Beauty Swap la a saptea editie

4.4.17

Acum o saptamana am fost la Beauty Swap, eveniment care a ajuns la a saptea editie si despre care v-am mai povestit in trecut. Cand se alege o locatie misto (ceainaria Infinitea pe care am mai laudat-o pe blog) si pui in aceeasi camera bloggerite pasionate de frumos nu are cum sa nu iasa ceva frumos. Intre cesti de ceai, pahare de limonada si delicii pregatite de cei de la Infinitea au avut loc discutii serioase, dar s-a si ras mult. Am negociat, am facut schimburi, am cunoscut cateva fete noi, am reusit sa vorbesc cu fete pe care nu le-am vazut de ceva vreme, am imbinat placutul cu utilul. A fost o seara reusita si m-am simtit bine.

Ana-Maria de la Beauty Barometer a avut si de data asta ajutorului celor de la Marionnaud si cred ca asta deja a devenit o traditie. Am avut ocazia sa cunoastem mai bine produsele de la Human+Kind (brandul are un motto care mie imi place mult - being natural is being kind) si am plecat acasa cu cateva mici produse de rasfat. Pozele cred ca ilustreaza bine atmosfera de la eveniment si "vinovate" pentru amintirile astea sunt Irina si de Anitanna, care au facut o treaba nemaipomenita. A fost o seara frumoasa, linistita, only good vibes as zice ca tot imi place expresia asta mult in ultima perioada.


Am plecat de acasa cu o cutie plina de produse si m-am intors cu cutia goala, lucru care m-a bucurat nespus pentru ca asta e scopul swapurilor pana la urma. Nu ma asteptam sa ma intorc acasa cu o sacosa mai grea decat cea cu care am plecat, dar asta e viata - tentatiile sunt multe si curiozitatea invinge de cele mai multe ori, exact ceea ce mi s-a intamplat si mie de data asta (si nu numai, dar curiozitatea asta m-a adus unde sunt, asa ca e parte din mine).

M-am intors cu cateva produse de machiaj (chiar sunt curioasa sa incerc fondul de ten de la Catrice, dar si glossul Artistry), cu trei oje (bineinteles ca din nou mi-am spus ca n-o sa fac asta pentru ca nu mai am loc in sertar, nu mi-a iesit ... nici de data asta), un parfum (Ungaro este un brand care nu m-a interesat niciodata, insa parfumul asta are ceva interesant - cand scap de raceala si-mi recapat mirosul o sa pot sa ma bucur de el) si cateva produse pentru par.

Mades Haircare este un brand olandez adus recent de cei de la Pick'n'Dazzle, nu stiu mai nimic despre ei decat ca sunt cruelty free, dar o sa aflu mai multe, tinand cont ca am pus mana pe doua game ale lor. Produsul de la Matrix l-am mai avut, e ok, nimic spectaculos, iar ondulatorul de la Remington l-am luat in speranta ca atunci cand o sa ma tund (sper eu in curand) o sa pot totusi sa am si eu niste bucle decente - la lungimea actuala a parului meu nu e nici o sansa.


Cei de Marionnaud ne-au trimis acasa cu cateva surprize frumoase si chiar sunt curioasa sa vad cum sunt produsele pentru ca Skin Republic si Woods of Windsor sunt branduri noi pentru mine. Gama Naturally European de la Somerset o stiam, iar aroma Fig Noir pe care am nimerit-o la parfumul in varianta rollerball imi place mult - stiti de anul trecut ca aroma de smochine e una care ma intereseaza. Despre miniaturile de la Yves Saint Laurent si Estee Lauder nu zic nimic, tuturor ne plac si genul asta de produse se dovedesc extrem de utile.


Va intereseaza sa va povestesc despre un produs anume din cele pe care vi le-am aratat? Va place ideea de beauty swap?

16 comentarii

  1. Hahaha, deci iar ai negociat super bine :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai e si noroc. Chiar n-am negociat cine stie ce, dar am venit cu multe chestii interesante. :))

      Ștergere
  2. Mmm...prajituri nu ti.au dat si acasa? Pentru cititori?:) am si eu oja de la sally hansen, imi place mult! Sa le folosesti sanatoasa pe toate! Dana

    RăspundețiȘtergere
  3. Văd că ai făcut multe schimburi interesante, eu aștept să aflu cum ți se pare fondul ăla de ten, de mult mă țin să încerc și eu unul de la Catrice.
    Am zis și eu că nu mai iau nicio ojă și niciun ruj, cu ojele mi-a ieșit, cu rujurile mai puțin.. :))
    Să le folosești cu plăcere!

    RăspundețiȘtergere
  4. Idea e super! Pe noi novicele nu ne invitati la asemenea manifestari? Ca ne dorim mult sa av cunoastem si sa va punem intrebari!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu organizez eu evenimentul, nici n-as putea sa aleg, e greu :)

      Ștergere
  5. Imi place rujul si ojele cu care te-ai intors acasa

    RăspundețiȘtergere
  6. Sunt curioasa cum ti se pare produsele de la Mades. Eu am avut niste creme de la ei cu care m-am inteles foarte bine, dar n-am avut ocazia sa incerc si produsele pentru par. Iar ideea de beauty swap mi se pare foarte interesanta, mi-ar placea enorm sa particip si eu la asa ceva.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am citit de bine despre ele, chiar sunt curioasa sa le incerc dupa ce termin ce am acum in baie. Va tin la curent. :)

      Ștergere
  7. Eu m-am luptat din rasputeri in ultimele saptamani sa fac o pauza din a cumpara tot felul de produse cosmetice sau haine, dar uitandu-ma la preturile de la Makeup Revolution cred ca imi voi comanda doua rujuri (am vazut o nuanta de mov pe care mi-o doresc de ceva vreme).

    RăspundețiȘtergere
  8. Ti.am scris si eu, dar vad ca nu a aparut comentariul:) spuneam ca as vrea niste prajituri de acolo! Dana

    RăspundețiȘtergere