7 intr-o saptamana #111

2.4.17


Saptamana asta n-a inceput bine pentru mine, luni am avut o zi destul de neplacuta din multe puncte de vedere (am avut o extractie de masea care ne-a dat batai de cap - bine ca a fost ultima si am scapat de probleme, dupa care a trebuit sa iau o decizie care n-a fost deloc usoara si chiar m-a tinut in tensiune in ultimele saptamani, seara m-am intalnit cu un prieten care mi-a zis ca nu m-a simtit atat de trista de foarte mult timp si mi-am dat seama ca am lasat unele lucruri sa ma afecteze prea mult), asa ca o sa incep postarea asta cu o poza de duminica si o sa ma gandesc ca am inceput saptamana frumos.

Am recuperat insa marti cand am ras mult si am avut o zi frumoasa la Beauty Swap, eveniment de care v-am mai povestit si care a ajuns la a saptea editie. M-am intalnit cu bloggerite pe care nu le-am vazut de ceva vreme, dar am cunoscut si fete noi si a fost tare frumos. Atmosfera de la Infinitea este mereu de vis si n-ai cum sa nu te simti bine acolo, o sa va povestesc mai mult zilele urmatoare intr-o postare si o sa va arat si cu ce m-am intors de acolo pentru ca am cateva produse interesante. Daca tot v-am aratat cu ce delicii ne-au asteptat la eveniment vreau sa va arat si o salata pe care am facut-o saptamana asta. A fost prima data cand am mancat creveti si de acum inainte n-o sa mai zic nu. 

Dupa multe peripetii cu firma de curierat a ajuns la mine ultimul rimel lansat de Maybelline - The Falsies Push Up Angel, despre care am citit numai de bine. Sunt curioasa daca pot sa il folosesc pentru ca ochii mei n-au tolerat foarte bine pana acum rimelurile de la Maybelline. Mi-am luat cateva produse esentiale (deodorant, gel de ras, dar si dizolvant pentru lacul de unghii) si mi-au ajuns si cateva comenzi date on-line. Mi-am luat doua rochii si am primit si un produs pe care l-am comandat anul trecut in noiembrie - nu ma intrebati unde a stat atatea luni pentru ca nu stiu, este un trimmer facial, n-am apucat sa-l incerc inca.

Joi am ajuns la lansarea produselor Andalou Naturals in Romania, o sa va spun mai multe in curand. Locatia in care a avut loc evenimentul este una care imi place mult si mereu imi aduce un zambet pe fata. Vineri am avut o zi destul de aglomerata (si am ajuns la o alta lansare, de data asta a celor de la The Body Shop), asa ca weekendul asta am profitat si m-am relaxat cu lucruri si oameni care imi fac bine (chiar daca ma lupt cu o raceala care mi-a cam venit de hac).

Va las cu Alma, nu cred ca poza mai are nevoie de cuvinte (daca n-ati vazut-o deja cu coronita pe Instagram) ... Saptamana voastra cum a fost?

8 comentarii

  1. Te pup, sa ai o duminica frumoasa, chiar ai fost in mare forma marti la swap :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu ma lupt cu o raceala urata care nu da semne de ameliorare desi iau medicamente .A fost o saptamana urata si pt mine din mai multe motive.
    Sper sa avem o saptamana mai buna 💙
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La mine se pare ca a venit mai nou si cu otita, sper ca te simti mai bine.

      Ștergere
  3. Nu mai zic nimic de Alma, am zis deja pe FB și Insta, îți urez doar o săptămână minunată și multă sănătate! Ah... și nu mă fac vinovată de răceală, ți-aș fi dat-o de săptămâna trecută, marți deja eram aproape bine. :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt curioasa de noua gama de la TBS. O saptana minunata!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Momentan sunt fara miros, o sa scriu despre produse cand imi revin si le incerc cum trebuie. :)

      Ștergere