Produs nou pentru buze de la Paula's Choice

5.11.21

Am Hyaluronic Acid + Peptide Lip Booster de la inceputul lunii septembrie, cu mult inainte sa fie lansat in Romania si l-am folosit saptamani intregi inainte sa va povestesc despre el. L-am primit de la Paula's Choice si m-a intrigat ideea de booster pentru buze, insa n-am crezut ca o sa fie ceva special sau ca o sa vreau sa ii dedic vreo postare pe blog pentru ca m-am gandit ca e doar un produs pentru buze, cu un pret maricel si ca eu nu am probleme mari cu buzele astfel incat sa vad diferente majore. Insa pe masura ce l-am folosit a inceput sa-mi placa tot mai mult si am decis ca e mai bine sa va spun mai multe despre ele, mai ales ca am vazut ca multa lume nu a inteles exact ce e cu produsul asta.

Nu este un balsam pentru buze si, desi promite hidratare - pe care o si ofera, scopul lui este cu totul altul: este un tratament anti-aging pentru buze cu o formula extrem de misto si cu un aplicator metalic care i se potriveste intr-un mare fel. Nu am crezut ca o sa imi placa aplicatorul (am mai avut produse cu genul asta de ambalaj si nu m-au incantat deloc), insa face toti banii in cazul acestui produs. In perioadele calde trebuie pastrat la temperaturi sub 25 de grade tocmai datorita aplicatorului care se poate incinge.

Formula este extrem de complexa pentru un produs pentru buze si textura este una foarte misto, se absoarbe imediat in piele si lasa buzele cu un luciu discret si placut. Contine acid hialuronic si sfere de burete konjac care maresc volumul buzelor prin absorbtia apei care s-ar evapora in mod normal, squalane care previne deshidratarea si ofera un aspect mai ferm si neted, peptide care reduc liniile line si definesc mai bine conturul buzelor si diferite unturi (soia, cacao si shea) care ofera hidratare suplimentara si antioxidanti, atat de importanti atunci cand vorbim de imbatranirea pielii.

Ce face produsul asta in timp? Mentine buzele hidratate, pielea este mai ferma si mai neteda pentru ca liniile fine sunt estompate si conturul este mult mai bine definit. Si exact asta am vazut si eu dupa saptamani de folosire, il folosesc seara ca tratament si uneori l-am mai aplicat si ziua, insa nu foarte des, fiind in principal produsul dupa care intind mana seara. Este un produs fara de care nu pot trai? Nu, dar imi place sa-l folosesc si am vazut clar niste diferente. Merita incercat? Da, daca aveti deja probleme in zona buzelor sau vreti sa preveniti imbatranirea prematura.

Celalalt produs pentru buze pe care il am de la Paula's Choice este Lip & Body Treatment Balm, un produs de tip balsam care este special formulat pentru a oferi hidratare de durata (apropo de ce va ziceam la inceput despre asteptari reale de la un produs). Are o textura onctuoasa, o formula cu unt de shea si vitaminele A si E si este un produs care repara buzele uscate si crapate si care poate fi folosit si pe alte zone uscate (cuticule, calcaie, coate). Nu ma incanta in mod special mirosul, dar in perioada rece este de mare ajutor.


Cum vi se pare produsul asta nou? Va tenteaza? Ati incercat vreun produs de buze de la Paula's Choice?

Trimiteți un comentariu