2 masti noi de la The Body Shop

2.10.17

In ultima luna aproape in fiecare seara m-am rasfatat cu cate o masca pentru ten, asa ca astazi vreau sa va povestesc despre ultimele doua masti lansate de cei de la The Body Shop, desi initial am crezut ca nu o sa le folosesc prea des pentru ca tenul meu nu este unul cu probleme care sa aiba nevoie de astfel de masti. Doar ca planurile mele au fost date peste cap de o rebeliune a tenului meu (am transpirat extrem de mult la cateva antrenamente si tenul meu n-a reactionat deloc bine), asa ca am ajuns sa folosesc mastile o perioada buna de timp si pot sa va spun mai multe despre ele pentru ca mi-au placut si cred ca pentru un ten cu probleme chiar pot fi o alegere buna.


Japanese Matcha Tea Pollution Clearing Mask este imbogatita cu ceai verde din Kakegawa, Japonia, extract de papadie si aloe vera calmanta din Mexic. Este o masca 100% vegana care purifica intens, exfoliaza delicat si elibereaza tenul de acumularile de agenti poluanti si de impuritati. Are un miros placut de plante si are granule mici exfoliante.

Am aplicat-o intr-un strat subtire pe tenul curatat in prealabil, am lasat-o sa actioneze 10 minute, dupa care am clatit-o cu miscari circulare pana am indepartat-o de pe fata. Tenul a ramas curat, hidratat, mi s-a parut mai luminos si ceea ce m-a incatat in mod deosebit este senzatia de proaspat pe care o simt atunci cand folosesc aceasta masca. Are acelasi pret ca si celelalte masti din gama Recipes of Nature si chiar cred ca intregeste bine aceasta colectie, masca pe care vreau eu s-o incerc din gama asta este cea cu rodie.


Tea Tree Anti-Imperfection Night Mask este o masca extrem de interesanta pe care ma bucur ca am avut ocazia sa o incerc pentru ca n-as fi ales-o daca ma duceam intr-un magazin. Este o masca revigoranta memory-gel cu ulei de arbore de ceai si acid salicilic, care se adreseaza tenului cu imperfectiuni, dar nu este o masca care se aplica si se clateste, ci este o masca care actioneaza peste noapte.

Textura este extrem de interesanta, mie mi se pare ca este un jeleu, dar mirosul nu pot sa zic ca-mi place, nu sunt mare fana a uleiului din arbore de ceai. Se aplica in strat subtire pe ten si se lasa sa actioneze peste noapte, tenul meu a absorbit-o extrem de repede, am avut senzatia ca am aplicat o crema de fata, nu o masca, iar pentru un plus de racoare se poate tine la frigider. Cand am folosit-o aveam un cos incapatanat pe pomete care nu se dadea dus de nici un fel si masca asta chiar i-a redus dimensiunea, asa ca din punctul asta de vedere si-a facut treaba. Nu pot sa zic daca chiar ajuta cu secretia de sebum si efectul de matifiere pentru ca nu am probleme de genul asta, dar mi-a placut ceea ce a facut.


Ati incercat vreuna dintre masti? Care dintre ele va tenteaza?

4 comentarii

  1. Le-am primit şi eu pe amândouă şi, chiar dacă iniţial zisesem ca tine, am ajuns să le folosesc şi atât de mult mi-au plăcut, încât le-am transformat în rutină.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur sa citesc si alte pareri bune, chiar m-au surprins placut.

      Ștergere
  2. Ambele mi s-r potrivi. Imi plac produsele TBS. Am dat o comanda la un set 2 geluri de dus+burete la 47 de lei. :) Sper sa ma pot abtine la colectiile de Craciun :)) Gree :)) P.S. Ador zilele/serile de toamna!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pana si mie care nu-mi place dovleacul mi se pare tentanta gama Vanilla Pumpkin, asa ca iti inteleg nerabdarea cu aromele de Craciun. Sa folosesti cu placere ce ti-ai luat.

      Ștergere