Ganduri la 8 ani de Coltul Cameliei

12.10.17


Parca nu-mi vine sa cred ca au trecut 8 ani de cand am postat prima data pe blog, mi se par multi si in acelasi timp putini pentru ca simt ca blogul e parte din mine. Au fost multe momente in ultimul an cand am tras de mine sa continui sa postez in acelasi ritm, au fost multe momente cand blogul mi s-a parut inca un motiv de oboseala (cand te "bagi" in prea multe asa se intampla, dar pana la urma asta e viata), dar am stiut ca e doar o perioada care va trece si asa s-a si intamplat. Astazi sunt inca aici si scriu cu aceeasi pasiune cu care am scris intotdeauna.

Sunt multe lucruri pe care as vrea sa le fac mai bine, insa timpul meu este limitat si am decis ca e mai bine sa dau exact cat pot, fara sa ma incarc aiurea, mai ales intr-o perioada atat de aglomerata pentru mine. Asa cum probabil ati observat atunci cand in viata mea s-au intamplat lucruri am preferat sa ma retrag cateva zile si sa nu scriu doar pentru ca trebuie. Este o perioada extrem de plina, energia mea este impartita intre munca, antrenamente si blog si incerc sa am si o viata personala, asa ca dupa ce m-am gandit bine am decis ca cel mai important este sa imi fie mie bine.

Blogul este o pasiune, nu un job si vreau sa continui sa scriu pentru ca simt, nu pentru ca trebuie. Asa ca am decis sa pastrez lucrurile extrem de simple anul asta: pe Facebook veti gasi mai tarziu o surpriza cu un produs pe care eu il consider esential intr-o rutina de ingrijire de la brandul meu preferat pentru ingrijirea tenului in perioada asta, iar pe Instagram o sa fac un prim giveaway pentru ca asa am simtit sa fac. Pe blog vor urma giveawayuri scurte si simple atunci cand va voi povesti despre diverse lucruri.

Nu pot sa va zic ca am planuri pentru blog pentru ca sunt intr-o perioada in care las viata sa ma duca spre ceea ce imi face bine, dar stiu ca vor urma lucruri frumoase pentru ca simt ca lucrurile incep sa se aseze in viata mea. Sunt multe lucruri despre care as vrea sa scriu pe blog, dar as vrea sa stiu si parerea voastra si ceea ce va place cel mai mult.

Ceea ce-mi doresc astazi, la 8 ani de blog, este sa citesc parerea voastra, atat a celor care sunteti mereu alaturi de mine cu comentarii si likeuri, cat si a celor ce ma cititi din umbra de atata timp. As vrea sa stiu de cand ma cititi, care este postarea care v-a placut cel mai mult sau care a schimbat ceva pentru voi, ce v-ar face placere sa cititi in continuare pe blog, ce reprezinta pentru voi coltul asta al meu.

42 de comentarii

  1. Pff, te citesc de ani buni, nu mai stiu exact de cand. Am revenit mereu aici cu placere, pentru ca m-am regasit in multe din postarile tale mai personale (de altfel, acestea sunt si preferatele mele). Imi plac postarile despre parfumuri si obiecte de papetarie. :) La multi ani, blogului tau minunat! La multi ani tie! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, sa stii ca si mie mi-e dor de postarile pe care le scriam alta data, dar expunerea asta a ceea ce simtim vine si cu lucruri mai putin placute. Oricum am de gand sa scriu mai des despre sentimente in perioada urmatoare.

      Ștergere
  2. Nu mai stiu de cand te citesc, dar nu de foarte mult timp, dar nici putin :)
    Postarile tale sunt cumva foarte firesti, n-am identificat vreo stradanie din partea ta, pur si simplu curg - ca si cand ai sta la taclale cu cineva, mai schimbi o impresie despre un ruj, mai filozofezi despre sensul vietii :) Asta e motivul pentru care nu voi nominaliza o postare anume si nici nu voi zice ce-as dori in viitor legat de blogul tau. Deci e bine asa cum e, blogul tau merge mana in mana cu cresterea ta :)
    Sa fii sanatoasa, vesela si sa ai chef de scris :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ca de obicei am zambet de cand am vazut cine a lasat mesaj. :)

      Mie mi se pare ca ma citesti dintotdeauna. Am inteles, multumesc la fel.

      Ștergere
  3. Eu nu te citesc de foarte mult timp dar de când am început aici am rămas.. Îmi place foarte mult felul tău de a scrie articolele, îmi place interacțiunea ta cu noi, ca ne regăsim în ceea ce scrii. Îmi place sa citesc orice fel de articole lifestyle, beauty...nu contează. La mulți ani și la cât mai mulți înainte.. Felicitări pentru toată munca pe care o depui pentru noi cei care te citim. ❤

    RăspundețiȘtergere
  4. Mie îmi plac postările personale cel mai mult. Mi se pare ca reușești sa transmiți emoțiile tale prin ele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi-e dor si mie de ele, erau mult mai frecvente inainte. O sa incerc sa ma mai deschid pentru ca stiu ca ajuta, dar uneori e greu. :)

      Ștergere
  5. Te citesc de aproximativ 5 ani, poate si mai mult, imi plac aproape toate postarile tale, mai putin cele la care empatizez cu tine si prefer sa nu mai citesc, avand si eu problemele personale indeajuns de dureroase. Iki place ca ne anunti despre diverse oferte, ca descrii. produsele dupa cum le. apreciezi sau nu, fara inflorituri. Ma bucur ca ai ajuns la. un. echilibru cu tine insati si ca faci tot. ce poti ptr a il mentine, de aici avem cu totii de invatat. Spor la scris atata vreme cat iti vei dori sa faci asta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Carmen, sper sa postez lucruri interesante si pe viitor.

      Ștergere
  6. Te citesc de mult(din umbra,ce e drept),nu prea comentez la postari,dar felul in care scrii e exact pe sufletul meu.Imi place ca povestesti mereu cu relaxare si sinceritate despre aproape orice subiect.Este singurul blog pe care il citesc cu regularitate,imi place si ma inspiri cand scrii despre ce iti cumperi(haine,genti,accesorii,produse de beauty).Coltul Cameliei este coltisorul in care ma relaxez eu.Te imbratisez,La multi ani!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Anca, stiu ca sunt multe cele ce ma citesc din umbra si tare as vrea sa interactionam mai des. :)

      Ștergere
  7. In primul rand "La multi ani!" si multa inspiratie. Probabil ca numele meu iti este cunoscut deja, desi nu am scris foarte des, am citit multe dintre postarile tale in ultimii 2, poate chiar 3 ani de cand te urmaresc. Am vazut aici de la articole despre produse cosmetice, la bucati de suflet si intamplari din viata ta, greu de redat in cuvinte. Postarea mea preferata este 7 intr o saptamana, pt ca este genul de postare pentru care intru special pe pagina ta pentru a verifica daca a aparut. Posteaza in continuare ceea ce simti tu ca merita atentia ta, si coltul acesta nu isi va pierde farmecul. Succes !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Irina, da, comentariile tale imi sunt familiare. Multumesc pentru gandurile bune si pentru prezenta. :)

      Ștergere
  8. Mulțumesc pentru că întotdeauna ai o vorbă bună pentru orice. Și, de asemenea, mulțumesc pentru spuma aia cu miros de vanilie și portocală, pare a fi numai bună pentru luna decembrie, nu știu dacă mă pot abține până atunci...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu placere si sper sa gasesti si alte surse de inspiratie aici :)

      Ștergere
  9. Camelia, eu sper sa scrii cat mai mult timp de acum incolo, pentru ca te citesc cu drag. Tu trebuie sa scrii despre ce vrei si simti pe blogul tau. Cand tratezi un produs cosmetic care ma intereseaza si pe mine, intru si citesc. Stiu ca review-urile tale sunt sincere si la obiect, si de aceea intru sa te citesc, pentru ca gasesc pareri "naturale", ca sa zic asa, despre diverse produse. Scrii cum te duce viata si cum simti, cand simti. Eu asa fac. Nu ma stresez, doar blogul ar trebui sa fie o pasiune, nu? :)

    RăspundețiȘtergere
  10. La multi ani frumosi si multa inspiratie .Ma bucur ca prin intermediul tau am putut citi despre anumite produse care sunt bune si care nu.Esti un om frumos in adevăratul sens al cuvântului.
    La multi ani.pupiciii
    Alina Elena Costea

    RăspundețiȘtergere
  11. Te citesc de câțiva ani, imi place sa ma documentez pe bloguri in legatura cu diverse produse, inainte de da-mi achiziționa ceva, iar blogul tau este unul dintre cele pe care le urmăresc constant. (Gabriela L.)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca postarile sunt utile si ca va fac sa reveniti. :)

      Ștergere
  12. La mulți ani! Felicitări pentru cei 8 ani de blogging, pentru toata munca depusa, pentru ca ai pus suflet in fiecare cuvânt transmis către noi, cititoarele! Sunt deja cativa ani de când citesc blogul, si îmi doresc sa ne bucuri in continuare cu articolele tale, fie ca sunt despre beauty, stil de viața sănătos, crâmpeie din viața ta. Coltul Cameliei reprezintă pentru mine o evadare din cotidian, iar postarea care m-a determinat sa fac anumite schimbări este “10 momente fericite departe de ecran“.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca au ajuns cuvintele mele unde trebuie si sper sa fac asta in continuare. Multumesc pentru gandurile bune.

      Ștergere
  13. Te citesc de atata vreme, intai mi-a fost frica de tine pentru ca esti atat de clara, coerenta si directa, apoi am descoperit ca de fapt nu aveam eu incredere in mine. Ma gandeam ca cineva care scrie ca si tine nici nu m-ar baga in seama. Ai dat curaj atator oameni la modul concret, asta imi place la tine ca ai facut mereu. Si esti printre putinii bloggeri de beauty din Romania care ti-ai pastrat obiectivitatea. Nu te mai laud, gata. Sa mai scrii inca 80 de ani!! La 100 de ani sa bem o sampanie si sa ne dam una pe alta cu fond de ten, promiti??

    RăspundețiȘtergere
  14. M-am tot gandit cum sa fie mesajul asta, nici prea lung, nici prea sirops, nici prea scurt, dar sa acopar toate lucrururile pe care vreau sa ti le spun. Dar pana la urma mi-am dat seama ca nu trebuie sa fie nicicum, asa ca il las sa "curga". Nu stiu cum te-am descoperit, nu stiu nici macar de cand te citesc, dar ce conteaza e ca ma intorc mereu. Mie blogul mi-a schimbat si imi schimba in continuare viata in bine. Unii nu reusesc sa faca asta nici in persoana, daramite pe un blog, la distanta, prin niste postari care nici macar nu-mi erau adresate direct. Cu foarte multa lume vorbesc direct si ma cunosc extrem de bine si inteleg ce vreau sa zic fix pe dos. Ma oboseste ingrozitor chestia asta. Chiar daca n-am scris niciodata nimic explicit, mereu ai stiut sa citesti printre randuri, sa intelegi si sa-mi spui exact ceea ce aveam nevoie. Ca sa trecem la chestiile materiale cred ca o sa te plictisesti, dar umi asum :)). Lumanari, APA pt ca am aflat de infuzor (eu nu mai bausem apa de vreo 2 ani pt ca nu-mi place gustul) CEAIURI (din astea nici atat), feluri de mancare super misto de care habar nu aveam, cani, chestii mici care sa ma binedispuna, am descoperit site-uri foarte misto, Bonami fiind un exemplu (lenjerii cu mesaje faine, deja am o colectie, dar nu ma pot opri :)) pleduri, cani, sticlute misto care sa ma faca sa beau ceai). Despre produse nu mai zic... nenumarate. Imi place ca incepi de la foarte low cost la high end. Asa incat poti cumpara impulsiv sau iti poti face macar lista de dorinte :)). Colectii de vara/iarna dupa care mor si de care, evident, n-as fi stiut. Si cu toate astea nu e un blog (doar) de beauty, am invatat o gramada de chestii, altele mi-au dat de gandit, imi place. E o atmosfera "cozy" :). Mai ramane fobia de caini care ne pune la poli opusi, dar... never say never :)) La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intai am ras (cum fac mereu cand imi lasi tu comentarii) si acum pot sa-ti zic asa: te-am invatat chestii bune, mai putin partea cu cheltuitul, dar mi-o asum. Ma bucur ca m-ai descoperit si sper sa te inspir si in continuare. Multumesc :)

      Ștergere
  15. Te citesc de aproximativ 2 ani,nu comentez decat rareori dar imi plac mult articolele tale legata de cosmetice-m-ai facut sa descopar produsele paula s choice-de care sunt tare multumita,si nu numai,imi plac articolele tale in care iti descrii starile sufletesti si trairile intr-un mod extrem de sincer facandu-ma sa ma regasesc de multe ori in ele si nu in ultimul rand te admir si te simpatizez pentru ca esti o mare iubitoare de animalute-ca si mine-si pe deasupra ,mai esti si vecina mea de cartier!Iti doresc LA MULTI ANI in privinta blogului,sa ne incanti cu astfel de articole minunate in continuare si iti mai doresc sa fii fericita ,vesela si implinita mereu intoto ceea ce faci ,inclusiv in viata personala!auragherghin@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos pentru gandurile bune si ma bucur ca reusesc sa pun in cuvinte ceea ce vreau sa va transmit. :)

      Ștergere
  16. Am pierdut sirul anilor , sa fie 5 sau 6 ? Oricum, te citesc de foarte mult timp . Urmaresc foarte putine bloguri ,la tine revin cu drag de fiecare data , coltul tau e pentru mine un loc de relaxare . Te consider o prietena buna desi nu ne-am vazut niciodata . Postarile de tip haul si 7 intr-o saptamana au ramas preferatele mele :)
    Stiu ca ai vrut sa renunti de mai multe ori si ma bucur ca nu ai facut-o.
    La multi ani draga mea, te imbratisez !
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc. :)

      Si tu mi se pare ca esti dintotdeauna aici, nu-mi amintesc cand nu comentai. Si eu te consider prietena si poate viitorul ne pune si fata in fata, ramane sa vedem.

      Ștergere
  17. Te salut Cami,
    Eu te stiu de cal putin 4 ani, si stiu ca sunt cel putin 4 ani fiindca m-ai inspirat de prima data cand ti-am descoperit blogul, ca de obicei cautam impresii despre produse cosmetice si din una in alta am devenit fan pensule Real Tehniques...si uite asa am pastrat legatura si te bazaiam cand aveam nevoie de un sfat. Sunt perioade in care am avut si eu mici pauze de la lecturarea blogului dar revin in forta. Iti doresc toata fericirea,linistea si pacea din lume in plus indeplinirea tuturor dorintelor! Te pup!La cat mai multa inspiratie, avem nevoie de ea.����

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc si ma bucur ca ne-am cunoscut prin intermediul blogului. Sper sa gasesti inspiratie si pe viitor si sa revii aici cu drag de fiecare data. :)

      Ștergere
  18. Va urmaresc de 2-3 ani.Chiar daca nu prea comentez va urmaresc cu drag

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te astept cu comentarii mai des atunci, cand simti ca ai ceva de spus. :)

      Ștergere
  19. La multi ani ! Abia astept fiecare noua postare desi sunt departe de varsta mata citesc cu drag orice apare nou .Multa sanatate si bucurii interioare pe care sa ni le transmiti si noua.

    RăspundețiȘtergere
  20. La muuulti ani inainte ! <3 <3 <3
    Ohhh, tin bine minte si acuma primul articol citit pe blog, daca mai stii atunci cand ai fost plecata in Austria la varul tau si ai povestit multe lucruri de suflet care s-au potrivit perfect cu ceea ce simteam si eu la momentul acela (era intr-o primavara, daca imi amintesc bine). De atunci am ramas fidela blogului tau, multa vreme te-am urmarit in umbra avand impresia ca nici gand nu imi vei raspunde la feedback. Dar uite.... :) Ma bucur imens de mult ca te-am descoperit acum cativa ani si iti multumesc pentru absolut tot. :)
    M-ai ajutat de multe ori in postarile de suflet pe care le scrii, ai facut lumina in diverse ganduri si framantari pe care le aveam, legate de viata.
    Alte ori am prins curaj de la tine in anumite chestii pe care vroiam sa le fac, unele mi-ai reusit, altele nu.. but who cares? e vorba de experienta :)
    Ahhhh, sa nu uit, ma faci mereu sa zambesc :-) conteaza muuult pentru mine.
    Postarile de suflet sunt preferatele mele cat si cele de duminica unde ne scrii despre tot ce ai facut/simtit si produse noi sau folosite in saptamana respectiva.
    Pe de alta parte imi plac la fel de mult articolele cu review-uri despre parfumururi si cosmetice. Ah, si nu in ultimul rand tentantele haul-uri pe care le faci. :)
    Te imbratisez <3
    Un weekend cat mai frumos sa avem! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, sper sa te inspir si de acum inainte si sa gasesti mereu aici bucati de suflet. Sa ai o saptamana minunata!

      Ștergere