Am fost la cumparaturi ...

4.4.15


Maine sunt Floriile si m-am gandit ca e cazul sa-mi fac singura niste cadouri, asa ca aseara m-a rasfatat cu cateva produse noi. Am facut o vizita in DM (neplanificata) si am iesit cu o plasa cu diverse. Uleiul demachiant cu ulei de camelie (m-a strigat, ce sa fac?) l-am tot vazut pe bloguri si nu am avut in gand sa-l iau, dar cand l-am vazut a fost curiozitatea prea mare ca sa ii rezist. Gelul de ras cu vanilie a fost o achizitie necesara, dar dictata de miros - erau multe variante (spuma/ gel), dar cand am simtit cum miroase am stiut ca ajunge direct in cos. Lotiunea de corp spray-on nu mi-e necesara, dar imi doream de mult sa incerc un produs de genul asta, asa ca a ajuns in cos, iar pentru crema de maini Golden Glamour dau vina pe Instagram. Am tot vazut-o si mi-a placut ambalajul si m-am gandit ca ar arata bine pe noptiera mea, dar ceea ce m-a convins a fost mirosul (patchouli si vanilie). 

Nu puteam sa ratez o vizita la Hello Free Z One Discount mai ales ca trebuia sa iau cateva produse pentru niste prietene asa ca am iesit si de acolo cu o alta plasa. Am vazut gama Keratin Pro de la Creightons (sampon, balsam si tratament) si am luat-o. In ultima vreme consum produse pentru par cu o viteza uimitoare, mi-a crescut parul foarte mult si n-am reusit sa ma tund, asa cum speram. Am luat si pentru voi un tratament, dar aflati mai multe detalii zilele urmatoare.

Plimbandu-ma prin magazin am ajuns in zona cu lumanari si am vazut ceva ce mi-a facut ochii sa sclipeasca - tartele de la Airpure. Ma uitasem la ele acum cateva saptamani pe niste siteuri de afara si chiar le zisesem celor de la Hello ca poate le aduc si ei si cand le-am vazut am inceput sa zambesc. Pret - 6,99 ron pentru 6 cuburi maricele - 4 arome: Mulled Wine, Peppermint, Festive Vanilla si Gingerbread. Bineinteles ca cel mai bine miroase varianta cu vanilie (am incercat-o aseara si e de vis), asa ca am pus mai multe in cos.

Mi-au atras atentia niste servetele umede de la Doctor Wipe's si, cum se consuma mereu in casa, le-am luat si un spray de la Sanex - Dermo Extra Control, care mi-a fost laudat. Sper ca nu s-a uitat nimeni in cosul meu pentru ca am luat multe sampoane uscate de la Batiste si deo roll-on de la Vaseline (astea au fost pe comanda pentru prietenele de care va ziceam mai sus). Am pus pe Facebook un album cu poze cu produsele pe care le-am mai vazut in magazin in caz ca va intereseaza sa vedeti ce mai au nou.

Am mai umblat hai hui prin alte magazine si m-am intors si cu cateva tricouri si o rochie, dar le-am pus deja la spalat si cred ca ma mai rasfat si astazi cu ceva. Trebuie sa ajung in Bucuresti Mall sa iau ceva si vreau sa intru la Debenhams si am dubii mari ca ies fara sa cumpar ceva. Vom vedea ...

Voi cu ce v-ati rasfatat saptamana asta?

21 de comentarii

  1. Ieri mu-am luat si eu uleiul demachiant Balea pe care mu-l doream iar azi am tot vazut pe bloguri acea lotiune de corp spart si iar imi doresc sa ajung in DM :)
    Sa le folosesti cu drag

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, sa folosesti si tu cu placere ce ti-ai luat (am vazut uleiul pe Instagram).

      Ștergere
  2. Te invidiez pentru ca ai acces la magazinul Hello si la atatea bunatati cu vanilie, asa ca o sa-mi inec si eu amarul intr-o budinca cu vanilie :)
    Pentru ca tot sunt maine Floriile, m-a rasfatat sotul meu cu 2 rochite, o geanta de vara, plus o pereche de botine si una de pantofi (am pus poze cu ele pe blog). Ah, si dragul meu tata mi-a adus de azi un buchet de flori pentru Florii (zambile de curte si narcise), si toata casa e inundata de parfumul lor, spre marea mea bucurie :)
    Iar eu m-am rasfatat cu un bol mare de capsuni cu gust de capsuni adevarate, nu de castravete, cum au in general pe vremea asta :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La multi ani pentru maine, sa fie ca in sufletul tau .. am luat si eu capsuni mai devreme, sper sa le fi nimerit cu gust (cum au cele de data trecuta). :)

      Ștergere
  3. Produsele Balea sunt atat de parfumate..imi plac mult!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa e, unele dintre ele sunt delicioase si mereu au editii limitate tentante. :)

      Ștergere
  4. Am si eu acele servetele umede si imi plac foarte mult pentru ca nu au miros puternic . Eu m-am rasfatat cu o comanda h&m online,mi-am luat o pereche de cere, Un colier si o camasa. Sa ai spor la cosmetic. (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa folosesti cu placere ce ti-ai luat. Duminica frumoasa :)

      Ștergere
    2. Am scris mesajul de pe telefon si s-a observat, cercei vroiam sa scriu si cosmetice :)

      Ștergere
  5. Cand vad numai cat de bine arata cele cumparate imi pare rau ca nu am si eu posibilitatea sa le cumpar, inca astept magazinul online...as incerca renumitul sampon uscat Batiste, lumanarile de vanilie si multeee altele..
    O seara minunata sa ai!
    Mary Yony

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa ai si tu o noapte linistita si o duminica minunata. :)

      Ștergere
  6. sa le folosesti cu placere
    http://albastruintens.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  7. Sa le folosesti sanatoasa pe toate si iti doresc La multi ani sanatosi te pup

    RăspundețiȘtergere
  8. De cate ori vad samponul Batiste pe bloguri (adica mereu :)) ) ma gandesc ca trebuie sa-i mai dau o sansa. Vanilia e la putere, nici nu se poate altfel. Dar crede-ma ca si gama cu cacao de la Zjaia ii face comcurenta serioasa. :D Minunate produse si mirosul si textura sunt super usoare si foarte blande. Le ador. Si cu ocazia asta tin sa-ti mai multumesc o data!

    RăspundețiȘtergere
  9. La mulţi ani de Florii!Faine cumpărături, oare când vor face magazin online cei de la Hello...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, o sa anunte cand e gata, nu e un pas pe care sa-l faci in graba, eu ii inteleg.

      Ștergere
  10. Interesanta lotiunea aia de corp spray. Chiar sunt curioasa cum ti se pare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am incercat-o doar o data cand eram pe fuga, iti zic cum e dupa ce o folosesc mai mult.

      Ștergere