OGX Hydrating Macadamia Oil

14.4.15


De-a lungul timpului am folosit multe produse pentru par, de la produse extrem de scumpe la produse ieftine. Printre preferatele mele se numara cele de la TRESemme (daca sunteti cititoare vechi ale blogului stiti asta deja), VO5 (am incercat aproape toate gamele), John Frieda (gama Brilliant Brunette am avut-o de multe ori, dar si Luxurious Volume imi place mult) si Toni&Guy (pe care nu le-am mai avut de niste ani, insa e inca vie amintirea lor - cand au aparut prima data in Romania erau disponibile numai in Sensiblu, recipientele nu erau clasicele sticle pe care le vezi peste tot, mirosul ... multe detalii care mi-au ramas in minte). Recent insa am adaugat pe lista asta gama (Hydrating) Macadamia Oil de la OGX. Eu le-am luat de aici, nu cred ca se gasesc pe undeva in Romania si e pacat.

Mi-a fost destul de greu sa aleg intre cele 5 game disponibile pe site, din pacate sunt doar putine produse in afara de sampon si balsam, in SUA sunt mult mai multe produse pe partea de ingrijire si styling. In afara de gama Macadamia Oil pe care am ales-o eu mai sunt disponibile: Awapuhi Ginger (sampon si balsam - recomandate pentru revigorarea parului deteriorat), Brazilian Keratin Therapy (sampon, balsam, spray pentru protectie termica, serum anti breakage si 30 Days Treatment - pentru parul rebel, cred ca asta va fi urmatoarea gama pe care o s-o incerc), Coconut Milk (sampon, balsam si serum anti breakage - recomandate pentru parul care are nevoie de hidratare) si Moroccan Argan Oil (sampon, balsam si ulei de par - recomandate pentru parul uscat si deteriorat). Aici puteti sa vedeti toate cele 25 de game pentru par si ce produse contine fiecare gama. 

Si acum sa ma intorc la cele doua produse incercate de mine. Am stiut de la prima folosire ca e iubire mare, am simtit si am vazut imediat diferenta. Eu am parul ondulat si rebel si de cele mai multe ori e destul de greu de pieptanat si e si mai greu sa ma inteleg cu el si sa nu zboare in toate directiile. Dupa ce mi-am spalat parul si l-am uscat m-am minunat - par matasos, extrem de lucios, usor de pieptanat, s-a asezat altfel decat de obicei si avea un miros superb (nu stiu sa-l descriu, dar e ceva extrem de placut). De cate ori folosesc produsele astea am aceeasi senzatie si-mi tot vine sa-mi trec mana prin par.

Nu-mi s-a intamplat niciodata sa folosesc cu grija vreun sampon (cu balsamul aferent) si sa-l pastrez pentru anumite ocazii ... pana acum. Stiti voi cum ziceau bunicii nostri cu hainele/ pantofi "de sarbatoare". Cam asa sunt si eu cu samponul si balsamul. Cu grija si fara risipa - le-am inceput la sfarsitul anului trecut si tot "trag" de ele. Rad copios cand scriu asta, dar e pura realitate. Sunt extrem de curioasa sa incerc si alte produse de la OGX, dar pana atunci va spun cu mana pe inima ca daca ar trebui sa folosesc acelasi sampon si balsam tot restul vietii gama Macadamia Oil (poate reusesc sa pun mana si pe masca) de la OGX ar fi alegerea mea in momentul asta.

Stiti produsele OGX? Ati incercat ceva de la ei?

22 de comentarii

  1. e acelasi lucru cu aceast brand?
    http://www.aoro.ro/macadamia-natural-oil/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. miutpetala@yahoo.com14 aprilie 2020 la 21:12

      Dacă ești din Bucuresti găsești la un magazin cu produse Anglia , pe lângă piata Norilor

      Ștergere
  2. Ti se par mai bune decit Oro Fluido ?
    Nu am probat nimic de la marca asta, dar dupa cum povestesti ma tenteaza o comanda, chiar daca mai am vreo 10 sampoane si balsamuri in asteptare :))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie Orofluido nu mi s-a potrivit, am si scris pe blog. Nu exista termen de comparatie intre ele, cel putin in cazul parului meu - lung si ondulat.

      Ștergere
  3. Eu m-am inteles foarte bine cu Oro Fluido si am tot par lung si ondulat. Am facut comanda pt acelasi sampon si acelasi balsam pt ca m-ai facut foarteeee curioasa :))) Astept cu nerabdare sa le probez.
    Pina acum cea mai buna gama din toate pe care le-am incercat e All Soft de la Redken. E singurul sampon pe care l-am comandat de mai multe ori in varianta de 1 litru, asta ca sa-ti faci o idee cit de mult imi place. Te tin la curent cu impresii si pareri dupa ce imi ajung produsele. Multumesc de pont.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am si eu prietene carora le place mult, eu n-am putut sa ma pieptan cat le-am folosit, uleiul il folosesc in continuare, dar samponul si balsamul nu-s de mine. Mi-ai mai zis de la All Soft de la Redken si mi-a ramas in minte de atunci, insa am atat de multe de folosit inainte sa iau ceva. :))

      Ștergere
  4. Of, nu este deloc corect ce-mi faci, Camelia!
    Le-am pus in cos si diseara dau comanda, sper sa se inteleaga si parul+scalpul meu cu ele! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Camelia, eu zic sa incerci si periile de par de la macadamia oil, daca ai ocazia. Eu nici nu stiam despre aceasta firma, dar aveam nevoie de o perie de par si intr-o zi m-am dus la TK Maxx sa vad daca nu au asa ceva si am dat peste ea. Cum preturile la tk maxx sunt mult reduse, am cumparat-o si sunt super multumita. Peria pe care o am eu este una paddle brush (dreptunghiulara...nici nu stiu cam sa descriu), confectionata din par de mistret si cu infuzie de ulei. Este ideala pentru parul lung, fin si subtire, spun ei in prezentare. Este foarte buna mai ales daca iti intinzi parul. Mai am si un ulei de par "one and only argan oil" de care iarasi sunt super multumita. Insa parca tot uleiul de argan 100% este mai bun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-am uitat la peria aia de cateva ori, insa n-am fost convinsa ca merita. Merci ca mi-am zis ca-ti place. :)

      Ștergere
  6. ups...acum am vazut ca firma de la care am eu peria este macadamia natural oil, cea de care te intrebase irina andreea...m-a indus in eroare faptul ca au denumirea la fel, dar si culorile folosite..lol.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi-am dat seama de ce ai zis, am incercat si produsele alea (nu peria, cum am zis mai sus), dar nu mi-au placut in mod deosebit.

      Ștergere
  7. Nu am auzit si nici nu am folosit ca de obicei,cred ca sunt singurul extraterestru care te citeste,:))) Dar cu toate astea tot te voi citi,pt ca imi place tot ce vad si citesc pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e vreo firma cunoscuta in Romania, era chiar culmea sa fi auzit de ea. :)

      Ștergere
  8. Hm...eu una nu stiu cd sa ma mai fac cu parul meu... vreau ceva sa il hidrateze foarte bine...
    Eu folosesc uleiul dd argan pe par inainte sa ma spal pe cap si ma ajuta.. dar nh am timp mereu..:(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Masti hidratante lasate sa actioneze mai mult timp si sa alegi cu grija produsele pe care le folosesti - fara sulfati (ca usuca si ei firul de par) si sa aiba uleiuri care sa ajute la hidratare.

      Ștergere
  9. Eu am parul cu tendinta de ingrasare, dar uscat la varfuri. Care dintre sampoanele de la OGX l-as putea folosi? M-am uitat pe site si mi s-a parut ca acesta suna destul de bine http://www.feelunique.com/p/Organix-Coconut-Milk-Shampoo-385ml. Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am folosit doar gama asta, nu ma pot pronunta in privinta celorlalte, insa din ce-am citit/ auzit cele cu lapte de cocos (de care ai zis si tu) si cele cu ulei de kukui sunt foarte bune.

      Ștergere
  10. Tot cautand samponul cu cocos de la OGX, am gasit samponul pe care il folosesti tu pe acest site de la noi ^_^ http://www.cosmeticepenet.com/ro/59-ogx
    Le-am trimis si un mail si mi-au spus ca-l vor aduce si pe cel cu cocos :)
    Mada

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, v-am spus si eu pe Facebook de siteul asta, Radu aduce pe comanda daca vorbiti cu el si vreti ceva anume.

      Ștergere
  11. Buna. Abia ce am aflat de aceasta marca si as dori sa imi achizitionez, insa nu stiu ce varianta; eu am parul cret si usor uscat, inca nu am reusit sa gasesc un produs bun pentru tipul meu de par. Eram curioasa cum funtioneaza varianta Coconut, OGX. Multumesc frumos:)

    RăspundețiȘtergere