Burt's Bees Tinted Lip Balm

6.4.15


Nu m-au atras niciodata in mod special balsamurile de buze care promit si hidratare si culoare ... intotdeauna mi s-a parut ca-s prea sterse ca sa se vada ceva pe buze, fie ca nu hidrateaza suficient. Asta pana le-am intalnit pe cele de la Burt's Bees. Am mai incercat in trecut un balsam de buze de la ei (cel cu rodii, cred) insa nu mi s-a parut nimic deosebit (ba chiar pot sa spun ca mi s-a parut incredibil de tare - ca textura). Dar acum mi-am schimbat parerea si chiar sunt curioasa sa mai incerc si alte produse Burt's Bees.

Am trei variante - Petunia, Hibiscus si Sweet Violet (mai sunt inca 6 nuante disponibile - le gasiti AICI) - si-mi plac toate. Sunt foarte cremoase si sa aplica foarte usor, coloreaza buzele usor (cat sa se vada ca te-ai straduit putin) si hidrateaza extrem de bine, iar hidratarea nu e numai de moment, iar ma incanta in mod deosebit. Si nu sunt deloc lipicioase, se simt pe buze, dar nu deranjeaza deloc - ma gandeam cum as putea descrie senzatia ... "imbraca buzele" mi se pare cea mai potrivita exprimare.

Singurele cu care as putea sa le compar sunt cele de la Korres, insa imi plac mult mai mult astea de la Burt's Bees. Imi plac atat de mult incat le-am purtat numai pe ele in ultimele doua saptamani, n-am mai intins mana dupa rujuri si glossuri, lucru destul de neintalnit pentru mine.

Le-ati incercat? Cum vi se par? Va tenteaza?

10 comentarii

  1. Par foarte misto din descrierea ta. La multi ani cu intarziere de Florii! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu le-am incercat dar arata fff bine , mi-as dori si eu ♥♥♥

    RăspundețiȘtergere
  3. frumoase culorile! am acum unul de la Golden Rose, cu pepene rosu, cumparat mai mult din necesitate, ca am plecat la drum lung si mi-am dat seama ca nu am nimic hidratant pentru buze la mine, si acest balsm lasa o culoare delicata, rosiatica pe buze!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu le stiu, de fapt in afara de oje (si nici pe alea prea bine) nu stiu produsele Golden Rose.

      Ștergere
  4. Nu le-am incercat pana acum, eu folosesc Carmex de ani buni si I swear by it! :)

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  5. De tinut minte, dupa ce mai termin din cele incepute! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa ar fi trebuit sa ma gandesc si eu ... dupa ce termin ... dar nu mi-a iesit. :))

      Ștergere