Cumparaturi de la Pupa, The Perfume Lab, Melkior & DM

16.10.17

Va spuneam ieri ca mi-am cumparat cateva produse si cum stiu ca postarile de genul asta va plac mult le-am adunat pe toate ca sa vedeti ce m-a tentat si ce am reusit sa-mi iau fara sa cheltui multi bani. Unele produse au fost cumparate din impuls, iar altele sunt produse de care aveam nevoie si dupa care m-am dus in mod special in magazin.


V-am spus zilele trecute ca Pupa Milano are o oferta buna la fondurile de ten, asa ca m-am dus sa imi iau din nou fondul de ten lichid Active Light pentru ca recent am terminat unul (cum probabil ati vazut in postarea cu produsele consumate in ultima perioada). Am platit fondul de ten si am primit cadou un concealer, eu am ales Cover Cream Concealer - nu mai erau nuante multe disponibile, asa ca am ales o nuanta cu tenta roz pentru a lumina zona de sub ochi. Am pus ochii pe o pudra pulbere si cred ca o sa mi-o iau in curand si ma tenteaza si gelurile pentru sprancene de la ei.


Cand eram in Mega Mall am vazut un magazin nou - The Perfume Lab - si, bineinteles, ca mi-a atras atentia. Parfumurile sunt una din placerile mele declarate, asa ca nu aveam cum sa nu aflu mai multe. Magazinul este primul din Romania si apartine unei firme cu sediul la Atena care este in lumea parfumurilor de peste 40 ani, parfumurile sunt facute in propria fabrica si sunt inspirate de parfumuri celebre. Eu am mirosit cateva si unele mi s-a parut identice, am plecat acasa cu o copie dupa Crystal Noir de la Versace, insa n-am apucat sa il incerc inca, deci nu pot sa va spun mai multe. Am dat 45 lei pe 30 ml, erau si niste variante mai mari, insa am vrut doar sa vad ce e cu firma asta pentru ca n-am auzit de ei pana acum.


Am intrat la Naturescu sa cumpar niste batoane proteice si m-am uitat un pic si la ofertele la cosmetice si mi-a sarit in ochi crema de maini Hamman El Hana de la Pielor. N-am vazut si n-am citit nimic despre ei pana acum, insa imi simteam mainile cam uscate, asa ca am luat-o, mai ales ca nu a fost decat 4 lei. Aroma este Tunisian Amber, are 30 ml si e extrem de usor de luat in geanta. Eu nu am mainile foarte uscate, asa ca pentru mine este ok (contine ulei de argan si unt de shea).


Celalalt magazin in care m-am dus pentru ca voiam ceva anume a fost DM, insa ceea ce era in oferta nu era si in magazin (tipic, nu e prima data cand se intampla asta, iar angajatele nici nu stiu ce e in catalog), dar daca am ajuns mi-am luat cateva tuburi de vopsea de par si doua geluri de ras - varianta galbena e noua si are miros de nectarine. Am vazut ca aveau o oferta buna la Nivea (deodorant + gel de dus pana in 15 lei), eu as fi vrut sa incerc gelul de dus cu frangipani, insa nu era, asa ca n-am luat nimic. In schimb am mirosit un sampon Balea Toffee Love care mirosea superb a caramel, acum cand scriu ma gandesc ca trebuia sa-l iau si sa-l folosesc ca gel de dus.


Am profitat de oferta celor de la Melkior cu 1+1 la rezervele de farduri si cu 51 lei mi-am facut o noua paleta de farduri, perfecta pentru perioada asta. Am ales Light Beige, Spice (am varianta mata si am vrut sa am si varianta satinata), Steel, Sky Peach, Taupe si Unique Touch. Imi plac mult toate nuantele, am facut niste alegeri inspirate, chiar daca pozele de pe site nu prea reflecta realitatea. Fardurile Melkior chiar merita cumparate, raportul calitate/ pret este unul foarte bun.


Ultimele doua produse le-am luat de la Hello Free Z One Discount, m-am dus sa vad daca nu cumva mai gasesc tratamentele de par pe care vi le-am aratat in postarea cu produse consumate si n-am avut noroc, dar n-am plecat cu mana goala. Mi-am luat Dry Defining Spray de la TRESemme si un sampon uscat de la Tigi Pro. Am dat in jur de 35 de lei pe amandoua, nu le-am folosit inca, deci nu pot sa emit o parere la momentul asta.


Voi cu ce v-ati rasfatat zilele astea? Ce alte dorinte aveti? Eu mai am cateva produse pe lista si vreau sa-mi satisfac poftele in perioada urmatoare.

17 comentarii

  1. În ultima perioada nu prea am mai făcut cumpărături deci trebuie sa dau și eu o fugă să-mi mai iau cate ceva..

    RăspundețiȘtergere
  2. Am ceva cadouri de luat in perioada asta, asa ca trec pe planul 2... Macar o saptamana :))

    Suna super bine samponul ala de la Balea :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Arata bine fardurile de la Melkior. Am si eu 2 rezerve.

    RăspundețiȘtergere
  4. Uh, ce frumoase sunt nuantele de farduri pe care ti le-ai ales! M-ai super tentat cu ele. Melkior e Melkior 💖, ramane tot timpul pe lista mea dz dorinte.

    RăspundețiȘtergere
  5. Am fost cuminte în ultima vreme și nu prea m-am avântat la cumpărături :)) Doar demachiant, dischete și câteva măști de la DM (cele în pliculeț).

    RăspundețiȘtergere
  6. Am vrut si eu sa plasez o comanda Melkior dar nici unul din fardurile pe care le aveam pe wishlist nu erau in oferta asa ca am lasat-o balta. La cremele de maini Pielor am facut eu review acum mai bine de un an cred. Le-am gasit in Auchan, unde am vazut ca si acum au o gama larga de produse de la ei. Intre timp am mai testat si alt sortiment de crema si posibil sa mai iau cate ceva ca sunt destul de misto pentru pretul mic. Credeam ca numai la noi sunt doamnele din Dm complet nestiutoare. Am mers sa caut noile sleeping masks Balea si dadeau din umeri. M-am uitat la raftul cu masti si nu erau, dadeam sa ies dar le-am zarit pe un display separat. Noroc ca le-am luminat la casa ca despre chestiile alea mici vorbeam eu!:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am citit postarea ta cand am cautat sa vad ce e cu marca asta, sunt de acord cu aroma de betisoare parfumate. :)

      Eu o singura data am dat de cineva competent la DM, cautam ceva ce nu era la raft si m-a ajutat. Nu stiu despre ce masti zici, trebuie sa ma documentez.

      Ștergere
    2. Iti trimit un link pe facebook sa vezi despre ce zic. Ma pregatesc sa le testez intensiv in weekend ca e plecat barbatul de acasa si nu risc sa il speriu iremediabil. Si asa m-a vazut cu una din mastile tip servetel si era sa lesine in hol!:))

      Ștergere
  7. În afară de o comandă de cărți la Elefant, în care am strecurat și câteva cosmeticale, în rest n-am mai luat nimic că nici n-am mai avut când, dar nici nu m-a interesat ceva anume. Nu știu totuși cum de n-am văzut oferta la Melkior, cred că aș fi cedat dacă o vedeam, că mai am loc liber într-o paletă și se cere completat :))
    Să le folosești pe toate cu plăcere!

    RăspundețiȘtergere
  8. Am multe produse în wishlist, la care visez de ceva timp, dar momentan nu ma pot răsfăța, am alte cheltuieli. Imi doresc fardul de obraz irizat de la Melkior, un ruj lichid mat tot de la ei și un produs-tratament pentru tenul meu

    RăspundețiȘtergere