Rasfat si ingrijire intr-o dimineata de toamna

14.10.17

In urma cu multi ani mi-am promis mie ca n-o sa mai lucrez in weekend si ca am sa-mi fac mereu timp sa fiu eu cu mine, sa fac lucrurile care imi plac, indiferent ce se intampla in jurul meu. Mult timp mi-a iesit, insa in ultimul an lucrurile nu s-au desfasurat cum am vrut eu, asa ca de multe ori sambata a fost zi de lucru si uneori chiar si duminica am ajuns sa lucrez. Campania #BacktoCool de la Aoro by Notino mi-a adus aminte ca e cazul sa iau o pauza si sa fac lucrurile in stilul meu si m-am gandit ca e bine sa transmit si eu catre voi mesajul asta, gasiti mai multe informatii despre campanie pe canalul lor de Youtube.


Azi dimineata m-am trezit la o ora decenta, mi-am facut o cana de ceai si m-am gandit la ce vreau sa fac astazi. Atunci cand sunt acasa si vreau sa ma detasez de tot aleg intotdeauna sa creez o atmosfera placuta si relaxanta, iar tartele de ceara parfumata sunt printre preferatele mele. My Serenity de la Yankee Candle este una din aromele mele preferate de care v-am mai spus pe blog, iar Oak & Fig de la Kringle Candle este o descoperire recenta si v-am aratat-o cand v-am povestit ce mi-am cumparat la ultima comanda data pe Aoro by Notino. 

Pe site gasiti o selectie extrem de buna de tarte de ceara, o alta aroma pe care o recomand pentru momentele astea este Oud Oasis de la Yankee. Eu apelez intotdeauna la astfel de ajutoare pentru a ma relaxa. Nu am simtit nevoia sa mananc ceva, mai ales ca voiam sa fac ceva miscare, asa ca am ales un baton extrem de gustos cu smochine (fara zahar, fara prostii, doar cateva ingrediente extrem de bine alese).


Atunci cand imi permite timpul si nu ma simt extrem de obosita (lucru care mi-a cam dat batai de cap in ultima vreme) incerc sa fac putina miscare dimineata: ori cateva exercitii, ori yoga, ori pur si simplu aleg sa meditez si sa ma incarc cu energie. Trebuie sa avem grija si de corp, dar si de minte si de suflet. Azi eu am ales sa fac cateva exercitii pentru triceps, cateva intinderi (de fapt mai multe pentru ca am petrecut mult timp in fata calculatorului zilele astea) si la final am ales o meditatie scurta pentru a-mi linisti mintea. Campania Aoro by Notino se adreseaza femeii ocupate, dar care isi face timp sa se bucure de micile placeri ale vietii, precum Yoga si micile rasfaturi de tip spa acasa.

Baile lungi sunt una dintre placerile mele declarate, dar nu am mereu timp sa lenevesc asa. Ma multumesc si cu un dus rapid, dar aromat, iar pentru asta aleg intotdeauna arome care ma binedispun si incerc sa ii ofer si tenului meu un mic rasfat. Astazi am ales un peeling pentru corp de la Bielenda si un gel de dus cu aroma de vanilie de la Palmolive, iar pentru ten un peeling facial si o masca lansate recent de cei de la Bielenda, le gasiti pe toate pe siteul celor de la Aoro by Notino.

Iar dupa dus am ales sa folosesc un lapte de corp de la Bath&Body Works, Black Raspberry Vanilla, una din aromele mele preferate de la ei. Am oscilat intre asta si Warm Vanilla Sugar, cealalta aroma pe care o folosesc in perioada asta. Daca vreti sa va rasfatati putin si sa va mangaiati si simturile, nu doar corpul, produsele de la Bath&Body Works chiar reusesc sa dea starea aia de spa acasa, de arome care te invaluie si te incalzesc, mie imi place mereu sa ma intorc la ele in sezonul rece.


Tu cum ai ales sa incepi weekendul? Ai facut ceva pentru corpul si sufletul tau?

4 comentarii

  1. Și mie îmi place din când în când să-mi fac timp pentru mine,sa ma relaxez.. Îmi place sa simt în casa mirosul lumânărilor parfumate și eu le recomand pe cele de la Yankee.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E bine sa ne facem timp si pentru noi, oricat de agitate sunt lucrurile in jurul nostru. Avem nevoie de asta.

      Ștergere
  2. Bai luuuungi, cu spuma si neaparat un gel de dus care sa imi dea o stare de bine, Si lumanari untul de corp Pumkin Vanilla ( am cedat intr-un final) si ceai si...o cafea cu lapte dimineata. E a treia zi cand uit sa-mi iau cafea apropo :))Si nuci verzi, struguri, castane coapte, dovleac copt... ador toamna!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine ca ai cedat ca dupa aia suspinai dupa el. Cu astea coapte n-am treaba, ultima mea placere sunt perele caramelizate (fara prostii). :)

      Ștergere