7 intr-o saptamana #133

17.9.17


Dupa multe saptamani nebune simt in sfarsit ca lucrurile incep sa fie "normale", poate e doar mintea mea care s-a linistit, poate chiar lucrurile se aseaza asa cum trebuie, nici nu conteaza, important e ca e bine si imi doresc sa ramana asa. Am avut cateva zile obositoare, dar le-am compensat cu timp pentru mine si cu mult ras si se pare ca e reteta buna pentru ca se simte tare bine.

Am incercat sa imi fac putin timp dimineata sa savurez o ceasca de ceai si sa imi pregatesc un mic dejun gustos. E sezonul smochinelor si eu vreau sa profit de asta cat pot, smochinele sunt o noutate pentru mine pentru ca le-am descoperit de-abia anul trecut, dar incerc sa recuperez. In seria lucrurilor descoperite recent e si smoothieul de la Delhaize care se gaseste in Mega Image - e facut cu suc de mere, costa in jur de 5 lei si mi s-a parut gustarea perfecta dupa antrenament.

Au ajuns la mine saptamana asta cateva produse noi, sunt extrem de curioasa cum e gama cu rodie de la Wash & Go, de cea cu unt de shea v-am povestit pe blog pentru ca mi s-a potrivit. Tot pentru par am primit noua gama Arginine Resist de la Elseve, acum pot sa va spun ca balsamul leave-in miroase tare bine, asa ca am sentimentul ca si celelalte produse o sa fie pe placul meu.

Multe seri s-au terminat pentru mine cu plimbari prin magazine, insa fara mare succes. Am o lista de lucruri pe care le caut, dar nu am gasit mai nimic, asa ca si saptamana viitoare o sa mai umblu prin magazine, sper sa fie cu noroc. Pentru ca nu aveam suficiente esarfe/ fulare (a se simti autoironia) mi-am mai luat cateva pentru ca toamna e aici (cel putin pe hartie), in apararea mea spun doar ca le-am gasit la un super pret intr-un magazin care se inchidea.

Tot in zona de cumparaturi am ajuns intr-o seara in Kaufland, am pus in cos numai fructe si legume si mi-a placut mult suma de plata pe care am lasat-o la casa de marcat. Prefer sa ma opresc seara in Kaufland daca imi este in drum pentru ca intotdeauna gasesc promotii bune la fructe si legume, de data asta am luat varza de Bruxelles cu 1,50 lei punga de 500 grame, broccoli cu 2 lei si ceva, rodiile la fel.

Sambata am ajuns in Baneasa Shoppping City si m-am oprit la Douglas pentru un mic rasfat marca Sensai, am incercat noile produse de machiaj si zilele urmatoare vreau sa va povestesc mai multe despre ele pentru ca merita. Mi-am petrecut intreaga zi cu mama, ne-am plimbat prin magazine, am dat o tura prin Ikea si am luat cateva lucruri pentru casa, a fost tare bine.

Ultima poza e bonus la postarea asta, m-am oprit intr-o zi in parc si am stat 10 minute pe o banca sa-mi linistesc mintea. Nu stiu daca poza va transmite sau nu ceea ce vreau eu sa spun ... opriti-va putin, uitati-va in jur si ganditi-va la tot ce e frumos in viata voastra. Mai ales in momentele nu tocmai roz, atunci avem cea mai mare nevoie sa ne amintim ce conteaza si ce avem.

Saptamana voastra cum a fost?

4 comentarii

  1. Astept cu mare interes postarea despre produsele Sensai . Am recitit articolul despre Foreo pentru ca perioada asta am vazut peste tot acel dispozitiv si ma bate gandul sa-l iau si eu sau sa-l pun pe lista cu dorinte .Super, iti place si tie mirosul noilor produse Elseve .Ma bucur ca ai avut o saptamana mai buna , a mea a fost foarte obositoare , nu prea am dormit bine in ultimul timp .
    Te pup draga mea, sa ai o zi frumoasa !
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E scrisa, pana vineri e pe blog, sunt cateva produse chiar bune. Inca folosesc Luna de la Foreo si-mi place la fel de mult, asa ca pune-o pe lista. :)

      Ștergere
  2. In ultima poza din parc am și eu o poza.. faina 🤗
    Ma bucur ca ai avut o săptămâna buna! Doamne ajuta! Big hugs! Dumnezeu fie cu tine!

    RăspundețiȘtergere