Geanta, geanta si ... iar geanta

3.4.15


geanta galbena - AICI
geanta roz - AICI
geanta rosie - AICI

De cateva zile tot zic ca fac poze la genti si sa vi le arat (m-ati tot intrebat de geanta galbena), dar n-am avut timp si nici lumina buna. Azi m-am straduit, dar nu sunt incantata de rezultate - cel putin la ultima geanta, dar e vina materialului, nu a mea, insa daca nu postez astazi nici nu stiu daca mai apuc. Saptamanile urmatoare se anunta aglomerate pentru ca spre sfarsitul lunii plec in vacanta cateva zile.

Geanta galbena e preferata mea si de-abia am asteptat sa ajunga. E din piele, imi place modelul, imi place culoarea si sunt sigura ca o sa o tot port primavara si vara asta. N-am avut niciodata o geanta galbena (in schimb am o geanta portocalie care imi place mult - nu cred ca v-am aratat-o), dar exista un inceput pentru orice. E lucrata foarte bine, dar ma asteptam la asta pentru ca mai am doua genti de pe site - modelul de aici, pe negru si albastru.

Geanta roz trebuia sa fie grena si am fost dezamagita cand a ajuns - am primit-o in urma unei colaborari, de fapt un barter, nu o colaborare propriu zisa, asa ca n-are sens sa ma agit si sa platesc transportul inapoi si sa astept inca 2 luni sa-mi trimita geanta pe care am cerut-o de fapt. Geanta e lucrata bine si n-arata deloc rau, doar ca eu am deja o geanta exact aceeasi nuanta si-mi doream o geanta grena (intrati si voi pe link si uitati-va cum arata cea grena, eu nu mai intru ca-mi fac sange rau) ... Aleg sa ma gandesc ca viata ma vrea cu putin roz si asta e ...

Geanta rosie (daca ma intrebati pe mine e mai degraba grena) a fost marea mea problema la poze. In pozele de pe site (aveti linkul mai sus) arata altfel si e rosie, iar in realitate arata mult mai bine decat in pozele mele, dar datorita materialului pare lucioasa si ieftina si nu reflecta deloc realitatea. Mi se pare exagerat pretul de pe site (eu am ales-o in urma unei colaborari), dar geanta e ok si sunt sigura ca o s-o port cu placere.

Mai astept doua genti (de fapt una, ca una a ajuns deja dar n-am mai apucat sa ii fac poze) si promit sa ma potolesc, cel putin pentri o perioada (sper eu o perioada mai lunga) ... vom vedea insa ce planuri are viitorul si ce tentatii mai apar sub ochii mei.

Galben, roz sau rosu? Ce ziceti?

25 de comentarii

  1. Sincer geanta care nu e grena ci roz e preferata mea!:)) Te inteleg ca esti dezamagita, dra modelul mi se pare absolut superb. Eu o ard cu aceeasi geanta neagra mereu, niciodata nu am avut o pasiune pentru schimbat gentile. De curand insa nu stiu ce m-a apucat ca imi tot fug ochii dupa ele! Sa le porti cu placere pe toate!:) Chiar si pe aia care trebuia sa fie grena!:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu mai face misto. :)) Modelul mi-a placut si mie ... ma intreb daca o alegeam pe albastru (ca am ezitat intre grena si albastru) oare ce culoare primeam? Verde? :))

      Ștergere
    2. Ma, e frumoasa! Taci acolo!:))

      Ștergere
  2. O asteptam pe cea galbena (postarea cu ea) si este SUPERBA !! Atat spun. Urmatoarea pe lista preferintelor este cea rosie, ma bucur ca in realitate arata si mai bine. Cea roz are o forma frumoasa, culoarea nu mi se potriveste mie, dar sigur gasesti la ce sa o porti- mai ales daca nu mai ai asa nuanta. Niciodata nu ai prea multe genti. Abia astept sa vad ce astepti, m-ai terminat cu gentile. Printre cunoscuti sunt o impatimita a gentilor, imi dau seama aici ca nu e deloc asa. :)) Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  3. Toate au culori vesele si sunt numai bune de purtat in anotimpul cald, numai ca ma tot intreb daca va mai veni caldura pe la noi, privesc pe geam si ma infior...
    Despre geanta cu franjuri ce mai stii? Mi-a placut foarte mult si abia astept poze.
    Mary Yony

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La ce vreme e si aici imi pun si eu aceeasi intrebare. A venit geanta cu franjuri, e mai deschisa la culoare decat ce-mi imaginam eu, dar imi place. O sa vi-o arat cand apuc sa fac poze. :)

      Ștergere
  4. Ce frumoasa este geanta roz! Bine au facut ca ti-au trimis-o pe asta, e mai frumoasa decat cea verde :P Pe verde pare stearsa, nici nu-i observi prea bine frumusetea detaliilor.
    Sa le porti cu placere si sa-ti coloreze fiecare zi :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vezi cum esti? Ce naiba faceam eu cu verde? O vopseam? :)) Si pe asta roz am incercat s-o colorez cu puterea mintii si degeaba. :))

      Ștergere
    2. Ma ierti, grena voiam sa spun (in mintea mea se mai fac niste asocieri cand trebuie sa ma exprim ciudate uneori - grena - green- deci verde :P).
      Rozul se potriveste foarte bine cu albastru, bleumarin, gri, si am vazut ca ai cateva hainute in nuantele acestea ;)

      Ștergere
    3. Nu cred ca as purta geanta roz la ceva colorat. :)) Cu negru, alb da, hai poate si cu bleumarin (am o rochie maxi bleumarin cu ceva roz micut pe ea), dar mai mult nu cred. :))

      Ștergere
  5. da, cat mai multe. eu sunt obsedata de genti. no, ce sa ne facem? #asasuntfetele....
    te pup, week-end placut!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt perfect de acord cu tine. Weekend frumos sa ai si tu, Stella! :)

      Ștergere
  6. Yeeeee, pleci in vacanta,ma bucur foarte mult pt tine,sper sa prinzi vreme buna sa te poti bucura de ea.Imi place foarte mult geanta galbena. (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  7. Cea galbena e mortala. Tin minte ca parca ai postat o imagine cu aceasta in alb negru si noi trebuia sa ghicim culoarea reala. Uite ca am ghicit-o.

    Sa le porti cu mare dragi, Camelia. Sunt superbe.

    RăspundețiȘtergere
  8. Pai cum sa te opresti din cumparat daca dai numai peste superbitati ca astea? :)) Sa le porti cu placere! :D

    RăspundețiȘtergere
  9. Hi, sweety. i like all your bags and pink is also cute, hope you will like that one..

    RăspundețiȘtergere