7 intr-o saptamana #137

15.10.17


Nu stiu cum a fost saptamana asta pentru voi, dar eu de-abia am asteptat weekendul sa ma odihnesc si sa-mi incarc putin bateriile. Nu au iesit lucrurile chiar asa cum am sperat eu, dar e bine si sper sa vina zile mai linistite. Luni am umblat mult si am admirat toata ziua cerul, mi s-a parut extrem de frumos si n-am putut sa nu fac cateva fotografii. Mi-am cumparat cateva lucruri pe care o sa vi le arat maine, insa prima parte a saptamanii n-a fost tocmai usoara pentru ca am avut probleme cu un ochi, asa ca tot ce am facut a fost in reluare.

De joi lucrurile s-au mai linistit din punctul asta de vedere, insa au inceput alte probleme, asa ca tot intr-o agitatie continua am fost. Am reusit sa ajung la un eveniment organizat de cei de la Essence si mi-a placut mult locatia si cum au reusit sa creeze o mica petrecere pentru a sarbatori 15 ani de Essence, iar mai pe seara m-am vazut cu o prietena la un ceai. Chiar aveam nevoie de timp departe de munca, asa ca am incercat sa savurez momentele.

Joi s-au implinit 8 ani de cand am postat prima data pe blog si asta m-a facut sa ma gandesc la multe lucruri si sa-mi dau seama de si mai multe. Am primit un cadou neasteptat care m-a bucurat mult, dar am vrut sa va ofer si eu ceva: pe Facebook va asteapta produsul meu preferat de la Paula's Choice, Clinical 1% Retinol Treatment, iar pe Instagram 8 produse pentru a va rasfata. Nu uitati de giveawayul de pe blog de la inceputul saptamanii - paleta Just Smoke It de la Melkior.

Sfarsitul de saptamana a venit cu relaxare si cu o tura scurta de cumparaturi pentru casa, insa am intrat putin si in Pepco si n-am iesit cu mana goala. Mi-am cumparat o esarfa/ fular gri care imi place mult, o decoratiune de lemn si o caseta luminoasa cu litere care a fost numai 30 lei (stiti ce scumpe sunt on-line pentru ca m-ati tot intrebat de unde o am pe cealalta de ati mai vazut-o prin poze).

Sa aveti o duminica frumoasa si sa vina o saptamana minunata!

4 comentarii

  1. Imi pare rau sa citesc asta , ce ai patit la ochi ?
    Stiu cum e cand ajungi in Pepco, am fost si eu zilele trecute si mi-am luat o farfurie + o cana cu inimioare, foarte dragute ambele .
    Sa ai o saptamana mai linistita, te pup .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu ce-am patit, am o sensibilitate la ochiul stang, o mai patesc din cand in cand - alergie combinata cu oboseala si sunt "aranjata". Sa ai si tu o saptamana frumoasa!

      Ștergere
  2. Weekend frumos draga mea, poate săptămâna care vine va fi mai frumoasa pentru tine. 😘😘

    RăspundețiȘtergere