Paula's Choice Refreshing Moisture Mist

6.10.17

Cei de la Paula's Choice au lansat cateva produse extrem de interesante in ultima perioada si pentru mine tentatia a fost destul de mare. Zilele trecute v-am povestit despre doua produse lansate luna asta pe care de-abia am inceput sa le folosesc, iar astazi vreau sa va spun mai multe despre un produs pe care l-am tot folosit in ultimele saptamani.


Refreshing Moisture Mist este un spray hidratant si reparator care poate fi folosit indiferent de tipul de ten. Are 88 ml si costa 123 lei, un pret cam mare pentru un produs de genul asta la prima vedere, mai ales daca tii cont de cantitatea de produs. Daca te uiti insa pe lista de ingrediente situatia se schimba. Formula este plina de peptide, antioxidanti si ingrediente calmante si asta este ceea ce pe mine m-a facut sa-mi doresc sa-l incerc.

Ambalajul imi place la nebunie si este extrem de practic, am mai incercat cateva sprayuri de acest gen, insa asta mi se pare cel mai elegant, dar asta nu este un criteriu dupa care eu decid sa cumpar sau nu un produs. Am observat ca cei de la Paula's Choice au lucrat la ambalaje si multe dintre produse vin cu cutii si este un aspect care imi place mult.

Sa revin insa la Refreshing Moisture Mist, un produs multifunctional care poate fi folosit ca spray hidratant, toner sau pentru fixarea machiajului. L-am incercat in toate trei variantele si tinand cont de cat costa pentru mine folosirea ca spray hidratant nu este o varianta care sa-mi convina desi imi place ceea ce face, asa ca cel mai des l-am folosit pe post de toner si in zilele cand mi s-a parut ca machiajul e prea prafos sau fata mea avea nevoie de putina luminozitate l-am folosit ca ultim pas dupa ce m-am machiat.

Se simte foarte placut pe piele, tenul ramane hidratat si cu o senzatie de prospetime care imi place mult, insa mi se pare ca ar fi putut sa pulverizeze mai fin de atat (si ma gandesc la sprayul de fixare a machiajului din gama Sport Addicted de la Pupa care pulverizeaza extrem de fin si precis), asta fiind singurul aspect care cred ca putea fi imbunatatit. Este un produs care imi place si care simt ca aduce un plus de hidratare in rutina mea si in perioada asta exact asta caut.



L-ati incercat? Cum vi se pare? Va tenteaza?

4 comentarii

  1. Nu știu ce să zic, așa la prima vedere parcă nu mă convinge varianta full size. Sunt curioasă dacă există mostre, ca la majoritatea produselor PC. Voi arunca o privire pe site :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu au mostre la tipul asta de produs tinand cont ca e un spray.

      Ștergere
  2. N-ai încercat să schimbi pompița aceea de pulverizare între produse? S-ar putea ca pompița respectivă de la Pupa să facă tot farmecul.

    RăspundețiȘtergere