7 intr-o saptamana #330

28.11.21

Am avut o saptamana plina, foarte obositoare si cu foarte multe probleme. M-am intrebat de multe ori cum de mai rezist si nu pic din picioare, insa se pare ca forta mea interioara depaseste orice poate fi considerat rezistenta si ca, indiferent de cata nebunie e in jurul meu, eu functionez. Dupa ce weekendul trecut n-am dormit mai deloc luni seara problema cu cei de sus a ajuns intr-un punct culminant - nu o sa intru in detalii o sa ma rezum sa spun ca e vorba de alcool, mobila aruncata in pereti, urlete si ca a fost nevoie de 3 echipaje de politie ca sa inceteze.

In conditiile astea mi-a fost foarte greu sa vad ce e frumos, mai ales ca eu nu am trait in asemenea conditii si mi-e greu sa inteleg atata nesimtire si lipsa de responsabilitate, mai ales ca e implicat si un copil. Dar nu e treaba mea sa salvez pe nimeni, insa e treaba mea sa ma asigur ca drepturile imi sunt respectate. Nu cred ca s-a terminat, insa pentru moment amenzile i-au potolit ... insa tinand cont de ce s-a intamplat pana acum, cred ca este o masura temporara, dar vom vedea. Imi doresc sa ma insel ...

Dar sa revin la lucruri mai frumoase, intrucat am fost foarte aglomerata cumparaturile on-line sunt salvarea mea, iar saptamana asta am avut o gramada de livrari. Ofertele de mai jos sunt ambele de pe Notino si inca mai puteti profita astazi de ele, asa ca am zis sa vi le arat. La orice produs Bobbi Brown cumparat se ofera cadou un ruj full size din gama Luxe Shine Intense in nuanta Red Stiletto, iar la orice achizitie de la Bumble & bumble cadou se ofera 2 produse foarte misto. Unul este o varianta mini a primerului de care v-am tot spus pentru ca il folosesc de mult timp, iar celalalt este un spray full size extrem de interesant. Gasiti aici promotiile si cadourile din fiecare saptamana, eu de pe pagina asta pornesc intotdeauna cautarile pe siteul lor.

Am comandat multe chestii gustoase zilele astea, insa vreau sa va arat doar cateva de pe Vegis pentru ca am primit si un cupon cu cateva reduceri pe care puteti sa le folositi si voi daca vreti ceva de pe site. Eu am luat cateva condimente de la Solaris, niste produse pentru cadouri (pe care nu le-am pus in postarea asta), Rescue Spray de la Bach Remedies (orice ma ajuta sa imi mentin starea de calm in perioada asta e must have, altfel nu stiu unde ajungeam - oameni apropiati mie mi-au zis ca ei o luau razna de mult si ca nu stiu cum rezist) si cateva produse de la un brand nou pe care l-am vazut pe site, Cenovis. Cei de la Vegis au multe promotii in perioada asta, pachete 1+1 si noutati, le gasiti aici pe toate, iar la comenzi de peste 150 lei transportul este gratuit.

Pe final de saptamana am primit mai multe surprize, inclusiv un Advent Calendar de care o sa va spun mai multe cu alta ocazie, insa vreau sa va arat produsele de par care au ajuns la mine. Cei de la Syoss au lansat 3 masti noi de par cu formula concentrata si ingrediente naturale asiatice, avand de 5 ori mai multi aminoacizi. Au gramaj mare (500 ml) si pot fi folosite in 4 moduri: pre-samponare, in locul balsamului, ca masca sau ca masca peste noapte pentru ingrijire intensiva. Sunt 3 variante disponibile pentru o culoare vibranta, pentru reparare si pentru hidratare intensa. Eu ma inteleg bine cu produsele Syoss, asa ca am de gand sa le incerc si daca vreti detalii o sa revin cu pareri dupa ce le folosesc o perioada.

Cei de la Garnier mi-au trimis 4 produse Ginger Recovery din gama Botanic Therapy si v-am spus si pe Instagram ca eu stiu ca am mai folosit gama asta si mi-a placut. Samponul solid este sigur nou, eu nu l-am vazut pana acum si nici nu imi amintesc cand am folosit ultima data unul (sau daca am folosit, m-am gandit mult la asta). Produsele pentru par de la Garnier mi se par extrem de interesante, le-am mai folosit si in trecut, asa ca si gama asta a ajuns direct la baie.

Ziua de azi a venit cu mai multe surprize pentru mine, unele care m-au facut sa zambesc larg dupa o perioada grea, dar si cu multe alte surprize mai mici, dar la fel de apreciate precum cartea asta pe care imi doream de ceva vreme sa o citesc. Cititul m-a ajutat mult in perioada asta, pentru ca mi-a oferit un loc unde sa evadez si sa nu ma gandesc la tot ce nu imi place. Zilele urmatoare vor fi mai relaxate si de-abia le astept.

Saptamana voastra cum a fost?

Trimiteți un comentariu