Cutia Skin+ de la Pick'N'Dazzle

18.11.21

Despre Avant Skincare cred ca v-am povestit prima data anul trecut cand am descoperit produsele in cutiile de la Pick'N'Dazzle, iar de atunci am incercat mai multe produse de la ei, iar astazi vreau sa va povestesc despre 4 produse noi, dar si despre o oferta care merita din plin. Asa cum v-am mai spus Pick'N'Dazzle este cea mai buna optiune daca vreti sa incercati produsele astea pentru ca pe alte siteuri au niste preturi ce se apropie si depasesc 100 euro pentru fiecare produs. 

Avant Skincare este un brand premium, cu un concept propriu despre ceea ce inseamna ingrijirea tenului, mie imi plac produsele lor, insa - asa cum v-am mai zis - n-as plati niciodata pretul full size pentru ele. De asta exista Pick'N'Dazzle, iar oferta asta e bomba: 4 produse Avant + un accesoriu la alegere la doar 179 lei cu transport gratuit pentru produse ce depasesc ca valoare 2100 lei. Eu am primit cutia de la cei de la Pick'N'Dazzle, insa daca nu o primeam o cumparam pentru ca Skin+ este un cadou pe care l-as face unei prietene dragi, dar pe care l-as lua si pentru mine.

Cele 4 produse din cutie sunt noi si fac parte din gama Discovery, gama ce are ambalaje simplificate, dar aceleasi formule ca si produsele din gama de baza si a fost gandita pentru a fi produsele mai accesibile - eu ma bucur de ambalajele astea pentru ca nu sunt mare fana borcane si v-am spus asta de multe ori. Am folosit produsele in ultimele 3 saptamani ca sa va pot da si detalii despre ele, nu doar sa va spun ce contine cutia.

Gentle Rose Beautifying Face Exfoliant a fost primul pe care l-am incercat pentru ca am de la ei si varianta cu acid glicolic (de care v-am mai spus pentru ca imi place mult si sunt la al doilea tub) si am vrut sa vad cum este produsul asta nou prin comparatie. Acesta cu trandafir are in formula si vitamina B5, este bland si nu agreseaza deloc pielea - eu il aplic pe tenul umed si il masez prin miscari usoare pe ten, dar si pe gat si decolteu. Curata delicat, lasa pielea neteda si hidratata, daca nu puteti sa folositi exfolianti chimici este o varianta foarte buna - imi place la fel de mult ca si cel pe care l-am folosit pana acum.

Pro-Radiance Brightening Eye Final Touch are o formula curata si interesanta: propanediol, mica (care reflecta lumina astfel incat zona de sub ochi pare mai luminoasa si mai putin inchisa la culoare), sodium hyaluronate, colagen, acid glicolic si arginina, ceea ce imi place mult este textura foarte fina si usoara - intra imediat in piele si lasa zona hidratata si cu un aspect mai odihnit, chiar si atunci cand realitatea este alta. Actiunea cremelor pentru ochi este una limitata si trebuie sa tinem cont de asta pentru ca asteptarile nerealiste nu ne ajuta cu nimic.

Flawless Energising & Oxygenating Caffeine 2-1 Face & Eye Serum cu cafeina, sodium hyaluronate, antioxidanti si peptide are o textura extrem de usoara si intra imediat in piele, lasand-o revigorata si cu un aspect radios, dar ajuta si pe termen lung tenul pentru ca il protejeaza impotriva stresului si radicalilor liberi. Eu il folosesc dimineata si chiar imi place, trebuie doar sa fiu atenta cand apas pe tub pentru ca e nevoie de o cantitate mica pentru intreaga fata si pentru decolteu.

Advanced Bio Ultra-Fine Texture Day Moisturizer are in formula Matrixyl 3000, acid hialuronic si extract de caviar, dar si squalane, mai multe uleiuri si ceramide. Spre deosebire de produsele de care v-am povestit pana acum, crema asta are si parfum - desi este pe final de lista, eu il simt destul de puternic, asa ca am aplicat-o mai mult pe gat si pe decolteu pentru ca m-a deranjat in zona ochilor cand am aplicat-o pe toata fata. Are o textura care imi place mult, intra repede in piele si imi place cum hidrateaza.

Pe langa cele 4 produse de ingrijire de la Avant Skincare in cutie se mai gaseste si un accesoriu de la Pick'N'Dazzle. Eu am optat pentru setul de 4 pensule (moment de confesiune: m-am gandit ca vor da bine in poza), insa mai alte 2 variante pentru care puteti opta: o rola dubla din jad pentru masaj sau o perie 3D cu 2 fete pentru curatarea tenului. Nu am folosit pensulele, insa par realizate bine si perii se simt bine, rola de jad am (si nu prea o folosesc), iar peria de curatare nu as fi folosit-o, asa ca alegerea asta a fost logica.

Am vrut sa va arat si cutia in care vin produsele pentru ca arata foarte bine si daca vreti sa faceti cuiva un cadou nici nu mai e nevoie sa va ganditi la ambalaj sau la alte detalii, in plus nuantele de roz o fac extrem de feminina si ii dau un aer festiv. In prima poza din postare puteti sa vedeti si detaliul din interior, de pe capac, care face cutia asta o experienta in sine.

Cum vi se pare cutia Skin+? Ati incercat produse de la Avant Skincare?

Trimiteți un comentariu