Flowerbomb, o iubire veche

25.4.23

In ultimul an am incercat extrem de multe parfumuri noi, m-am "jucat" si cu parfumeria de nisa si am descoperit cateva branduri care imi plac mult, insa sunt cateva parfumuri la care ma intorc intotdeauna cu placere si care mereu imi aduc un zambet larg pe chip si ma refer la genul ala de parfum care te face sa te simti bine in pielea ta si te umple de energie, de bucurie.

Si daca nu v-ati dat deja seama din randurile de mai sus ma gandeam la Flowerbomb de la Viktor & Rolf, un parfum lansat in 2005 si creat de Olivier Polge, Carlos Benaim, Domitille Michalon Bertier and Dominique Ropion. Nu imi amintesc cand l-am incercat prima data, dar sunt mai mult de 10 ani de cand parfumul asta e in viata mea intr-o forma sau alta.

Mie cand imi place ceva imi place cu adevarat, asa ca in cazul lui Flowerbomb nu m-am limitat doar la original, ci am si Midnight, Ruby Orchid si Dew. Dar daca ar fi sa aleg doar unul as ramane la varianta originala si despre ea vreau sa va spun mai multe astazi.


Cand ma gandesc la primavara ma gandesc automat la parfumuri florale si Flowerbomb este floralul ala care te invaluie si te cucereste. Notele de varf sunt date de bergamota, ceai verde si osmanthus, notele de mijloc sunt orhidee, iasomie, trandafir, frezie si floare de portocal african, iar baza este una cu patchouli, mosc si vanilie. E o combinatie care imi place la nebunie si care pe mine persista intreaga zi, iar de cate ori simt parfumul zambesc.

Ceea ce imi place mie sa fac - si v-am mai spus asta - este sa le combin in functie de starea pe care o am si astfel pot sa ma bucur de arome noi care ma dispun de fiecare data. Sticla imi place mult de tot si mi se pare ca exprima foarte bine versatilitatea acestui parfum, are ceva unic si este un parfum pe care eu il simt - mi s-a intamplat sa nu-l port o perioada si cand l-am folosit din nou mi s-a parut ca acum l-am descoperit si m-am bucurat ca prima data. Si rar mi se intampla asta cu un parfum.

Si va reamintesc ceva ce v-am mai spus de curand: orice parfum rezista mult mai mult pe o piele hidratata, mie imi place sa ma rasfat si cu lotiunea de corp pe care o am, dar orice crema hidratanta va face parfumul sa simta mai mult timp pe piele.

Ati incercat vreuna dintre variantele Flowerbomb? Care este preferata voastra?

P.S.: Gasiti variantele la 10 ml pe Notino la preturi chiar bune si sunt perfecte pentru calatorie, zilele astea am vazut reduceri la variantele Dew si Nectar (si chiar ma tenteaza sa incerc si Nectar).

Trimiteți un comentariu