Argan Line de la Gerocossen

7.4.15

 

Postarea asta trebuie inceputa cu o marturisire si nu pot sa n-o fac, asa e corect - nu m-am uitat niciodata in magazine dupa produsele de la Gerocossen. Nu stiu de ce, pur si simplu nu m-au atras. Probabil ca in mintea mea s-a creat o idee gresita, ca nu-s de mine, ca n-am ce sa gasesc care sa mi se potriveasca, nu stiu sigur ... cert e ca nu le-am acordat atentie. La modul ca nici nu m-am uitat ce produse au ...

Recent cei de la Gerocossen m-au contactat si mi-au spus ca lanseaza cateva produse noi in gama Argan Line si m-au intrebat daca nu vreau sa incerc ceva. Cum deja primisem crema si demachiantul din gama (pe care n-am apucat sa le incerc inca) am ales tratamentul intensiv pentru calcaie, untul de corp si crema de maini. In magazinul lor (AICI) au aparut si alte produse noi din gama asta: crema de masaj, demachiantul de care va spuneam mai sus, diverse creme pentru fata. Sunt si produse pentru par in gama, in caz ca va intereseaza.

Sa revin la ce-am incercat ... tratament intensiv pentru calcaie este imbogatit cu ulei de argan si uree si are, de asemenea, si pantenol pentru o hidratare optima. Mi se pare foarte eficient pentru pielea uscata a picioarelor, mai ales folosit in combinatie cu niste sosete hidratante. Untul de corp are o textura destul de tare (ca si cele doua creme incercate de mine) si contine ulei de argan, unt de shea, ulei de migdale si ceara de albine si lasa pielea hidratata si catifelata, e de asemenea potrivit pentru masaj. Crema de maini intra destul de repede in piele si lasa pielea catifelata si hidratata, cand am folosit-o in combinatie cu manusile Ecotools am vazut o diferenta clara dimineata - ar trebui sa-mi fac un obicei din asta si s-o folosesc ca un tratament intensiv cel putin o data pe saptamana. Ceea ce nu ma incanta este mirosul - este o combinatie de ulei de argan cu migdale, care sunt sigura ca o sa fie pe placul multora, dar pe mine nu ma incanta in mod deosebit.

Daca sunteti in cautarea unor produse hidratante (in gama mai sunt si un lapte nutrivit pentru corp, un ulei de masaj si altele - sigur gasiti o textura care sa va placa) dati-le o sansa. S-ar putea sa va placa si sa descoperiti ca Gerocossen e pe un drum bun. Am vazut ca recent au lansat o alta gama - Phyto Stem si sunt cateva produse interesante (o lotiune micelara cu ceva iritanti la sfarsitul listei de ingrediente - e loc si de mai bine, lapte demachiant, un ser lifting si cateva creme). 

Eu promit sa fiu mai atenta de acum la ce vor face, asa ca le-am dat like si pe Facebook (aici gasiti pagina lor) sa fiu la curent cu noutatile. Si va intreb pe voi acum - ce experienta aveti cu produsele Gerocossen? Le-ati folosit? Le folositi? Recomandati ceva?

12 comentarii

  1. this is nice
    http://melodyjacob1.blogspot.com/2015/04/live-love-laugh.html

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna,
    Saptamana trecuta am cumparat si eu de la Gerocossen un ulei de masaj pentru fata si corp. Acum ce sa zic....un ulei e un ulei, dar in ciuda asteptarilor, dupa ce masezi bine..pielea chiar arata mai bine si e mai nedeteda. Mirosul e cam ciudat, o combinatie de ulei cu ceba dulce dar...in comparatie cu cremele apicole vestite, ma declar mult mai multumita de acest produs.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca este uleiul din gama cu ulei de argan e de inteles mirosul pentru ca uleiul de argan nu miroase tocmai bine. :)

      Ștergere
  3. Nici eu nu prea am acordat atenție produselor Gerocossen, dar gama asta chiar m-a atras din prima clipă în care le-am văzut, poate din cauza ambalajelor. Momentan am doar două creme de față de la ei pe care urmează din păcate să le arunc, fiindcă s-au învechit nefolosite, nu mi s-au potrivit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca pe viitor o sa na atraga atentia, vad ca si la ambalaje lucreaza (nu numai la produse).

      Ștergere
  4. La fel ca si tine le-am cam ocolit! Au ceva care nu ma atrag ... nu as putea sa zic ce!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ultimul produs gerocosen folosit a fost un unt de corp cu mango sau avocado, destul de bun, dar cu miros destul de dulce pentru nasul meu.

    RăspundețiȘtergere
  6. Interesat. Nu am incercat pana cum produsele lor, dar parca din postare ta untul de corp incepe sa imi faca cu ochiul :)) Poate le dau o sansa.

    RăspundețiȘtergere