Ieftine si bune

5.10.17

Daca zilele trecute va povesteam de doua produse care nu m-au convins si pe care le-am trecut la capitolul dezamagiri, astazi vreau sa povestesc de cateva produse care imi plac si care au preturi extrem de accesibile. Pretul nu este cel imi influenteaza decizia de a cumpara sau nu un produs, criteriile mele sunt altele, insa atunci cand descopar produse ieftine si bune vreau sa va povestesc despre ele pentru ca stiu ca de multe ori trebuie sa ne incadram intr-un buget.


O sa incep cu parfumul Absolute Me de la B.U. tocmai pentru ca B.U. nu este un brand pe care sa il fi vazut des pe blog. Si nu din cauza ca nu-mi plac produsele lor, ci pentru ca nu le stiu. Cred ca am mai spus pe blog ca eu in adolescenta n-am folosit B.U., deci nu exista legatura de care mi-ati spus multe dintre voi. In ultimii 2 ani am incercat cateva parfumuri de la ei si mi-au placut, dar Absolute Me este primul pe care il simt, asa ca am profitat de vremea de afara si m-am bucurat de el in ultimele saptamani.

Absolute Me este o combinatie de senzual si modern, un parfum care combina foarte bine notele lemnoase cu accentele floral-fructate. Baza de caramel, mosc si ambra ii da profunzime, dar notele de mijloc de violete, frezii si lemn de santal si notele de varf de mandarina, mar crocant si para coapta il fac jucaus si cald. Este un parfum dulceag, cald si care iti da o stare de bine. Nu exceleaza la capitolul rezistenta, insa pentru o plimbare de 4-5 ore este o alegere buna.


Doua dintre aromele mele preferate din ultima perioada sunt frangipani, o iubire recenta, si vanilia, o iubire veche, asa ca vreau sa va spun despre doua produse care ma ajuta sa ma relaxez seara dupa o zi agitata si nebuna. Gelul de dus Calming Spa de la Elmiplant l-am mirosit intr-un magazin intr-o seara, mi-a placut, l-am luat si e aproape consumat, iar spuma de dus Vanilla Cream (vanilie si portocala) de la Balea mi se pare perfecta pentru perioada asta. Ambele produse sunt ieftine, curata bine pielea fara sa o usuce, deci fac ceea ce astept eu de la un gel/ spuma de dus.


Am lasat la final cateva produse de machiaj descoperite in ultima perioada pentru ca mereu imi cereti recomandari de produse ieftine si bune. Pudra All About Matt! de la Essence este o pudra fina care fixeaza si matifiaza si mie chiar mi-a placut cum s-a comportat pe ten in zilele calde de vara. De pret ce sa mai zic, am vazut-o aici la 16,50 lei pentru 8 grame, asa ca merita incercata daca sunteti in cautare de o pudra compacta matifianta.

Despre produsele de la Note Cosmetics v-am povestit mai multe luna trecuta, le gasiti aici si aici si le-am tot folosit in ultima perioada. Full Coverage Concealer (eu am nuanta 02 Beige) este cel pe care l-am folosit cel mai des pentru ca are o acoperire mare, este hidratant (formula contine proteine din soia si ulei de argan) si reuseste sa ma ajute putin cu cearcanele inchise la culoare cu care ma lupt in perioada asta. 

Pentru buze am ales doua produse de la Makeup Revolution si Neutrogena. Rujul Absolutely Flawless de la Makeup Revolution este un nude care imi place mult si n-am dat pe el mai mult de 15 lei - eu l-am luat de pe Elefant (aici gasiti toate produsele pe care le au de la Makeup Revolution), dar produse de la Makeup Revolution gasiti si pe Aoro si Emag. Mai am un alt nude la al ei din gama mata, Game of Mistery, si-mi place si ala.

Neutrogena MoistureSmooth Color Stick a mai aparut pe blog in alte nuante, cea de care vreau sa va spun astazi este Fresh Papaya, o culoare care mie imi place mult in perioada asta. Produsele de la Neutrogena le gasiti pe Blacknight si au preturi extrem de bune - sunt pigmentate, hidratante si rezista bine pe buze, daca cautati ceva confortabil chiar merita sa le dati o sansa.


Voi ce recomandari ieftine si bune aveti? Avem preferinte comune?

15 comentarii

  1. Eu ador parfumul absolute me!La mine rezista întreaga zi,si se simte chiar şi după ce fac baie.Sunt foarte mulţumita:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Interesant articol! Momentant nu am încercat niciunul dintre produse, dar mi-au stârnit curiozitatea gelul de duș de la Elmiplant și parfumul de la B.U.
    Recomandările mele: că tot veni vorba despre Elmiplant, au ei un demachiant verde (zice că pentru ochi, eu îl folosesc pe toată fața) și e absolut minunat! Deja sunt la al 3-lea flacon și nu-l mai las din mână.

    RăspundețiȘtergere
  3. Gelul ala de dus Elmiplant e minunat! Cred ca l-am avut de vreo 4-5 ori. Mi se pare ca miroase "scump", ca un parfum bun. Si nici nu imi usuca pielea excesiv de pretentioasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu l-am vazut la oferta in Carrefour cu 5 lei si ceva, deci e comoara. :))

      Ștergere
  4. Spuma de dus de la Balea si parfumul BU tare imi fac cu ochiul.

    RăspundețiȘtergere
  5. Pudra Essence All about matt! e exact cea pe care o folosesc in perioada asta. Ce mult imi place! Atat de fina si lejera, fara nici o urma de parfum.
    Ma bucur ca iti place si ca ai scris despre ea.
    Oh, gelul de dus Elmiplant cu frangipani miroase atat de bine! L-am avut si eu in vara, cu siguranta il voi recumpara.
    De curand am descoperit balsamul de buze Cien din Lidl, cel clasic cu ambalaj bleu deschis, omg tare bun!
    Te puuup, Camelia si weekend placut !
    :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am incercat cateva produse de la Essence in ultima vreme si chiar m-au surprins la ce preturi au. :)

      Ștergere
  6. Chiar eram in cautarea unor produse ieftine si bune, asa ca acest articol a picat la tanc. O sa incerc cu siguranta Color Stick-ul de la Neutrogena.

    RăspundețiȘtergere
  7. Aseară mi-am cumpărat spuma de duș de la Balea pe care-ai prezentat-o, mi se pare că miroase super. Nu știu încă când o pun în uz... Știi să fie vreo ediție specială?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e, din cate stiu eu, sunt luni bune de cand e in magazine. :)

      Ștergere
    2. Cu atât mai bine, o pot recumpăra la discreție...

      Ștergere