Se poate si asa (12)

26.4.15



Am reusit sa adun o punga si o cutie de produse terminate (in conditiile in care am uitat sa pastrez anumite ambalaje si au ajuns direct in cosul de gunoi), asa ca e cazul sa scap de ele si sa va arat ce-am consumat in ultima vreme si sa va si povestesc despre cateva dintre ele (mai ales despre cele de care nu am apucat sa spun nimic pe blog).

Mastile de fata (ma refer la cele sheet-type) apar mereu in postarile de genul asta si nici acum nu e ceva diferit. N-am pastrat decat cateva ambalaje (cele mai multe au ajuns la gunoi) - am incercat cateva masti noi de la Dizao si Lioele, dar si de la Montagne Jeunesse (inclusiv o masca pentru par cu ciocolata si ulei de kukui care mi-a placut mult). M-am vopsit de cateva ori in ultimele luni, mult mai des decat o fac de obicei si nici nu vreau sa ma gandesc ca imi apar tot mai multe fire de par albe la tample si in zona din crestet unde tot am probleme, momentan prefer sa cred ca imi creste parul repede si atat. 

Am in baie o gramada de produse pentru par incepute (curiozitatea asta, bat-o vina, e ceva de groaza) asa ca am reusit - cu greu - sa termin samponul si balsamul Miracle Shine de la Aussie. Au fost ok si atat, nimic care sa ma faca sa-mi doresc sa le mai iau. Acelasi lucru e valabil si in cazul mastii EverPure de la L'Oreal. Imi plac sprayurile de la Fa (la miros ma refer) dar nu sunt deloc eficiente, cel putin in cazul meu, si asa s-a intamplat si cu Pink Passion. In schimb Powder Touch de la Nivea ramane in topul meu, asa ca am mai terminat unul.

Gelurile de dus sunt alt tip de produs care se termina greu la mine in casa, motivul fiind acelasi de mai sus - am inceput foarte multe si nu reusesc sa termin nici unul. Cel de la Boots insa mi-a placut mult si l-am avut de cateva ori pana acum, asa ca a fost primul terminat. Mini untul de picioare de la Balea am apucat sa-l folosesc de 2 ori, dupa care si-a schimbat mirosul si a ajuns la gunoi. Dar am folosit pana la ultimul strop (daca pot sa spun asa) untul de corp Wild Argan Oil de la The Body Shop si varianta cu vanilie si lemn de santal de la Dresdner Essenz. N-am stiut unde sa incadrez sticla de acetona de la Zazie (am luat deja alta de la Hello Free Z One Discount), dar am vrut sa vi-o arat si s-o recomand. E din seria "ieftin si bun".

Am terminat cateva produse pentru ingrijirea fetei si cateva variante mini ale unor produse. Crema Baby Face de la Plush Luxury Cosmetics mi-a placut la nebunie si o sa-mi fie dor de ea. Lotiunea micelara DermatoClean de la Eucerin este una dintre cele mai bune incercate de mine si tocmai am primit una noua, asa ca n-o sa apuc sa ii duc dorul. Soothing Toner de la Derma E mi-a placut mult si in mod sigur il voi cumpara din nou pe viitor. Am folosit cateva fiole Serum Face Lift (Edelweiss Extract + Hyaluronic Acid) de la Floritene si alte cateva de Even Brighter Concentrate de la Eucerin. Liftactiv Advanced Filler e unul dintre putine produse care mi-au placut de la Vichy si am folosit cateva variante mini, acum am trecut la alt nivel cu retinolul, insa mi-a placut cat l-am folosit. Pore Minimizer de la Clinique l-am primit acum ceva vreme, l-am incercat, nu mi-a placut, asa ca a zacut uitat pana acum cand a ajuns la gunoi. Omega 3 Night Repair Serum de la REN, Melatogenine Youth Activating Beauty Serum de la Gatineau si Matizone Shine Control Moisturizer de la Guinot le-am tot avut in variante mini, mi-au placut, insa cel pe care l-as cumpara e Melatogenine de la Gatineau (daca n-ar costa cat costa).

De data asta am si cateva (multe) produse de machiaj sa va arat - fondul de ten Multi-Matte de la Clarins a fost ultima mea rezerva, nu se mai produce, mi-a placut mult si l-am avut de cateva ori, insa nu simt ca mi s-ar mai potrivi, asa ca ... asta e. De la Smashbox am terminat doua produse (pe ambele le-am mai avut in trecut, dar nu cred ca le voi mai cumpara): Hybrid 2 in 1 Luminizing Primer si Photo Op Under Eye Brightener. Urmatoarele trei produse stiu sigur ca o sa-mi lipseasca si am de gand sa le cumpar din nou ... candva: Sheer Lights Illuminating Pen de la Elizabeth Arden si High Definition Concealer de la Make Up For Ever (am avut doua nuante: 320 si 325, folosite in mod diferit). Concealerul de la MUA a inceput sa miroasa ingrozitor la scurt timp dupa ce l-am inceput, asa ca a ajuns la gunoi, iar Just Bitten (Instinct) de la Revlon nu mi-a placut de la inceput, asa ca merge si el la gunoi. Varianta travel size a glossului Rosie de la Buxom Lips mi-a placut la nebunie si daca vreodata o sa am ocazia s-o cumpar n-o sa ezit. Pentru ca am adunat o gramada de variante travel size am decis sa folosesc din ele si asa am terminat: Beyond The Solution BB Cream de la Lioele, True Comfort Foundation de la Clarins, Radically No Surgetics Age-Defying & Perfecting Foundation de la Givenchy, That Gal Brightening Face Primer de la Benefit si Sexy Pulp Mascara de la Yves Rocher.

Si nu puteam sa nu va arat cate lumanari am terminat - toate de la Village Candle: Cozy Home, Creamy Vanilla, Maple Butter si Egyptian Sandalwood. Mai am cel putin atatea pe punctul de a se termina. Mi-au placut mult si daca o sa mai apara la noi in mod sigur o sa mai cumpar.

Stiu ca-s multe produse, dar perioada de timp in care le-am folosit e destul de lunga, asa ca se justifica. Mai am o punga mica cu produse terminate, insa despre asta o sa va vorbesc cand ma intorc din vacanta pentru ca nu le arunc - o sa intelegeti cand o sa va povestesc despre ce e vorba, daca nu banuiti deja. Voi cum stati cu produsele terminate?

11 comentarii

  1. Ce de recipiente goale! Dintre produse am folosit vopseaua Loncolor Ultra cu care nu prea m-am înțeles, rimelul Sexy Pulp pe care-l am pentru a doua oară în variantă full size, atât de mult mi-a plăcut și BB Lioele care nu m-a convins deloc, nu e pentru mine. Cam atât... cred. Dar m-ai făcut să pun pe listă acetona, micelara, untul de corp șiiii... alte câteva produse de makeup! :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au fost destule luni de la ultima postare de genul asta, deci era normal ca voi strange cateva (multe) produse. Imi place cand termin produsele si incerc altele noi. :)

      Ștergere
  2. Pfaaa, ce tare și ce rău îmi pare că nu le-am păstrat și eu. Eu păstrez amabalajele celor despre care vreau să scriu, după ce le folosesc :)) De parcă nu aș putea scrie și fără, deh...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu le pastram intr-o perioada, dar parca ma motiveaza cand vad ca se consuma. :)

      Ștergere
  3. wow! chiar ca ai adunat multe! eu mi am cumparat un sampon de la aussie, sunt curioasa sa il folosesc <3 din pacate termin cam greu produse de machiaj :( dar vara aceasta ma pun pe treaba. te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu consum greu produsele de machiaj, mai ales ca am destul de multe, deci te inteleg perfect. :)

      Ștergere
  4. Foarte multe ai consumat, bravo! Eu imi tot impun proiecte si pasi de consum, la produsele de machiaj stau prost dar imi dau silinta! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu-mi mai impun nimic, le iau asa cum vin si vad ca e mai bine, cand vad ca le umple plasa creste inima in mine. :))

      Ștergere
  5. Mamaaa ce de produseee Doamneee,eu nu as sti sa le folosesc,dar de unde atatea :))),ma depaseste deja situatia Camelia,imi pare rau ca nu imi pot spune o alta parere pe care ai vrea tu sa o vezi,dar nu prea detin produse :*:*:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu toti suntem preocupati de aceleasi lucru, e ceva normal. :)

      Ștergere
  6. Idem geluri de dus, geluri de dus, lotiuni de corp si creme! O gramada incepute. La sampon nu prea pot experimenta pt ca paruk meu e foarte pretentios. A, si parfunuri, La capitolul makeup am strictul necesar: fond de ten, pudra, rujuri si mimel si cateva duos

    RăspundețiȘtergere