7 intr-o saptamana #329

21.11.21

O alta saptamana grea si frustranta, din multe puncte de vedere, a ajuns la sfarsit si singurul lucru care imi vine in minte e ca ne apropiem tot mai mult de sfarsitul unui an care a fost extrem de greu pentru noi toti si care ne-a facut sa vedem multe lucruri cu alti ochi. Asa cum v-am tot spus preocuparea mea principala este (a fost si va ramane) starea mea de bine, tot ce-am facut si ce fac se invarte in jurul fericirii mele, insa asta nu inseamna ca nu ma afecteaza anumite lucruri, nu inseamna ca nu am momente cand furia si neputinta ma blocheaza, nu inseamna ca nu am zile cand pur si simplu nu mi-e bine. Dar toate astea sunt momente care trec si la finalul zilei incerc sa zambesc si sa ma gandesc la ce-a fost bine si frumos.

Am inceput sa folosesc cateva dintre produsele pe care le-am luat in ultima perioada si setul asta de pensule de la Real Techniques a fost o super afacere - am dat 26,99 lei pe 3 pensule pe Elefant, am tot folosit 223 Blurring Concealer zilele astea si imi place mult. Nu cred ca pensula asta se gaseste si separat, asa ca ma bucur ca am pus mana pe ea. Despre produsele de la Bumble & bumble v-am tot spus in ultimii ani, imi plac la nebunie si cand gasesc cate o oferta buna ma bucur si mai tare pentru ca nu sunt tocmai ieftine.

Daca tot am zis de sanatate si stare de bine vreau sa va arat si cateva produse pe care le folosesc si care merita sa fie cunoscute si de altii. PharmaLead by Vitrogan este un brand grecesc nou pentru mine si il gasiti direct pe siteul celor de la Pharma Care Family, dar si in anumite farmacii. Cele 2 produse de mai jos le-am primit de la ei, insa intre timp am dat si eu o comanda pe site pentru ca voiam sa mai incerc cateva produse - transportul prin curier este gratuit la comenzi de peste 100 lei, am primit si un dezinfectant cadou, dar si mai multe mostre.

Dar sa revin la produsele pe care le folosesc si imi plac. Thermo Active Cream este o crema pe baza de uleiuri si extracte de plante si are actiune analgezica si relaxanta impotriva durerii musculare, formula cu extract de ulei de ardei iute imbunatateste circulatia sangelui si produce caldure intensa pe partile dureroase (s-a dovedit un ajutor real pe partea de muschi tensionati). Burn Spray a ajuns sa fie folosit rapid dupa ce a ajuns la mine pentru ca am copt intr-o seara ceva si, din neatentie, am pus degetele pe tava fierbinte si m-am ars. Este un hidrogel ce contine acid hialuronic si excipienti pe baza de plante, formeaza o pelicula de protectie pe suprafata plagii, accelerand procesul de vindecare. Arsura mea nu a fost grava, dar mi-ar fi produs neplaceri cateva zile, insa cu produsul asta am si uitat a doua zi de incident.

Dintre produsele care nu imi lipsesc din casa de ceva vreme vreau sa va arat ViruProtect de la Stada (il folosesc in continuare si este un produs in care cred cu tarie), Immunity Forte C 500 + Zn + D3 de la MBA Pharma (este pulbere orodispersabila, asa ca poate fi luata oricand, fara apa si alte batai de cap), roll-on-uri cu uleiuri esentiale (in poza este preferatul meu de la Aura Cacia, insa folosesc cateva si de la Tisserand) si suplimentul cu Ashwagandha, un adaptogen de care v-am mai spus si care pe mine ma ajuta sa fac fata nebuniei in care ne scaldam.

 
Decembrie este o luna in care eu vreau sa ma relaxez, am in plan o vacanta prelungita si mult timp pentru mine si placerile mele - am profitat de reducerile de pe Elefant si mi-am luat multe carti pe care vreau sa le citesc (si chiar au avut preturi foarte bune, eu n-am mai comandat de multe luni de la ei), dar am si o lista lunga de filme care ma asteapta. Anul asta a fost unul in care am muncit extrem de mult si de-abia astept zile usoare si fara griji, cu o carte in mana si o cana de ceai langa, zile in care sa ma bucur si atat.

Una din comenzile date in nebunia cu reduceri a fost pe Vegis si chiar am facut o afacere super buna: am luat destul de multe produce cu reduceri mari, insa despre ce vreau sa va spun este ciocolata de la Vivani, un brand german pe care eu il stiu si care imi place. Am luat 2 variante cu caramel si sare si amandoua sunt delicioase, eu nu prea cumpar ciocolata in afara de cea de la Secretele Ramonei, insa asta - chiar daca are zahar - este de vis. Pacat ca la noi nu se gasesc decat cateva variante, insa e bine si asa decat deloc.

Chiar daca am avut zile incarcate si foarte stresante nu am uitat sa ma bucur de micile placerile si de florile astea pe care le-am primit la inceputul saptamanii. La randul meu am incercat si eu sa aduc bucurie in viata oamenilor dragi mie, am planificat niste cadouri pentru perioada urmatoare si m-am gandit mult la ce vreau sa fac anul viitor.

Saptamana voastra cum a fost?

Trimiteți un comentariu