Rasfat pentru Adina

21.4.15


Pe Adina sunt sigura ca multe o stiti de pe blogul ei - Septembrie, joi, insa nu cred ca stiti si ca eu si Adina obisnuim sa mai vorbim si despre altele in afara de blog si produse cosmetice. Si de cele mai multe ori replicile mele se repeta si ajung sa ii spun sa se relaxeze si sa iasa putin din zona ei de confort. Intr-una din discutiile de genul asta ne-a venit o idee, pe care o vedeti astazi pusa in practica. Ce-as alege eu pentru ea si ea pentru mine - un fel de rasfat reciproc. Aici puteti citi si postarea ei.

O baie lunga cu ceaiul pentru baie Sleep Well (flori de lamaie si musetel) de la Treets si cu o tarta Vanilla Lime de la Yankee Candle undeva prin apropiere cred ca ar trebui sa creeze o atmosfera linistita dupa o zi agitata, iar o cana cu ceai as reusi sa o relaxeze total si alegerea mea este Caramel Vanilla de la The Republic of Tea. Singurul produs pentru corp pe care i l-as lasa la indemana este sarea de baie exfolianta cu vanilie si lavanda, tot de la Treets. Exfoliaza, hidrateaza si lasa o aroma subtila, dar extrem de placuta si linistitoare pe piele.

Iar pentru ten cred ca cele doua produse de la Pai (si carpa de muselina) sunt tot ce are nevoie - Organic Kukui & Jojoba Bead Skin Brightening Exfoliator si Camelllia & Rose Gentle Hydrating Cleanser. Stiu ca le-a incercat pe amandoua, asa ca m-am gandit ca nu e cazul sa ma aventurez si sa ii propun ceva ce ar face-o sa-si puna intrebari.

Dupa baia asta relaxanta as invata-o un exercitiu de relaxare si echilibrare a organismului care dureaza 5 minute si pe care l-am tot facut si eu in ultima vreme si i-as lasa una din lotiunile mele preferate pentru corp (Warm Vanilla Sugar de la Bath & Body Works), un unt de buze de la Nivea (Caramel Cream Kiss), o masca de fata si gat de la Dizao (pentru luminozitate cu colagen) si muzica relaxanta pe fundal. Cred ca dupa 20 minute Adina o sa se simta detensionata si pregatita pentru a-si rasfata putin tenul.

Si aici o s-o scot putin din zona ei de siguranta si o sa ii propun trei produse noi, toate de la Pai: Lotus & Orange Blossom BioAffinity Tonic (care sa ii pregateasca tenul pentru urmatoarele doua produse), crema de ochi Echium & Argan si serumul Sea Aster & Wild Oat, care o sa ii ofere o senzatie de ten linistit si hidratat. Ultimul pas este lumanarea Vanilla Sandalwood, care mi se pare perfecta pentru dormitor si pentru un somn linistit si relaxat.

Cam asa as incerca s-o scot eu pe Adina din cotidian si s-o incarc cu energie pozitiva. Am incercat sa aleg dintre produsele mele preferate pe acelea care se potrivesc cu ea si stilul ei de viata si care stiu ca ii dau totusi o plasa de siguranta pentru ca altfel intrebarile i-ar acapara mintea si relaxarea n-ar mai exista. E sau nu asa, Adina? Cum vi s-a parut exercitiul nostru de imaginatie?

18 comentarii

  1. Super articolul, produsele sunt minunate ♥♥

    RăspundețiȘtergere
  2. Trebuie sa iau notite si sa-mi maresc wishlistul, toate suna foarte bine si deja m-ai incarcat cu energir pozitiva si mi-ai asternut un zambet larg pe chip.
    Desigur, curiozitatea cea mare e exercitiul acela, dar o sa te chestionez in particular. :)
    Multumesc pentru tot...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu as vrea sa stiu mai multe despre exercitiul de relaxare si echilibrare a organismului. Nu merita o postare publica?! Multumesc!

      Ștergere
    2. Ma bucur ca ti-au placut alegerile mele. :)

      Ștergere
    3. Nadia, iti dau in privat detaliile cu placere, nu stiu daca e de facut public pentru ca nu toata lumea e interesanta de subiectul asta.

      Ștergere
  3. Imi place exercitiul vostru, iar produsele sunt minunate, a fost un rasfat pe masura :)
    Sa ai o vacanta frumoasa si sa ai grija de tine, te pup.
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca e bine sa iesim din rutina din cand in cand, iar ca sunt adepta rasfatului cred ca nu mai e nevoie sa-ti spun. Multumesc. :)

      Ștergere
  4. E foarte interesanta ideea! As vrea si eu sa fiu in locul Adinei cu asa un ritual pregatit, dar si in locul tau, pentru ca am citit si propunerea ei. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca ti-a placut ideea noastra, avem nevoie de astfel de momente.

      Ștergere
  5. Hihiii, ce idee faina! :)
    Va felicit, fetelor, mi-a placut! In mod indirect, am beneficiat si eu de aceasta relaxare!

    Pupici!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca v-a placut rasfatul nostru si ca v-a inspirat putin. :)

      Ștergere
  6. Mi-ai stârnit interesul si curiozitatea cu sarea de baie exfolianta. Nu am mai auzit si cu atât mai putin încercat.
    Despre Pai am auzit numai lucruri de bine. Nu le-am vazut in magazine. Esti in permanenta plină de surprize!

    www.rokolla.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am mai scris despre sarea exfolianta pe blog, nu e prima pe care o incerc. Produsele Pai nu se gasesc la noi, se pot comanda doar on-line.

      Ștergere
  7. Cred ca i-ai propus niste produse de nerefuzat, bineinteles ca oricine s-ar destresa pe loc cu un asemenea rasfat!
    Frumos exercitiu si chiar o super idee!
    Mary Yony

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta am incercat, ma bucur ca v-au placut alegerile mele si sper sa va inspire.

      Ștergere
  8. La nebunie mi-a placut ideea voastra, am scris si pe blogul Adinei. Sa stii ca vreau si eu sa ma rasfat cu voi, crezi ca se poate?:)) Recunosc ca pe zi ce trece sunt tot mai interesata de produsele Pai. Sa vedem daca ajung sa si incerc ceva de la ei au ba.

    RăspundețiȘtergere