum mult mai mare de munca la intoarcere - eu cand plec undeva nu car laptopul dupa mine, incerc sa rezolv si sa programez totul dinainte. Vreau sa ma bucur de plecare, nu sa stau cu gandul la munca. Mi-a iesit de fiecare data, chiar daca la intoarcere e putina nebunie.

In Italia am incercat multe produse de machiaj si in final m-am decis sa-mi iau noul concealer Prisme Libre de la Givenchy (eram indecisa intre asta si cele de la Dior si Armani, insa dupa ce l-am incercat nu am mai stat pe ganduri), dar mi-a ramas gandul si la fondul de ten Glow si la corectorul din gama si cand am vazut reducerea de 30% de pe Best Value am profitat pentru ca le-am luat la niste preturi mai mult decat bune. Revin cu detalii despre ele in perioada urmatoare.

 

Weekendul a fost cu mic dejun tarziu, cu soare, cu plimbari, cu citit in aer liber, cu flori si cadouri, au fost zile pentru suflet, cu liniste si zambete, au fost exact asa cum mi-am dorit. Si ma bucur ca ne-a iesit pentru ca urmeaza cateva zile foarte pline pana la Paste si aveam nevoie sa ma odihnesc si sa imi linistesc mintea.

Saptamana voastra cum a fost?

2 comentarii

  1. Saptamana mea nu a fost tocmai ok, cand am o situatie medicala as prefera sa stau acasa sa nu imbolnavesc lumea si sa trag de mine pana nu mai pot, dar de data asta nu s-a putut, iar de ce nu s-a putut si anumite reactii m-au dezamagit de nu se putea. Sper sa pot alege in continuare sa nu ma las afectata de anumite nesimtiri si afirmatii foarte neadevarate la adresa mea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Peste unele putem sa trecem, pe altele trebuie sa invatam doar sa nu le lasam sa ne afecteze. Ce spun altii nu te defineste, sa nu uiti asta.

      Ștergere