Un duo Eucerin de nota 10

20.4.15


Saptamana trecuta am avut o zi aiurea, cand am dat numai de oameni care nu stiu de capul lor si m-am trezit bagata (fara voia mea) in niste incurcaturi, de aveam impresia ca e film SF, nu viata mea. De obicei incerc sa raman zen la faze de genul asta si sa nu las ceva sa ma afecteze, dar eram si obosita si am reusit sa ma enervez de-a dreptul si organismul meu a reactionat imediat - a inceput sa ma manance pielea de pe corp.

Bineinteles ca exercitiile mentale in care incercam eu sa ma autoconving ca nu ma mananca pielea (si ca nu innebunesc daca nu ma scarpin) n-au avut nici un efect si deja ma vedeam cu piele uscata si cu rani de la scarpinat. Nici macar hainele nu le mai suportam pe mine si orice atingeam simteam ca iau foc, nu stiu cum se manifesta dermatita de contact la alte persoane, dar in cazul meu reactionez la tot ce ating, inclusiv la pielea mea.

M-am gandit ca cel mai bine ar fi sa fac un dus si sa incerc uleiul de dus de la Eucerin, care m-a tentat de cum l-am vazut. Chiar daca am vazut parfum printre ingrediente (culmea e ca, desi am o piele extrem de sensibila, la parfum nu reactionez) m-am bazat pe uleiurile pe care le are si nu m-am inselat. Pe langa faptul ca este o placere sa-l folosesti, miroase foarte bine (poate un pic cam puternic, dar extrem de placut), iar pielea ramane hidratata si matasoasa si deloc uleioasa. Daca va place uleiul de la L'Occitane cred ca o sa va placa si asta, mai ales ca pretul este mult mai bun (in jur de 45 ron pentru 400 ml).

Dupa ce am iesit de la baie am folosit tot o lotiune de la Eucerin - Complete Repair (10% UREA + Aquaporin Technology) - pe care o am de cateva saptamani si pe care o folosesc cand am timp de rasfat si vreau o hidratare mai profunda. Nu are parfum si intra destul de repede in piele, iar hidratarea se mentine pe o perioada mai lunga de timp.

Noaptea a fost un sfetnic pentru mine si am incercat sa las in urma toate relele si sa ma concentrez pe lucruri frumoase. Dar trebuie sa recunosc ca si faptul ca pielea nu ma mai manca atat de rau a contribuit la o stare mentala mai buna. Revenind la produsele Eucerin ... imi plac amandoua si cred ca impreuna sunt un duo formidabil. Ati incercat vreunul dintre cele 2 produse? Ce parere aveti de produsele Eucerin?

9 comentarii

  1. Produsele arata minunat, eu nu imi pot spune parerea mai mlt deoarece eu ca de oicei nu am folosit :))), mi-as dori si eu sa incerc te pup si iti dorec o saptamana minunata

    RăspundețiȘtergere
  2. Răspunsuri
    1. Sfetnic, Anonim, se mai intampla si greseli ca d-aia suntem oameni. Nu e capat de lume, se corecteaza si gata.

      Ștergere
  3. Si uite cum ma ispitesti tu, iar :)
    P.S. Ca veni vorba, nu stiu daca stii cat de frumoasa este simbolistica sfesnicului si cat de frumos se leaga el de lumina/ speranta/ dainuire, etc, etc. :)
    Si, vacanta frumoasa :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, uleiul e chiar misto, deci nu te ispitesc degeaba. :)

      Ștergere
  4. Frumos rasfat! si mie imi plac produsele uleioase - preferatul meu este uleiul de baie cu aroma suava de trandafiri de la Manufaktura.
    Produsele Eucerin le-am cam ocolit pentru ca majoritatea contin uree, produs la care eu fac alergie - ma mananca pielea de mor si ma aleg cu zero hidratare.

    RăspundețiȘtergere