Perfect Pair #2

23.4.15


Anul trecut am facut o postare de genul asta si de atunci am mai descoperit cateva produse care se potrivesc foarte bine impreuna si care, in opinia mea, sunt perechea perfecta (cel putin pentru moment). Sunt curioasa daca si voi aveti produse pe care le folositi (numai) impreuna pentru ca simtiti ca asa functioneaza cel mai bine si dau cele mai bune rezultate.

Gel scrub micro-exfolianting Olive Leaf de la Ziaja (face parte din gama lor aniversara si are extract de frunze de maslin) si buretele pentru curatarea tenului Ecotools Pure Complexion Sensitive (il gasiti aici sau aici) fac o treaba nemaipomenita impreuna. Gelul este bland cu pielea si o lasa curata si revigorata, iar buretele ajuta la o curatare mai eficienta si face si un mic masaj, fara sa agreseze tenul. Eu le folosesc o data pe saptamana impreuna si-mi plac mult.

Crema si serumul cu vitamina C de la InstaNatural m-au cucerit in ultimele saptamani. Daca despre serum v-am povestit deja (este in topul celor mai bune serumuri incercate de mine pana acum), despre crema o sa va povestesc zilele urmatoare. Produsele InstaNatural mi-au starnit rau curiozitatea in ultima perioada, am deja 3 produse de la ei si inca cateva dorinte.

24H Frizz-Fighter si Curl Shaping Cream de la Pantene (eu le-am luat de la Hello Free Z One Discount) ma ajuta cu domolirea buclelor. Parul meu este lung, ondulat si destul de rebel, iar astea doua produse il fac mai usor de pieptanat si sa aseaza mult mai bine. Pretul pentru fiecare produs a fost in jur de 8 ron si, desi n-am avut cine stie ce asteptari de la ele, imi plac mult. Tot din gama asta verde am in spray tratament pentru noapte pe care il aplic cand imi amintesc (deci nu pot sa zic daca face sau nu ceva pentru par) si o masca pe care n-am apucat s-o incerc.

Voi ce pereche perfecta aveti?

11 comentarii

  1. frumoasa postare...dar nu detin nici o pereche de produse pana acum...sper ca pe viitor sa nu mai fiu atat de inapoiata te pup :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca e vorba doar sa le privesti din alt punct si in mod sigur o sa descoperi ca ai si tu produse pe care le folosesti impreuna. :)

      Ștergere
  2. Am și eu mai multe perechi preferate și, dacă nu te superi, o să împrumut și eu ideea articolului - am fost tentată să fac asta de când l-am văzut pe primul la tine, dar am uitat între timp. Dar acum chiar o să mă pun pe treabă. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pune-te pe treaba, vreau sa citesc care sunt perechile tale. :)

      Ștergere
    2. Am fost rapidă, postarea e pe blog de două zile. :D

      Ștergere
  3. Foarte interesantă ideea articolului. Probabil am și eu astfel de perechi, deși acum nu-mi vine niciuna în minte. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Super fain articolul.
    Pai... hmmm... nu stiu sigur daca am vreo pereche.. desi s-ar putea sa am...

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce idee frumoasă de postare. Să știi că am și eu câteva produse de felul ăsta. Poate o să mă mobilizez să scriu despre ele, îți mulțumesc pentru inspirație.:)

    RăspundețiȘtergere