CND Creative Play Gel Polish

19.10.17

Saptamana trecuta am fost la un eveniment organizat de TopLine si chiar m-am bucurat de noutati, chiar daca n-a fost cea mai buna seara a mea. Am avut ceva probleme cu un ochi, alergie si oboseala combinate si n-a fost tocmai placut, dar pana la urma si chestiile astea fac parte din viata. Dar chiar si asa Creative Play, noutatea marca CND, mi-a atras atentia pentru ca vorbim de un lac semipermanent care se poate folosi si acasa fara aparatura si alte nebunii speciale si care, cel mai important, nu afecteaza unghia.

Creative Play Gel Polish inseamna 65 de nuante ultra-vibrante si formule noi, v-am aratat mai jos cateva dintre cele care mi-au atras mie atentia. Sunt culori si finishuri pentru toate gusturile (cream, metallic, pearl, satin, holographic glitter, metallic glitter sau transformer), iar sistemul care promite peste 14 zile de culoare intensa pe unghii este foarte simplu: un strat de Base Coat, nuanta dorita si la final se sigileaza tot cu un strat de Top Coat care ofera o stralucire high-gloss. O sa va spun daca chiar e asa pentru ca am baza, top coatul si o nuanta de oja (Red-y to Roll) si o sa le incerc cat de curand.



Asa cum va spuneam la inceput n-a fost cea mai buna seara a mea, dar mi-a placut mult salonul unde a avut loc evenimentul - Endorphin Lab - si am incercat sa ma bucur de timpul petrecut acolo. Salonul este in zona Dorobanti, un salon elegant, cu gust si cu un perete de oje CND care mi-a facut inima sa bata mai tare. Atmosfera a fost tare placuta si am aflat o multime de lucruri de la Kelly Melanitou, Head of International Education Manager pentru CND, am zambit larg cand au auzit ca CND si eu avem aceeasi varsta.


Seara a fost plina de culoare si creativitate, am fost rasfatate cu manichiuri marca CND si ne-am bucurat de o atmosfera plina de frumusete. De obicei la astfel de evenimente nu am rabdare sa astept sa prind un loc pentru o manichiura, dar de data asta am prins liber cum am ajuns si, desi eram foarte curioasa sa incerc Creative Play, am ales o combinatie din gama Vinylux pentru ca imi doream de mult sa incerc Hypnotic Dreams (aplicat pentru o nuanta de lila este o combinatie perfecta pentru perioada asta a anului). Asa arata manichiura mea dupa 7 zile, zile in care am lucrat si am intrat in contact cu diverse solutii de lipire, Vinylux Weekly Top Coat este "vinovat"si cred ca o sa va povestesc despre el cat de curand pentru ca n-am apucat pana acum.
 

Stiti produsele CND? Cum vi se pare noua lor lansare?

3 comentarii

  1. Astept cu mare nerabdare review.ul tau final, pt ca eu n.am deloc incredere ca o oja aplicata normal, fara lampa rezista prea mult. Mie nimic din ce am incercat nu.mi rezista peste 2-3 zile...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie oja asta de la CND mi-a rezistat 8 zile pe unghii, sunt si oje de la Melkior si Pupa care rezista 5-6 zile, cu un top coat (Vinylux de la CND chiar e extrem de bun) si o baza buna.

      Ștergere
  2. Suna minunat aceasta lansare, mai ales ca deja sunt fan Vinylux! Am insa o nelamurire: pe site-un CND, am vazut ca exista 2 tipuri de lacuri Creative Play: gel (despre acesta se spune ca rezista 14 zile) si clasic (cel din poza postata de tine; in cazul acestuia nu sunt informatii despre cat de mult tine). Tu pe care il ai? Oare pentru varianta Gel este nevoie totusi de lampa?

    RăspundețiȘtergere