7 intr-o saptamana #328

14.11.21

Am inceput saptamana in liniste si am terminat-o cu trairi total diferite, dar si cu o stare de oboseala care se tot acumuleaza si pe care o resimt tot mai mult. Incerc sa trag mai tare acum pentru ca in decembrie vreau cateva saptamani de concediu, zile in care sa nu fac altceva decat sa ma relaxez si sa nu fie nevoie sa stau nu stiu cate ore pe zi cu ochii in monitor. Imi place ceea ce fac si o fac cu placere, dar dupa problemele cu ochii din vara obosesc mult mai repede si, cand am mult de munca cand a fost in perioada asta, simt ca am nevoie de o pauza si ca ochii mei devin tot mai obositi.

Luni am avut cateva ore de relaxare si am petrecut timp in aer liber, am fost in parc si m-am uitat in jurul meu - daca in octombrie natura mi-a parut colorata si vesela, acum mi se pare ca a preluat starea oamenilor si e mult mai trista si rece. E o chestie de perceptie, dar eu asta am vazut si am simtit. Am incercat sa ma bucur de chestiile alea mici care imi produc placere si sa folosesc produse care imi dau o stare de bine. Am senzatia acum, cand scriu, ca nu mi se leaga cuvintele cum trebuie, dar asta e, se mai intampla si d-astea si sunt parte normala a vietii.


Vremea s-a schimbat radical in ultimele zile si dimineata (dar si peste noapte) e foarte frig si pe mine a inceput sa ma deranjeze gatul, asa ca am baut ceaiul asta de la Fares din gama Plantusin si am incercat si capsulele pe care le-au lansat recent. Siropul de tuse fara zahar nu imi lipseste de casa de cativa ani, sunt mai mult variante disponibile, inclusiv pentru copii, cand v-am intrebat pe Instagram mi-ati scris ca si voi folositi produse de la ei.

Astazi e ultima zi cand va puneti inscrie la giveawayul ce are ca premiu cutia Skin+ cu produse Avant de la Pick'N'Dazzle. Valoarea premiului este de peste 2000 lei (produsele Avant sunt foarte scumpe - o sa va povestesc saptamana viitoare mai multe despre ele intr-o postare, in caz ca vreti sa luati cutia si nu stiti daca merita), gasiti toate detaliile aici.

Saptamana asta a fost una cu multe vizite de la curieri - am si primit cateva produse noi, dar am si facut cateva comenzi on-line. Nu o sa scriu despre Black Friday pentru ca am spus deja despre ce mi-am luat pe Facebook (si m-am bucurat cand am vazut discutii intre voi, dar si cu mine cum erau pe vremuri pe bloguri) - va arat doar produsele din colectia de Craciun de la The Body Shop pentru ca astazi inca mai e reducerea de 20%, asa ca daca vreti ceva e momentul potrivit. Mie imi place Kindness & Pear cel mai mult, chiar daca nu imi transmite ideea de festiv in mod deosebit. Produsele de corp cu arome delicioase si un mic dejun gustos ma fac sa incep ziua cu un zambet si sa privesc lucrurile altfel.

Nu o sa aleg un moment din saptamana asta ca highlight, dar vreau sa va spun (stiu ca ma repet si uneori ma intreb daca nu devin enervanta) ca in ultimele zile mi-am dat seama - mai mult decat oricand - cate de importante sunt momente care ne mangaie sufletul, indiferent ca e vorba de un apus intr-un parc, de o aventura la munte, de un cadou facut doar ca asa simti sau de o seara linistita cu un pahar de vin.

Saptamana voastra cum a fost?

4 comentarii

  1. Frumoasa și obositoare, am născut în urma cu trei săptămâni, totul e nou, ne obișnuim unii cu ceilalți

    RăspundețiȘtergere
  2. Și eu am observat ca natura si-a pierdut din culori în ultimele zile. Poți sa-mi recomanzi creme de corp cu arome divine? Le caut pentru plăcerea mea și ca să mi le fac cadou de Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mela e Spezie de la Bottega Verde si Vanilla Pumpkin de la The Body Shop sunt primele care imi vin in minte.

      Ștergere