2 produse care nu m-au convins

3.10.17

Cred ca ni se intampla tuturor la un moment dat in viata sa vrem neaparat sa incercam un anumit produs pentru ca este extrem de mediatizat si laudat si cand intr-un final sa ajungem sa-l folosim sa nu intelegem de unde atata valva si lauda. Cam asa mi s-a intamplat si mie cu produsele de care vreau sa va povestesc astazi. Unul nu-mi place deloc, iar celalalt este mediocru.


Lock-it Powder Foundation de la Kat Von D l-am tot incercat in ultimele luni si nici o metoda de aplicare nu m-a convins. Am incercat si pensula si burete (mai multe tipuri chiar) si oricum l-as aplica se aseaza pe ten intr-un mod nenatural si se vede oribil. Daca pe tenul meu normal este asa, nici nu vreau sa ma gandesc cum ar arata pe un ten uscat sau un ten cu imperfectiuni.

Nuanta pe care o am eu este Light 45 si mi se potriveste, insa nu este un produs pe care sa-l recomand cuiva. Este greoi, prafos, nici pe departe lejer si cu un finish natural, asa cum este promovat. Nu stiu cat de bine arata realitatea poza de mai jos, dar produsul ramane pe piele si se vede tare urat. Am incercat sa-l folosesc cu diverse baze, in diverse combinatii si in final m-am lasat pagubasa.

Produsele Kat Von S sunt acum disponibile si in Romania la Sephora, am vazut ca au adus si fondul asta de ten pudra si asta mi-a dat un impuls sa scriu mai repede postarea asta pentru ca 155 lei cat costa nu e o suma tocmai mica. Pe mine ma tenta paleta Shade + Light Contour, dar o sa astept sa merg intr-un magazin sa vad cum e pentru ca Lock-it Powder Foundation nu mi-a placut deloc. Daca ati incercat ceva de la Kat Von D si v-a placut astept recomandari pentru ca este un brand de la care as vrea sa incerc cateva produse, dar acum sunt cam sceptica.


Celalalt produs pe care am tot incercat sa-l inteleg in ultimele luni este uleiul de par Black Seed Dry Oil de la Kardashian Beauty Hair, un tratament pentru par cu ulei din chimen negru si proteine de matase, care promite ca restructureaza si hidrateaza toate tipurile de par. Atat de multe laude am citit/ auzit la adresa lui, incat la un moment dat am cedat si am luat o varianta de 15 ml de la Douglas sa vad cum e.

Am incercat multe uleiuri de-a lungul timpului pentru ca parul meu lung si ondulat are nevoie de ajutor, insa n-am gasit unul care sa fie atat de extraordinar incat ca nu imi doresc sa mai caut, asa ca din cand in cand ma mai incearca cate o curiozitate sa incerc ceva nou, chiar daca am cateva uleiuri incepute. In cazul asta nu pot decat sa ma bucur ca am luat varianta mica de 15 ml pentru ca Black Seed Dry Oil nu m-a impresionat cu nimic. 

Mirosul nu ma incanta in mod deosebit, ba chiar am fost putin dezamagita cand l-am mirosit prima data pentru ca vazusem cateva pareri ca miroase senzational (un ulei de par care mie mi se pare ca miroase extrem de bine este cel de la Orofluido). Nu simt ca face ceva nemaipomenit pentru parul meu si l-am folosit atat pe parul umed, cat si pe parul uscat. Am apreciat insa ca nu incarca parul si ca il lasa cat de cat matasos (insa asta fac si alte uleiuri/ seruri mai ieftine).


Ati incercat vreunul dintre cele doua produse? Aveti alta parere decat a mea? Ce produse v-au dezamagit in ultima perioada?

9 comentarii

  1. mmm, eu mi-am luat setul de sampon, balsam kardashian acum de la cosmetics ca avea un pret bun si sunt curioasa cum va fi pe parul meu. Cat despre ulei nu stiam ca exista si in format mic, ca l-as testa, ma atrag produsele in format micut.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Il gasesti la Douglas, nu stiu cum sunt samponul si balsamul, poate ne dai detalii dupa ce le folosesti.

      Ștergere
  2. Despre uleiul KK am zis si eu intr-un clip de empties ca nu i-am inteles scopul. Am avut o mostra similara de la Biosilk, acelasi format de sticla, acelasi gramaj si chiar era altceva.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu pe cel de la Biosilk l-am cumparat in format mare, chiar imi place. :)

      Ștergere
  3. Am uleiul de par tot varianta de 15 ml si sunt de aceeasi parere cu tine . Eu mi-am luat si spuma pentru volum si chiar miroase super , ofera si volumul promis dar trebuie atentie la cantitate, altfel risti sa-ti incarce parul .
    Nu am incercat nimic de la Kat von D , dar am in plan sa-mi cumpar ceva, inca nu stiu ce (am 20% reducere la Sephora perioada asta) .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deci nici tu nu l-ai gasit miraculos si nemaipomenit, au am balsamul uscat din gama asta si-mi place, dar mi se pare prea scump pentru ceea ce face.

      Sa-mi zici ce-ti iei, sunt curioasa, eu am avut si un ruj lichid, dar nu mi-a placut.

      Ștergere
    2. Cred ca fondul de ten si un ruj lichid , in weekend sper sa ajung intr-un magazin Sephora si sa le testez ! Te pup
      (Anamaria)

      Ștergere
  4. De cand au aparut produsele Kat Von D in Romania am tot citit review-uei nu prea bune despre ele. Imi doream foarte mult sa le incerc, dar acum ma gandesc de doua ori :))

    RăspundețiȘtergere