Numis Med pentru piele uscata

21.4.17

Numis Med este un brand despre care nu stiam nimic pana de curand. Nu numai ca nu stiam, nici nu auzisem despre ei, ca sa fiu mai exacta, si dupa ce am cautat informatii chiar m-am mirat pentru ca este un brand care este pe piata din 1982. Produsele Numis Med se gasesc in farmacii, insa am vazut ca sunt si in magazinele on-line (aici mi s-au parut bune preturile, dar si la Farmacia Tei), iar preturile mi se par accesibile - din cate am vazut preturile se incadreaza in intervalul 20-45 lei pentru majoritatea produselor.

Gama Urea de la Numis Med a fost creata in colaborare cu dermatologi de prestigiu si se adreseaza celor ce se confrunta cu o piele uscata si foarte uscata, problema cu care se lupta in special cei ce sufera de neurodermatita, diabet sau psoriazis. Celelalte substante active din aceasta gama sunt dorura de argint, panthenolul si glicerina si impreuna cu ureea refac tesutul epitelial si ii redau sanatatea fireasca.


Gama Urea de la Numis Med contine: gel de dus 5% Urea, lotiune de corp 5% Urea, lapte de corp 10% Urea, balsam reparator pentru maini 10% Urea, balsam pentru picioare 10% Urea, unguent pentru calcaie crapate 25% Urea, gel de curatare pentru fata si corp 5% Urea, crema de zi si de noapte 5% Urea (ambele cu acid hialuronic), sampon 5% Urea si masca pentru curatarea intensa si masca hidratanta 5% Urea (2 x 8ml - varianta la plic, care mi se pare foarte practica).

Eu am primit cateva produse in format travel size si doua full size. Samponul nu l-am incercat pentru ca nu am probleme cu scalpul (i l-am dat unei prietene care are psoriazis pentru ca stiu cat de greu e sa gasesti produse blande cand te confrunti cu asa ceva), insa celelalte le-am incercat pentru ca am avut o perioada cand am reactionat la tot ce atingeam si pielea mea n-a fost in cea mai buna stare (dermatita mea de contact si-a cam facut de cap). 

Lotiunea de corp mi-a placut (si apreciez faptul ca nu are miros), insa cele doua care mi s-au parut extrem de bune sunt balsamul reparator pentru maini si unguentul pentru calcaie crapate. Balsamul pentru maini chiar face o treaba foarte buna si intra repede in piele, iar unguentul pentru calcaie mi-a fost de mare folos cand am reactionat urat la o pereche de incaltaminte noua si pielea mea a dat semne de revolta (v-am povestit ca eu am avut probleme grave de la dermatita de contact pe laba piciorului si cand patesc cate ceva nu e tocmai usor).


Ati incercat gama Urea de la Numis Med? Stiati de ei? Aveti ceva recomandari de produse care merita incercate de la acest brand?

4 comentarii

  1. Eu am psoriazis si Numis Med este salvarea mea de cand nu se mai gaseste Eucerin. Sunt produse foarte bune care chiar hidrateaza pielea in profunzime, i le recomand oricui are pielea uscata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eucerin inca se mai gaseste on-line daca cauti ceva anume de la ei. Alta varianta nu prea mai e. Ma bucur sa aud ca iti priesc produsele, mi se par foarte bune.

      Ștergere
  2. Nu am mai auzit de aceste produse. Pentru persoanele cu probleme sunt convinsă ca sunt ok. Pe călcâie as încerca si eu un produs eficient

    RăspundețiȘtergere
  3. Am fost la dermatolog cu copilul meu care are 6 ani si mi-a recomandat Numis med Urea 25% si avem deacum 10 zile de cind il folosim si abia acum se vede puțină schimbare.Nu stiu daca o sa ajute ceva dar sper.

    RăspundețiȘtergere