3 parfumuri de incercat zilele astea

9.11.21

Zilele astea multe siteuri au inceput deja sa aiba oferte la cadourile pentru perioada sarbatorilor, dar si pentru Black Friday, iar Notino are niste reduceri interesante la anumite branduri si niste seturi cadou care arata intr-un mare fel. Mi se pare o perioada extrem de potrivita sa ne satisfacem mofturile si sa ne luam acel produs la care ne gandim de ceva vreme, dar nu l-am pus in cos pentru ca asteptam o oferta buna. Eu am in plan un parfum, asa ca m-am gandit sa va povestesc astazi despre 3 parfumuri care sunt in perioada asta la oferta si pe care eu le-am folosit in ultimul an, dar nu am apucat sa va spun mai multe despre ele.

Le Parfum de la Lalique este o creatie a lui Dominique Ropion si l-am primit cadou de ziua mea, dar am asteptat toamna sa ma pot bucura de el, fiind un parfum ambrat foarte interesant si cu personalitate. Imi place tot la el: sticla, modul in care se combina notele si cat rezista pe pielea mea. Este o combinatie fascinanta: vanilat, dar lemnos, dulce, dar fresh, cald si pudrat, genul de parfum care iti ridica starea de spirit cand il porti. Il simt ca fiind un parfum serios, cu caracter, care iti da o nota de distinctie si eleganta, nu l-as purta daca ma aflu intr-o dispozitie jucausa pentru ca nu e genul ala de parfum. Varianta de 100 ml are un super pret pe Notino zilele astea (sa va uitati de curiozitate ce pret are in parfumerii parfumul asta) si folosind codul black beneficiati de 20% reducere.

Oferta de la Cacharel de pe site este foarte misto saptamana asta: 30% reducere folosind codul de care v-am zis mai sus si in plus daca achizitionati produse de peste 230 lei de la Cacharel, Azzaro, Diesel sau Ralph Laurent puteti sa va alegeti un parfum cadou - sunt 2 variante de Diesel pentru barbati si exact parfumul de care vreau sa va spun Yes I Am First Pink la 30 ml. Ambalajul sunt forma de baton de ruj e foarte feminin si plin de viata, iar parfumul este unul floral fructat, usor dulce si condimentat care te face sa zambesti si sa te bucuri de viata. Este un parfum cald si se potriveste foarte bine zilelor de toamna.

Seturile cadou cu parfumuri Cacharel arata foarte bine si pot fi o idee buna pentru cadouri de Crăciun daca stiti gusturile persoanei sau vreti sa va faceti voua o bucurie - in afara de acest parfum eu mai am Noa si Amor Amor de la Cacharel si imi plac amandoua. Oferta de Black Friday se intinde pe 3 saptamani, asa ca in fiecare luni vor fi alte reduceri si surprize - sunt multe produse care sunt oferite ca si cadouri black friday, asa ca merita sa verificati periodic pagina sa vedeti ce oferte mai apar. Saptamana asta sunt multe miniaturi de parfumuri extrem de interesante, eu chiar o sa va uit in fiecare saptamana sa vad ce e nou.

Viktor & Rolf este un brand pe care nu prea il prinzi la oferta, asa ca mi s-a parut mai mult decat potrivit sa va povestesc astazi si despre Bonbon Couture pentru ca sunt cateva parfumuri de la brand cu 20% reducere, inclusiv variantele de 10 ml care sunt foarte bune pentru a incerca parfumurile sau de luat in geanta. Eu am mai multe variante de Flowerbomb la 10 ml luate cand le-am gasit la oferta pe Notino si chiar ma gandeam zilele trecuta ca imi lipseste varianta clasica, asa ca ma tenteaza mult setul Flowerbomb cu cele 3 variante la 10 ml care are un super pret cu reducerea de 20% (are si varianta Nectar pe care nu am incercat-o).

Bonbon Couture mi se pare o combinatie intre Bonbon si Flowerbomb + multe note pudrate. Este mai intens si mai dulce decat varianta originala, notele de caramel fiind mult mai puternice. Este un parfum vanilat, lemnos si usor pudrat pe care imi face placere sa il port, dar nu imi place mai mult decat Flowerbomb care ramane preferatul meu de la acest brand.


Ce parfum aveti pe lista de dorinte in perioada asta? Va place ideea de smart shopping?

Trimiteți un comentariu