3 produse noi in rutina mea de ingrijire

26.10.17

In ultimele saptamani am inceput sa folosesc cateva produse noi de ingrijire si chiar imi plac, asa ca m-am gandit sa va povestesc putin despre ele, mai ales ca sunt produse despre care nu am gasit multe pareri pana acum, ba de unul dintre ele nici nu stiam ca exista. Imi place cand descopar branduri noi care imi starnesc curiozitatea, mai ales daca au produse bine formulate si preturi decente.


Curatarea tenului este primul pas pentru a avea un ten sanatos si am spus asta de multe ori pe blog (si fiti convinse ca o sa o mai spun - inca sunt mirata cand intalnesc femei care imi spun "nu ma machiez, de ce sa imi curat fata?"), insa atunci cand vine vorba de produse care se clatesc de pe ten eu caut produse accesibile si care sa-mi placa. Prefer sa dau mai mult pe produse precum seruri si boostere si sa nu "arunc" bani multi pe produse care nu raman pe ten, dar asta nu inseamna ca nu caut produse misto care sa imi dea senzatia de rasfat si sa fie bine formulate.

Iar Meyer Lemon+ C Creamy Cleanser din gama Brightening de la Andalou (produsele Andalou le gasiti la Secom) se incadreaza perfect in ceea ce caut eu la un produs de curatare: are o textura lejera de gel-crema, contine celule stem din fructe, miere de Manuka si vitamina C (stiti ca-mi place vitamina C in produsele de ingrijire), curata eficient fara a usca tenul. Il folosesc atat singur, cat si cu peria Luna de la Foreo si imi place mult. Costa pana in 50 lei, este nevoie de o cantitate mica de produs pentru a curata tenul si are un miros care ma trezeste de fiecare data.


Skin Manager de la Alcina este produsul care a intrat in viata mea pe neasteptate. Nu cautam un toner nou, nu am auzit de brandul Alcina pana la acest produs, insa ceva m-a atras si am incercat produsul chiar in ziua in care l-am primit si de atunci il folosesc zilnic. Alcina este un brand creat de doctorul de Kurt Wolff si are o multime de produse in portofoliu, eu chiar vreau sa aflu mai multe despre ei si produsele lor pentru ca am vazut ca pe langa produsele de ingrijire pentru ten si corp, au si produse de machiaj si produse pentru par.

Skin Manager este un toner cu acizi din fructe si acid glicolic, cu un pH scazut, conceput pentru a micsora porii si a oferi luminozitate tenului. Ambalajul este foarte practic, pompa este exact ceea ce are nevoie un produs de acest gen si recunosc ca-mi place si culoarea ambalajului, putin neobisnuita pentru un toner (sau cel putin asa mi se pare mie). Imi place mult textura produsului, imi place cum se simte pe ten (are ceva iritanti in partea a doua a listei de ingrediente, insa nu e nimic care sa ma impiedice sa folosesc produsul asta), iar textura tenului meu este mult mai fina de cand il folosesc (nu este doar el "de vina", ci si un alt produs cu vitamina C de care o sa va povestesc curand).


Ultimul produs de care vreau sa va povestesc este Aqua Infini Water Booster Serum de la Galenic, produs care m-a entuziasmat cand l-am primit (mai ales ca vazusem ca a castigat niste premii) si pe care l-am incercat pentru ca am fost extrem de curioasa, chiar daca am strambat din nas initial cand am vazut alcoolul pe lista de ingrediente. De la Galenic am folosit doar produse pentru corp si a trecut ceva timp de cand nu m-am mai uitat la produsele lor, asa ca curiozitatea a invins.

Aqua Infini Water Booster Serum este un produs extrem de interesant si eu sunt mare fana a boosterelor, asa ca nu aveam cum sa nu fiu interesata de un produs cu acid hialuronic, polimeri de gelificare pentru a pastra apa in piele, glicerina vegetala, betaina si microbule de ulei fin. Vedeta acestui ser este floarea Rocher, care se gaseste in desertul mexican Chihuahua si care este cunoscuta pentru faptul ca are o putere exceptionala de a pastra apa captata din exterior in profunzimea celulelor sale.

Cateodata e chiar bine sa incerci un produs si sa nu-l judeci in graba. Serul are alcool si este si parfumat (un miros floral de bujori si lotus), dar imi place mult de tot. Se simte extrem de bine pe ten, textura este fina si usoara (mi se pare ca se consuma insa un pic cam repede fata de alte seruri de acest gen), iar cand il folosesc tenul meu este foarte fin si radios si asta nu poate decat sa ma bucure, mai ales in perioada asta cand vremea ne afecteaza pielea si deshidratarea este o problema pentru multa lume. E genul de produs care te convinge atunci cand il folosesti si vezi ce poate sa faca.


Ati incercat vreunul dintre cele trei produse? Cum vi se par? Va tenteaza vreunul?

3 comentarii

  1. Nu am încercat niciun produs dar ma tentează serul Aqua Infinity de la Galénic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate o sa ai pe viitor ocazia sa-l incerci si sa vezi cum e.

      Ștergere
  2. Demachiantul ma interesează ,dar si serul

    RăspundețiȘtergere