7 intr-o saptamana #135

1.10.17


Saptamana asta a venit pentru mine cu multe lectii de viata, am fost pusa intr-o multime de situatii ciudate si mi-am dat seama cat de mult m-am schimbat in ultimul an. Reactiile mele la anumite situatii si oameni inca reusesc sa ma mire si ma bucur din toata inima ca sunt lucruri pe care le-am trait care n-au schimbat ceea ce sunt cu adevarat, chiar daca multe alte lucruri s-au schimbat. 

Am avut mult de munca, dar am incercat ca dimineata sa-mi acord 10-15 minute pentru mine, sa-mi pregatesc un mic dejun care sa imi dea energie, sa beau o cana de ceai sau ciocolata calda si sa-mi planific bine ziua astfel incat sa am timp pentru tot ceea ce conteaza pentru mine. Machiajul zilele astea a fost rapid si practic si m-am bucurat de cateva parfumuri care imi plac mult cand se raceste vremea.

Mi-am cumparat ceva de incaltat si cateva pulovere noi si am realizat ca gri si negru sunt culorile care ma atrag cel mai mult in perioada asta. M-am tot plimbat prin magazine in cautare de diverse, dar ochii mei s-au dus spre aceleasi culori si spre acelasi tip de materiale, am ramas putin mirata de cateva materiale proaste si dure am vazut la multe haine. 

Serile mele au fost toate parfumate si am incercat macar cateva minute sa citesc si sa savurez o cana de ceai. Am simtit mai mult ca oricand nevoia sa ma relaxez si sa ma detasez de tot ceea ce nu-mi face placere. Am trecut saptamana asta prin niste situatii care mi-au aratat cat de rari sunt oamenii misto si care chiar merita, am fost martora la cateva episoade de indiferenta si de dezumanizare care mi-au lasat un gust tare amar.

Nu v-am mai aratat-o de mult timp pe Leia, i-am facut intr-o seara niste poze frumoase si m-am gandit ca merita si ea o aparitie intr-o postare. Weekendul a insemnat pentru mine plimbari scurte, relaxare si timp pentru sufletul meu, lucruri pe care le-am savurat din plin. Sunt multe lucruri pe care nu am apucat sa le fac saptamana asta, dar n-am regrete. Uneori e bine sa pui stop, sa inveti sa spui nu si sa faci ceea ce simti ca ai nevoie.

Saptamana voastra cum a fost?

4 comentarii

  1. Mă bucur că ai avut timp pentru sufletul tău. Săptămâna mea a fost o revelație tristă a greșelilor din ultimii ani.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. As putea sa scriu atat de multe despre trecut si urmarile lui, doar ca incerc sa nu ma gandesc la ele ca la greseli, ci la experiente prin care a trebuit sa trec. Sper sa se aseze lucrurile si sa fie totul bine.

      Ștergere