Se poate si asa (25)

11.10.17

Iar am asteptat cam mult pana sa fac pozele pentru postarea asta, n-am avut timp deloc si am reusit sa adun o punga plina de produse consumate in ultimele doua luni. Sunt si cateva produse de machiaj, dar si produse de ingrijire a tenului si multe altele. Unele mi-au placut la nebunie si le vreau din nou, altele nu m-au convins, dar si sunt si multe pe care le-ati tot vazut pe blog pentru ca sunt produse pe care le recumpar mereu.


Despre gama Pure Stem de la Green Lab v-am povestit pe blog in urma cu ceva vreme, am terminat laptele demachiat si chiar mi-a placut. Demachiantul bifazic de la Helena Rubinstein este un produs extrem de bun, cu un pret pe masura, eu am avut cateva variante travel size si m-am bucurat de el in ultimele saptamani. Helena Rubinstein este un brand care merita mai multa atentie insa din pacate in Romania nu e deloc promovat, am vazut recent aici niste seturi cu mascara la preturi foarte bune daca va intereseaza. 

Am reusit sa termin cateva produse de machiaj si chiar ma bucur pentru ca mi se par cel mai greu de terminat. Primerul Smooth Miracle de la Max Factor mi-a placut la nebunie si v-am si povestit de el pe blog pentru ca merita din plin, la fel sta treaba si cu fondul de ten Active Light de la Pupa pe care am de gand sa-l recumpar mai ales ca au o oferta buna in perioada asta (la cumpararea oricarui fond de ten se ofera cadou un corector). Sprayul pentru fixarea machiajului de la Melkior (il gasiti aici) imi place la nebunie si este al doilea pe care il termin anul asta, la fel de mult mi-a placut si pudra compacta cu acid hialuronic si vitamina E de la Bottega Verde (o gasiti aici). Despre Flawless Finish Correcting and Highlighting Perfector de la Elizabeth Arden cred ca v-am povestit pe blog, am avut si varianta veche si mi-a placut, asa cum mi-a placut si aceasta.


Soothing Toner de la Derma E nu se mai produce, l-am avut de cateva ori pana acum, asa ca o sa ramana pe lista cu produse misto pe care nu mai am cum sa pun mana, insa folosesc acum alte doua tonere care imi plac mult, asa ca nu stiu daca o sa ii duc asa tare dorul. DIY Booster SPF30 Facial Serum de la Andalou Naturals mi-a placut mult si v-am si spus mai multe despre el intr-o postare. Extra Intensive Eye Cream (am avut o miniatura care mi-a ajuns cam 2 saptamani) din gama Cellular Performance de la Sensai nu m-a impresionat, mai ales la cat costa. E o crema buna si atat, insa am incercat recent o alta crema de ochi de la Sensai care chiar imi place, poate apuc sa va povestesc despre ea curand.

De la Paula's Choice am terminat trei produse si toate trei mi-au placut la nebunie, doua dintre ele le-am si recumparat. Resist Omega+ Complex Serum este fenomenal si dintre toate serurile pe care le-am incercat de-a lungul anilor imi place cel mai mult, pentru un ten deshidratat face minuni. V-am povestit mai multe despre el aici. Boosterul cu acid hialuronic nu-mi lipseste de 2-3 ani din casa, este produsul pe care ma bazez ori de cate ori tenul meu are nevoie de un plus de hidratare. Resist Youth-Extending Daily Mattifying Fluid mi-a placut mult in zilele calduroase si chiar este un produs la care o sa ma reintorc probabil vara viitoare.


Am reusit sa mai termin din produsele din baie (bineinteles ca am inceput altele, mama ei de curiozitate). De la Balea am terminat un gel de dus peeling cu pepene, o crema de dus cu vanilie si fructe de padure si doua produse pentru ras, iar de la Alverde un gel exfoliant anti-celulitic. Despre exfoliantul de la Aoliv v-am povestit pe blog, mi-a placut la nebunie si candva o sa-l iau iar, asa cum probabil o sa fac si cu exfoliantul pentru maini de la Cien daca il mai vad prin magazin.

De la Foreo am terminat doua geluri de curatare in varianta travel size, n-au nimic deosebit. Luna de la Foreo imi place la nebunie si o folosesc des, insa nu as da banii pe gelurile de curatare, cand sunt atatea alte varianta mai ieftine pe piata. Despre gelul de dus/ sapun lichid (au exact aceeasi formula) Vanilla & Macadamia de la Creightons v-am spus de multe ori, imi place la nebunie aroma si il am mereu in casa. Am terminat si un gel exfoliant pentru din gama Total Renewal de la No7, nu mai stiu de unde l-am avut, insa nu mi-a placut la fel de mult ca prima data cand l-am incercat. 


Pentru par am terminat iar o multime de produse: samponul si balsamul cu unt de shea de la Wash & Go, o masca cu ulei de argan de la Insta Natural, o alta masca pentru par vopsit de la Wella, cateva cutii de vopsea Natural Colors de la Palette, un sampon uscat de la Toni & Guy (mi-a placut la nebunie), cateva masti la plic de la Montagne Jeunesse, TRESemme si Apivita si doua tratamente de par de la TRESemme si Pantene (ambele luate de la Hello Free Z One Discount, ambele mi-au placut la nebunie, daca le mai gasesc la ei sigur le recumpar).


Pe langa Powder Touch de la Nivea (de care sunt sigura ca v-ati saturat pentru ca n-a lipsit in nici o postare de genul asta), am terminat un deodorant de la C-THRU si unul de la Fa. Gelul pentru curatarea pensulelor de la Real Techniques nu mi-a placut deloc, asa ca a tot zacut in baie pana m-am decis sa scap de el. Am terminat un balsam de buze de la Ivatherm si doua parfumuri de 30 ml: Tender Love de la C-THRU si Very Irresistible Sensual de la Givenchy (varianta care imi place cel mai mult).


Am terminat o multime de masti la plic de la Tony Moly, Balea, Beauty Face si Mitomo. Mastile (si plasturii pentru ochi) de la Beauty Face imi plac la nebunie si le-am recumparat de cateva ori pana acum - le gasiti aici, o sa imi fac timp sa va povestesc mai multe despre produsele astea in curand pentru ca merita din plin. Brandurile astea poloneze au produse extrem de bune, eu chiar sunt curioasa sa incerc mai multe.

De la Montagne Jeunesse am terminat niste plasturi pentru nas si un duo pentru picioare (exfoliant si unt hidratant), dar si multe masti, insa n-am mai pastrat ambalajele pentru ca vi le-am tot aratat prin postari. Am incercat o mostra de Skin Perfecting 8% AHA Gel de la Paula's Choice, insa nu mi-a placut in mod deosebit, raman la celelalte exfoliante de la ei care imi plac (Resist Daily Smoothing Treatment 5% AHA si Calm Redness Relief 1% BHA Lotion).


Ati folosit vreunul dintre produse din postarea asta? Parerile noastre coincid sau nu?

8 comentarii

  1. Chiar au fost multe produse..Da, am folosit câteva produse din cele care le-ai folosit și tu în special produsele de la Balea sunt un fan Balea. Mi-a plăcut articolul tău, am aflat de câteva produse de care nu știam nimic..

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma mir ca din atatea produse prezentate nu avem nici macar unul in comun :) Singurul pe care l-am avut dar nu mi-a placut este sprayul de la Melkior, nu m-am impacat deloc cu mirosul . Eu am terminat urmatoarele , un gel de dus cu ciocolata de la Palmolive si unul cu zmeura si afine de la I love (preferatul meu de foarte mult timp) . La capitolul deodorante am terminat doua de la BU si un antiperspirant Dove , crema de la Clinique Moisture surge care imi place foarte mult ,o apa micelara Garnier , un parfum Signorina .La capitolul machiaj , am terminat un rimel cu miros de ciocolata de la Pure Cosmetics,un fond de ten Fit me matte de la Maybelline. Sampoane am terminat doua , unul de la Loreal si unul de la Phyto pentru volum .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu mai am nici o problema cu mirosul sprayului de la Melkior, la inceput si pe mine m-a deranjat, chiar pot sa zic ca-mi place la nebunie. Nu cred ca am incercat nimic de la Phyto sau cel putin nu-mi amintesc. Iti trimit un mail mai incolo, vreau sa te intreb ceva. :)

      Ștergere
  3. Spray-ul de fixare Melkior și crema PC cu SPF o să fie și-n următoarea mea postare cu consumate, părerile fiind aceleași.
    Mi-ai amintit de câteva produse de care uitasem complet, dar cel mai tare m-a apucat dorul de deliciosul gel de duș cu macadamia. Încă-mi amintesc perfect aroma, deși a trecut ceva vreme de când l-am avut ultima oară.
    Hai că ai consumat o grămadă :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, sunt pusa pe fapte mari, de la Creightons mi-a placut si aroma cu smochine, dar tot asta ramane preferata mea. :)

      Ștergere
  4. Doar Nivea am folosit.Wooow..ce de produse faine ai avut.Beatrice Bella

    RăspundețiȘtergere