Eisenberg First Wrinkles Tender Emulsion

11.4.17

Cei de la Douglas au cateva branduri interesante in portofoliu, iar printre exclusivitati se numara si produsele Eisenberg. Despre Eisenberg nici nu auzisem pana nu s-a lansat oficial in Romania, insa am fost curioasa sa aflu mai multe si am cautat informatii. Omul din spatele brandului este Jose Eisenberg, un creator de frumos, care isi defineste lumea ca fiind arta, eleganta si high tech. In spatele brandului sta pasiunea si toate produsele scoase pe piata de Eisenberg sunt unice si isi gasesc locul in lumea moderna in care traim.

Eisenberg este un brand care se respecta si preturile reflecta exact gandirea asta. Pe langa produsele de ingrijire a tenului si corpului, la Douglas se gasesc si parfumuri, dar si esarfe de matase. Ceea ce nu am vazut (inca) sunt produsele de machiaj, dar poate pe viitor o sa vedem si fondul lor de ten in magazine. Ambalajele sunt simple, dar gandite, iar mie personal mi se pare ca povestea este una simpla, dar frumoasa.

In urma cu cateva saptamani am primit o surpriza frumoasa de la cei de la Douglas, asa ca am avut ocazia sa incerc doua dintre produsele acestui brand si astazi vreau sa va povestesc despre unul dintre ele, First Wrinkle Tender Emulsion, un produs de ingrijire a tenului care mi-a starnit interesul. Nu este un produs ieftin, pretul pentru 50 ml este 363 lei, asa ca am fost curioasa sa vad cum este si ce poate face pentru tenul meu. Cei de la Eisenberg spun ca acest tratament zilnic este conceput pentru a proteja pielea, a stimula regenerarea celulara si a preveni imbatranirea prematura a pielii.


Textura produsului este una extrem de placuta, un gel usor racoritor, care se topeste pe piele si o lasa hidratata si cu un aspect luminos. Nu degeaba denumirea este emulsie, chiar este un produs usor si folosirea lui este o placere, fiind vorba de un produs fara ulei care nu incarca deloc tenul. Poate fi folosit atat dimineata, cat si seara, singur sau urmat de un alt produs hidratant pentru rezultate si mai bune.

Formula este una extrem de interesanta, bogata in acid hialuronic, vitamina C si E, dar si alti antioxidanti si ingrediente care ajuta pielea sa aiba un aspect uniform si sa-si mentina elasticitatea. Singurul repros pe care il am de facut este ultima parte din lista de ingrediente, unde sunt cativa iritanti si parfum (fiind insa ultimele pe lista sunt in cantitate foarte mica). De obicei sunt atenta la astfel de detalii, insa emulsia asta chiar imi place, am folosit-o in ultima luna aproape zilnic si tenul meu este multumit - pielea este hidratata, are un aspect luminos si elastic.


Ati incercat vreun produs de la Eisenberg? Ati auzit de brand pana acum?

4 comentarii

  1. In orasul meu exista doar kendra:), deci produse de la acest brand nu am folosit, dar e bine sa aflii noutati!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Douglas are si magazin on-line, daca pe viitor vrei ceva anume ce se gaseste numai la ei, e o varianta buna. :)

      Ștergere
  2. De la Douglas imi place o masca pe baza de carbune or something, parca se numea "detox etc". In Finlanda nu avem Douglas si am uitat sa o recumpar din RO. Dar o asemanam un pic cu Glam Glow, cel putin pe tenul meu avea efect similar.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca o stiu, am si eu mostra, dar n-am incercat-o, bine ca mi-ai amintit de ea. :)

      Ștergere