7 intr-o saptamana #392

23.4.23

Saptamana asta a fost una dintre cele mai ciudate pe care le-am trait in ultimii ani, am fost pusa in niste situatii care mi-au fortat multe limite si m-au pus in ipostaze pe care in mod normal le evit cu orice pret. Am incercat sa nu ma concentrez pe ce a fost urat si mi-a lasat un gust extrem de amar, ci sa incerc sa invat ceva din toate astea si sa vad daca ma poate ajuta pe mine sa fiu mai buna sau sa incerc sa fac lucrurile diferite pe viitor daca ma mai confrunt cu situatii asemanatoare.

Au contat mult lucrurile alea mici: un buchet (sau mai multe) de flori, o felie delicioasa de cheesecake decorata festiv, un parfum care te face mereu sa zambesti, o discutie cu om care te incarca cu energie, o vorba buna cand iti pierzi increderea in capacitatea oamenilor de a fi oameni, lucrurile alea mici, dar atat de importante.

Cei de la Doctor Fiterman mi-au trimis un colet cu 2 produse din gama Minoxicapil, respectiv fiolele si capsulele care ajuta la intarirea firului de par, dar si a unghiilor, cu o formula pe baza de aminoacizi si un complex de vitamine, vi le-am aratat si pe Instagram Stories si v-am spus mai multe despre caderea parului si asteptari realiste cand vorbim de suplimente si produse. Cei de la Doctor Fiterman au multe produse interesante in portofoliu si daca nu le stiti produsele merita sa cautati ceva informatii, mai ales ca se gasesc si in multe farmacii.

Am folosit cateva produse noi in ultima perioada, atat de ingrijire, cat si de machiaj si am descoperit un nou fond de ten cushion care imi place mult. E vorba de Micro Calming Fit de la Moonshot, un brand care se gaseste la Glowrious si de care eu v-am mai spus. Am avut in trecut varianta Setting Fix de la ei, care mi-a placut mult, dar nuanta era un pic cam roz pentru mine - o sa revin cu detalii despre varianta pe care o folosesc acum pentru ca merita.

Vineri seara am fost la The Marmorosch Hotel la invitatia celor de la Niche Parfumerie si mi-a placut tare mult pentru ca invitata a fost Patricia de Nicolai, femeia din spatele brandului Parfums de Nicolai, o femeie extrem de interesanta care a scris istorie in lumea parfumeriei de nisa. Este nepoata legendarului Pierre Guerlain si este prima femeie care a primit premiul celui mai bun parfumier international de la Societatea Franceza de Parfumieri.

Nici istoria brandului si nici povestea personala nu imi sunt straine, stiu si parfumurile si sunt cateva care imi plac, dar e cu totul altceva cand intalnesti un om si-l auzi povestind cu pasiune despre ceea ce iubeste, despre cum isi cauta inspiratia si ii da forma, despre cum ia nastere un parfum, despre partile mai dificile sau mai putin vizibile. Cred ca am mai spus si cu alta ocazie ca astfel de experiente sunt cele pe care eu vreau sa le traiesc si din care invat si imi gasesc, la randul meu, inspiratia. Cu ocazia asta am vazut si prima sticla de New York lansata in anul 1989, sticla ce a fost adusa direct din muzeul Nicolai.

Weekendul a fost cu relaxare, cu timp petrecut fara graba, cu discutii la un platou cu branza, cu zambete si momente pentru suflet, a fost cu bine si pentru bine. A fost cu soare si plimbari, dar si cu putina ploaie, insa nici nu a mai contat. Am citit, m-am uitat la 2 filme, am baut ceai, am mancat biscuiti si m-am bucurat de ce sunt, dar mai ales de ce nu sunt (mereu mi se intampla asta dupa ce am de-a face cu oameni care nu stiu sau nu vor sau nu pot). A fost un weekend de suflet si pentru suflet.

Saptamana voastra cum a fost?

Trimiteți un comentariu