7 intr-o saptamana #138

22.10.17



A mai trecut o saptamana si, chiar daca a parut a fi mai degraba vara decat toamna daca ne luam dupa temperaturi, eu chiar m-am bucurat de culorile toamnei, de frunze, de copaci, de plimbari prin parc, de timp cu mine, de momente de liniste in nebunia care ne inconjoara, de clipe de relaxare, indiferent de ce s-a intamplat in jurul meu. Nu au fost numai momente linistite si nu e totul roz, dar eu incerc sa ma concentrez pe ce e frumos si pe ce imi face bine.

Pielea mea nu mai da semne de sensibilitate, asa ca am inceput sa port din nou bratari si una din combinatiile mele preferate este de la Soufeel: bratara gravata din argint cu textul Wherever you are be all there si bratara din piele neagra cu charmul inima personalizat cu poza Bellei. Mi-am luat recent cateva accesorii noi care imi plac mult, dar o sa vi le arat in alta postare cat de curand (sper eu).

Cei de la Melkior lanseaza maine 6 farduri noi, nuante perlate, extrem de pigmentate, iar eu am primit Dreamin' care imi place la nebunie. Este cremos si pigmentat, iar nuanta este de vis: rose gold combinat cu putin cupru, perfect pentru perioada asta. Cu o zi inainte sa primesc fardul am facut o vizita in magazinul Pupa din Mega Mall sa vad colectia I'm Metallic pe care au lansat-o. V-am aratat aici rujurile (exista creioane de buze si oje in aceleasi culori), n-am putut sa plec cu mana goala. Mi-am luat oja Rosy Mauve din colectia asta si pentru ca am card la Pupa am primit cadou o alta oja la alegere (am primit un mail cu oferta) si am ales 625 Dark Rose din gama Lasting Color. 

Nivea mi-a trimis un colet foarte interesant cu doua produse noi de par pe care le-au lansat, spuma si fixativ din gama Care & Hold (produsele par extrem de interesante si pe mine ma incanta ideea de produse care pe langa styling ofera si ingrijire), insotite de provocarea de a incerca un look nou in fiecare zi a saptamanii. Mi-a placut mult ideea lor si accesoriile pentru par m-au facut sa zambesc, le pun la treaba cat de curand.

Joi seara am fost la o lansare Repechage, un brand de la care nu am incercat nimic pana acum si despre care vreau sa va povestesc mai multe pentru ca mi-a placut ce-am aflat. Am plecat acasa cu masca Pumpkinfina cu care am de gand sa ma rasfat intr-una din serile urmatoare, dar m-am bucurat si de un apus superb si de o imagine a Bucurestiului care mi-a placut mult. In ultima vreme savurez tot mai mult astfel de momente si incerc sa le captez si in poze.

Sfarsitul de saptamana a fost cam agitat, dar am decis sa nu bag in seama nimic din ce-ar fi putut sa-mi strice starea de bine, asa ca am iesit la plimbare, m-am jucat ca cateii, am facut cateva cumparaturi absolut necesare pentru casa si m-am rasfatat cu cateva produse noi. In postarea de maine o sa vedeti ce mi-am luat zilele trecute, astazi va arat doar mastile astea "de dormit" de la Balea de care am auzit de la voi. Sunt patru variante, costa 3,99, iar eu am luat trei dintre ele: cu extract de alge, cu extract de ceai verde si cu ulei de avocado. Mastile sunt interesante, formula este bunicica (au parfum la finalul listei de ingrediente), merita incercate pentru un mic rasfat.

Saptamana voastra cum a fost? Ce planuri aveti pentru saptamana viitoare? Eu am o saptamana plina si sper sa am energie sa duc la capat tot ce mi-am propus sa fac.

10 comentarii

  1. Pentru mine a fost o săptămână liniștita precum vremea de afara,mult soare și multă culoare. Pe săptămână viitoare încă nu am nimic programat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce poze frumoase !
    Imi place cum arata nuanta fardului de la Melkior si astept sa vad ce noutati ne arati maine . Pentru mine a fost o saptamana foarte frumoasa si ador vremea asta . M-am bucurat foarte tare cand Antonia mi-a dat like la poza de pe instagram cu revista Cosmopolitan :)
    Te pup, sa ai o zi frumoasa !
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am simțit că, în sfârșit, se mișcă lucrurile pe anumite planuri din viața mea în săptămâna ce se încheie azi, chiar dacă nu dau prea multe detalii în vloguri. Și să știi că m-a țocat temperatura de marți sau miercuri seara, era aproximat 8 seara și tabela dintr-o stație de tramvai arăta 21 de grade, prin zona noastră e anapoda asemenea temperatură în a doua decadă a lui octombrie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca lucrurile se linistesc, stiu cat de bine se simte.

      Ștergere
  4. M-am bucurat, in sfarsit de toamna, de natura, de culori, de prieteni foarte dragi. Au intervenit si niste schimbari majore pozitive in viata mea, Hai ca incepe sa rasara, timid, soarele si pe strada mea. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt tare curioasă de măștile de la Balea și chiar vreau să le cumpăr zilele astea.

    RăspundețiȘtergere