Produse noi de ingrijire a parului de la Apivita

4.10.17

Cei de la Apivita si-au marit recent gama de ingrijire a parului si la evenimentul de lansare am aflat o gramada de informatii noi si am pus ochii pe cateva produse care mi s-au parut chiar interesante. Nu-mi amintesc sa fi incercat pana acum produsele de par de la ei, desi cu asta s-au lansat, primul sampon natural Apivita a fost creat acum mai bine de 38 de ani intr-o farmacie din Atena. 

Ceea ce este nou la gama asta naturala si holistica este ca au inlocuit apa cu o infuzie de rozmarin si au venit cu cateva inovatii unice pentru a oferi solutii tuturor tipurilor de par in cel mai natural si eficient mod posibil. Nu ma asteptam sa fie asa multe produse in gama si fiecare sa aiba o formula atat de diferita si noua.

Eu am gama de hidratare pentru toate tipurile de par cu acid hialuronic, aloe si proteine din ovaz si Rescue Oil cu ulei de argan si ulei de masline, insa e prea devreme sa ma pronunt in privinta lor pentru ca nu le-am incercat decat o data. Daca va intereseaza sa va spun mai multe despre gama asta spuneti-mi in comentarii si o sa incerc sa ii fac un review.


Insa astazi vreau sa va spun putin despre gamele pe care le-au lansat pentru ca s-ar putea sa fie ceva potrivit si pentru voi: gama impotriva caderii parului cu HIPPOPHAE TONIC COMPLEX, gama impotriva matretii cu telina, salcie alba si propolis, gama pentru parul gras cu menta, urzica si propolis, gama pentru scalp sensibil cu lavanda si miere, gama pentru utilizare zilnica cu musetel si miere, gama pentru hidratare de care v-am zis mai sus, gama pentru repararea parului deteriorat cu masline si miere, gama pentru stralucire si revitalizare cu portocala si miere si gama pentru ingrijirea parului vopsit cu floarea soarelui si miere de cimbru.

Pe langa sampon si balsam in gama se gasesc si masti la plic in timp EXPRESS (pentru revitalizare, hidratare si fortifiere), balsamuri leave-in, dar si o gramada de uleiuri, unele pentru a fi folosite inainte de spalare si altele ca tratament sau pentru styling. Gama este extrem de variata si o puteti gasi in magazinul Apivita din Baneasca Shopping City si in farmaciile Sensiblu.


Ati incercat produse de par de la Apivita? Cum vi se par?

2 comentarii