O poveste cu ... arome

9.4.15



Prima mea intalnire cu siteul aromedelux a fost anul trecut cand am organizat impreuna un concurs si va povesteam cum puteti deosebi un parfum original de unul fake. V-am oferit eu cateva informatii pe care le aveam, mi-ati dat si voi niste sfaturi bune, cred ca a fost un castig de ambele parti - daca nu stiti postarea o gasiti aici. Pentru ca nu recomand ce nu incerc am comandat si eu (inainte de a scrie anul trecut) un parfum de pe site, am verificat ca e original, m-am convins si am trecut la pasul urmator, dar totul a ramas la nivel de on-line pentru ca eu cu timpul stau prost si sunt si putin comoda (si o recunosc). Desi fetele (Anduela si Alina) m-au tot invitat pe la ele n-am reusit sa ajung decat recent la o aniversare de care v-am povestit pe blog. Mi-a placut ce-am vazut, mi-au placut fetele si le-am promis ca ma intorc. Si m-am intors.

Si pentru ca-mi place sa va povestesc despre chestii deosebite, dar mai ales pentru ca-mi place sa sustin afacerile mici la inceput de drum vreau sa va spun cam ce-am vazut eu acolo: doua femei pasionate de ceea ce fac si cu dorinta de a ajuta si de a multumi clientii (la randul lor si ele sunt clientele altor magazine si stiu cum ar vrea sa fie tratate), o afacere care promite si de care eu vreau sa stiti si voi. Mi-e greu sa definesc intr-un cuvant dar as spune ca este un altfel de parfumerie, o parfumerie cu suflet si cu aroma.

N-arata a magazin, n-arata a parfumerie, ci este mai degraba un loc unde poti sa te duci sa bei un ceai si sa ceri un sfat despre parfumul pe care vrei sa-l faci cadou unei persoane dragi sau care nu esti sigura ca ti se potriveste, unde totul este transparent si la vedere, unde poti sa ai siguranta ca n-o sa te pacaleasca nimeni sau poate sa fie pur si simplu siteul de unde alegi sa-ti comanzi un parfum si sa ai siguranta ca primesti exact ce-ai comandat sau poate vrei sa trimiti cuiva drag un cadou (fetele il vor impacheta frumos - asa cum fac cu toate parfumurile comandate pe site, ii vor pune si fundita si daca le ceri chiar si o eticheta cu o urare scrisa de mana) si nu vrei sa stai cu emotii.

Ce n-o sa gasiti la aromedelux? Ultimele parfumuri aparute pe piata (insa puneti o intrebare pentru ca pot aduce si pe comanda ce nu au in stoc), vanzatoare plictisite care nu va dau nici o atentie, marfa cu provenienta dubioasa si oamenii care nu stiu ce vand. 

Ce-o sa gasiti? Parfumuri originale, oameni dispusi sa va consilieze (daca este nevoie), dorinta de a va face sa reveniti in magazin, un zambet si o vorba buna (chiar si in cea mai mohorata zi), seriozitate si o multitudine de arome fascinante (inclusiv parfumurile de la Bourjois care nu se gasesc peste tot - amintirile legate de parfumul Evasion al mamei sunt si acum vii in mintea mea).

Eu va provoc sa le testati pe fete - le gasiti pe chatul de pe site si raspund repede, le puteti contacta pe mail (si promit un raspuns in maxim 15 minute), le puteti da un telefon si sa le intrebati daca aveti nelamuriri privind un parfum sau pur si simplu puteti sa le faceti o vizita si sa va convingeti cu ochii vostri de ceea ce am povestit eu aici. Eu le-am pus multe intrebari si mi-au ramas in minte multe lucruri, dar ceea ce mi-a placut in mod deosebit este ca m-au facut sa vad parfumul altfel (notiunea de lux n-are nici o treaba cu pretul de pe o eticheta si orice parfum este un lux pe care il meritam).

Eu le doresc succes si sper sa auzim de ele cat mai des ... eu chiar am de gand sa ma mai duc la ceai si sa-mi mai cumpar si alte parfumuri ... as vrea sa stiu cum vi se pare voua tipul asta de afacere si daca ati alege-o in favoarea unui colos gen Sephora (luand in calcul dezavantajul clar ca nu au toate parfumurile disponibile in marile lanturi de parfumerii). Si as vrea sa stiu si daca ati fi interesante sa mai cititi asa ceva pe viitor, legat de alte afaceri. Nu este o colaborare, n-am nici un beneficiu material de pe urma acestei postari (nu cred ca era cazul sa va spun, dar o fac totusi ca sa fie totul clar), pur si simplu mi-a placut ce-am descoperit si am vrut sa va povestesc si voua. Pentru ca eu as alege oricand o afacere de genul asta in locul unui magazin rece, unde sunt doar una dintr-o multime ...

18 comentarii

  1. Este o idee de afacere draguta si probabil ceva relativ nou in Romania. Eu locuiesc in Germania si aici sunt multe astfel de magazine, chiar mai interesante (nu vreau sa fiu rautacioasa). M-a surprins unul in mod special, pentru ca vindea numai cravate si papioane. Mi s-a parut genial.
    Le doresc si eu succes acestor tipe. Cu siguranta le va merge bine, daca pun pasiune in ceea ce fac.
    Cred ca articolul este interesant, insa nu stiu daca vreau neaparat sa citesc despre astfel de afaceri pe blogul tau :) Poate daca e ceva online, pt ca eu nu locuiesc in Bucuresti ca sa pot merge sa vad. Insa sigur sunt alte persoane interesate. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Afara conceptul de magazine de nisa cu tenta personala este la cu totul alt nivel. In Romania iti trebuie o doza mare de curaj (si putina nebunie) sa incerci. :)

      Ștergere
  2. Cat de bine arata magazinul lor , cu siguranta le-as trece pragul .
    Le doresc mult succes in continuare si clienti multi :)
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  3. Un articol interesant o afacere de acet gen este minunata te pup

    RăspundețiȘtergere
  4. M-ai convins sa le fac o vizita! :)
    Si eu le doresc succes celor 2!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sigur o sa-ti placa, e liniste, discutiile sunt interesante. :)

      Ștergere
  5. Super ideea, eu chiar astept putina amabilitate din partea personalului de unde cumpar produse, iar de cele mai multe ori ma confrunt cu lipsa de timp si indiferenta lor.
    Mult succes le doresc fetelor si felicitari pentru afacere.
    Mi-a placut ideea de a prezenta mica lor afacere si chiar as vrea sa ne mai prezinti din cand in cand si altele.
    Mary Yony

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu sper ca pe viitor sa vedem cat mai des "afaceri" unde factorul uman este important si sa nu ni se mai para cine stie ce minunatie sa-ti zambeasca o vanzatoare.

      Ștergere
  6. Mie mi-a placut sa citesc si le-as fi facut cu drag o vizita, de nu era distanta. Am vrut sa si cumpar ceva, dar nu aveau pe stoc si-mi trebuia pentru o zi de nastere, deci era cu deadline. Oricum, mi-au raspuns rapid cu termenul estimat pentru livrare si mi-a fost util.
    Vreau sa mai citesc povesti de-astea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur sa vad ca se confirma ce-am vazut eu acolo. Si sper sa am subiecte sa mai scriu despre astfel de lucruri. :)

      Ștergere
  7. Tu stii ca eu m-as muta in acel magazin :).

    RăspundețiȘtergere
  8. privind prima poza, gandul ma duce la faptul ca magazinul seamana mai repede cu o camera ce apartine unei fete pasionate de parfumuri. as putea sa dorm foarte bine in asemenea decor :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu le-am zis ca nu m-ar deranja sa locuiesc acolo o perioada. :)

      Ștergere