3 parfumuri de primavara

16.4.15


Cand incepe sa se incalzeasca afara si sa infloreasca natura (ati vazut ce flori frumoase de cires si de magnolie sunt pe toate drumurile?) simt nevoia sa port si eu alt tip de parfum si in generale optez pentru parfumuri usoare cu note florale sau citrice.

5th Avenue de la Elizabeth Arden imi place la nebunie si l-am luat la o super oferta de pe StrawberryNET. Am dat mai putin de 60 ron pe varianta de 125 ml. Am avut o varianta de 30 ml care e pe sfarsite, asa ca m-am asigurat ca nu raman fara. E un parfum floral, o combinatie foarte reusita de multe arome, dar si de prospetime. Imi place sa-l port singur, insa l-am folosit si pentru layering cu alte parfumuri si simt ca le da o nota misto care le face diferite.

Eternity de la Calvin Klein este o noutate pentru mine si l-am primit de la fetele de la Aromedelux, asa ca n-am stiut la ce sa ma astept si nici daca o sa-mi placa. Este o combinatie de note florale cu note citrice si cu un strop de ceva spicy si cald, o combinatie interesanta care pe mine miroase foarte bine. Nu l-as fi ales eu, dar il port cu placere (insa clar nu este un parfum pentru toata lumea si tine mult de gusturi si de piele).

Flirty Alice de la Vivienne Westwood este tot o achizitie de pe StrawberryNET, bineinteles la un pret foarte bun, si mi se pare perfect pentru primavara/ vara (insa l-am purtat si combinat cu Naughty Alice cand a fost mai frig afara). Este un parfum fresh si usor (bergamota cu ceai verde) cu note florale de boboc de trandafir, dar cu o tenta spicy si dulce data de vanilie si lemn alb. O combinatie mai mult decat reusita, care imi da o stare de bine de fiecare data cand port parfumul asta.

Voi ce parfumuri folositi in perioada asta?

15 comentarii

  1. Nu cunosc parfumurile alese de tine , dar imi place mult descrierea lor . Pentru mine primavara e putin mai dificila cand vine vorba de parfumuri pentru ca am alergie la unele flori si trebuie sa fiu atenta la ce parfum aleg. Perioada aceasta eu am ales La tentation de Nina ( Nina Ricci) . Trebuie sa recunosc ca a fost un blind buy , mi-a placut la nebunie sticluta ...iar cand l-am testat a fost dragoste la primul puf :) A contat foarte mult si faptul ca nu contine iasomie.
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie imi cam plac parfumurile de la Nina Ricci, sa-l porti cu placere. :)

      Ștergere
  2. Mi-as dori un parfum nou, ceva ce n-am mai avut pana acum, sa fie floral/ aerian/ jucaus/ roz/ cu liniste de lotusi/ atemporal/ bland/ inciresat/ alb - daca ai vreo sugestie in directia asta, o accept cu drag :)
    Folosesc acelasi Light Clouds de la Moschino, stropul de Flori de Cires de la L'Occitane cand sunt in dispozitia de si cam atat. Cat am fost in Buc, mi-am dat seama ca una din iubirile mele parfumate, Moment de Bonheur de la Y Rocher e incomaptibil cu mine in perioada asta a vietii mele. Cine sa ma mai inteleaga :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Issey Miyake L'Eau d'Issey este un acvatic cu lotus, la fel L'Eau Pour Femme par Kenzo, tot un acvatic, sunt preferatele mele pe timp de vara.
      Pe vremuri iubeam si Light Blue de la D&G, mi-l amintesc citric in deschidere, aerat, usor si curat, si mi-a mai placut mult si varianta Light Blue Dreaming in Portofino, cred (am testat doar in magazin, nu am avut-o pe aceasta) care in deschidere avea niste note faine de flori de tei.

      Ștergere
    2. Nu stiu ce parfum ti s-ar potrivi, dar ti-a facut Mihaela Ela niste recomandari destul de interesante. :)

      Ștergere
    3. Mihaela Ela - multumesc :)
      Camelia, da, am vazut :)

      Ștergere
  3. Eu de primavara nu stiu daca am, dar am 3 de vara
    1. Tommy Hilfiger- Tommy Girl Summere primul parfum pe care il am care miroase a...vara. Ma fascineaza cum poate un parfum sa ilustreze perfect un anotimp
    2-Moment de Bonheur L'Eua de la YR mi l-am cumparat vara trecuta si imi place extrem de mult si miroase tot a a vara. De Mm de bonheur clasic parca m-am saturat, desi mi-a placut initial.
    3 Am primit Butterfly de la Avon care se incadreaza in aceeasi categorie

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Moment de Bonheur L'Eau imi place si mie, dar nu rezista deloc. (varianta clasica nu mi-a placut niciodata, nu stiu de ce, nu ne-am potrivit)

      Ștergere
  4. imi doresc atat de mult sa incerc si eu Eternity de la Calvin Klein,:X:X:X:,sunt atat de curioasa ce miros are...In prezent am un parfum BU care l-am primit de ziua mea sunt multumita...pupici

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu cunosc nici unul dintre ele, sunt curioasa in privinta lui Eternity, se cere testat :)
    Vara eu ma impart intre L'Eau pour Femme par Kenzo si Moschino I Love Love cand este foarte cald afara Sper ca anul asta sa reusesc sa-mi cumpar si Herba Fresca de la Guerlain - o iubire veche, si Aqua Divina de la Bvlgari, m-am indragostit de el de la lansare si visez la el de vreo doua luni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa-l incerci, e cel mai bine sa vezi cum miroase pe tine. M-ai facut curioasa cu Aqua Divina, trebuie sa-l incerc si eu. :)

      Ștergere
    2. I Love Love de la Moschino e una din iubirile mele parfumate mai vechi :)
      Multumesc inca o data ptr recomandari, caz de-mi pica sub nas si ce-ai mentionat tu in comentariul acesta, voi mirosi, am remarcam niscaiva asemanari in privinta " gustului" olfactiv :)

      Ștergere