Pupa Like a Doll Luminys Blush

31.10.17

Pupa Milano a lansat in ultimele doua luni o multime de produse interesante, iar eu am fost extrem de curioasa de cateva dintre ele, iar unele dintre dorinte si pofte chiar mi le-am indeplinit. Insa mai am pe lista cateva produse de la ei si sper sa pun mana pe ele cat de curand pentru ca imi plac produsele lor, au mereu oferte bune si o multime de nuante din care poti alege.

Like a Doll Luminys Blush vine in 12 nuante (4 nuante de roz, 4 nuante de bronz si 4 nuante de portocaliu/ corai - le puteti vedea pe toate aici) si costa 47 de lei pentru 1,8 grame de produs. Pretul este mai mare decat al altor blushuri de pe piata, insa finishul si pigmentatia sunt de vis. Blushurile sunt coapte, culorile sunt vibrante, iar finishul este unul luminos. Formula este imbogatita cu vitamina E si ulei de jojoba si are proprietati antioxidante si hidratante si tenurile uscate sunt sigura ca vor aprecia asta,.


Eu am incercat trei dintre nuante: 102 Sfarry Pink, 201 Golden Brown si 302 Vibrant Coral (le puteti vedea mai jos) si mai am doua nuante pe lista de dorinte: 200 Light Brown si 202 Terra di Siena. Primul meu gand cand le-am incercat a fost ca seamana cu blushurile de la Chanel, insa cand le-am comparat am realizat ca cele de la Pupa sunt mult mai pigmentate. 

Mai am blushuri de la ei si sunt pigmentate, insa astea noi depasesc orice imaginatie, este nevoie de o mana usoara pentru ca e foarte usor sa o faci lata daca nu se aplica cu atentie (va spun din proprie experienta). Daca cautati ceva pigmentat cu finish radios si care sa nu accentueze liniile fine si portiunile uscate va spun sa va duceti sa le incercati in magazin, sigur o sa se lipeasca o nuanta de mana voastra.


Cum vi se pare noile blushuri lansate de Pupa? Va tenteaza?

6 comentarii

  1. Foarte tentant, imi place nuanta Golden Brown, arata foarte bine :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt nuante extrem de frumoase, m-am uitat si in magazin la celelalte.

      Ștergere
  2. Da, nu ai cum sa nu-ți placă asemenea minunății. Arată superb nuanțele! într-adevăr prețul este puțin mai ridicat dar calitatea face totul. ��❤

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La cat de greu se consuma un blush merita ceva mai multi bani. :)

      Ștergere
  3. Mereu mi s-a parut ca blushurile coapte au "un ceva al lor" care te atrage ca un magnet. Sunt frumoase si in ambalaj, iti vine sa le privesti ca la expozitie. No, just me?:)) Prima nuanta swatchuita arata a ceva super pe gustul meu, cam spre asa ceva gravitez zilnic, indiferent ce port in rest.

    RăspundețiȘtergere