Noutati, cadouri si altele

8.4.15



Ultimele zile au fost pline ... de oameni, de lucruri, de ganduri, de dorinte, de sperante, de viata. Am primit cadouri, am primit surprize, am primit comenzi pe care le asteptam, m-am tot vazut cu postasul si cu diversi curieri (cu unii si de doua ori pe zi) si am adunat o groaza de chestii pe care vreau sa vi le arat.

Comanda de pe feelunique a ajuns in 7 zile de cand a fost trimisa, direct la usa, adusa de cel mai dragut postas din Bucuresti (care ma scuteste de o gramada de drumuri la posta), n-am platit nici un fel de taxe - pe colet apare Jersey, United Kingdom (si nu Channel Islands, cum ar fi normal - posibil ca asta sa fie motivul, oricum m-am bucurat ca n-a trebuit sa ma duc pana la vama sa-l iau). Am profitat de oferta de care v-am spus si pe blog si mi-am luat cateva produse: Firming Butter si Moisturizing Body Oil de la Palmer's (nu stiu daca v-am mai spus dar eu dupa infarct am ramas fara pic de forta in mana stanga - nu aveam cine stie ce nici inainte - si evit s-o folosesc pentru ca am spart/ scapat multe lucruri de-a lungul timpului si am observat ca pielea la mana stanga n-arata deloc bine in comparatie cu dreapta si as vrea sa incerc macar masaj sa-mi fac singura ca de ridicat greutati nu se pune problema, am incercat si nu se poate - sper sa ma ajute putin si astea doua produse) si un pachet cu doua mini produse de la Caudalie - un balsam de buze si o crema de maini.

Nivea m-a surprins luni cu doua vizite de la curier - dupa o zi prin ploaie (doamne, ce vreme oribila a fost) am gasit acasa baloane care anuntau lansarea unei noi creme cu efect wow, iar mai tarziu am primit un produs lansat recent - Serum Pearls din gama Q10. Nivea mereu ma face sa zambesc si de data asta a fost la fel - surprizele lor sunt mereu inspirate. Am acceptat sa testez cateva produse Eglantine care inca nu se gasesc in Romania - e o gama pe baza de trandafir (Rosa Damascena), n-am ce detalii sa ofer acum, insa ma bucur ca nu e mirosul clasic de trandafir bulgaresc, care nu ma atrage deloc.

Am primit geanta gri cu franjuri de pe Choies (o puteti vedea aici) si e putin diferita decat ce apare pe site - e mai deschisa la culoare si are doua randuri de franjuri, insa pretul este astronomic pentru ceea ce e geanta de fapt. Eu am luat-o la o oferta, la nici o treime din pret si tot mi se pare mult - e o geanta usoara, in care n-as risca sa car multe produse, insa nici n-am luat-o cu intentia asta. O s-o port si cred ca des, dar nu merita pretul de pe site (nici macar cel la care am luat-o eu). Mi-am mai comandat doua perechi de tenisi de pe Kalapod - gri (la fel ca cei negri luati saptamanile trecute) si altii intr-o nuanta de rosu inchis.

Mama mi-a luat un mini set de la I love cosmetics - Vanilla & Almond (gel de dus si lotiune de corp), un spray Nivea Calm & Care (iar trec printr-o perioada cand ma mananca pielea de la axila), o lumanare cu mar si dovleac (si inca cateva chestii care nu-s de aratat pe blog) si pentru ca mi-a placut mult serumul cu vitamina C de la InstaNatural de care v-am povestit pe blog zilele trecute am primit si crema cu vitamina C, pe care sunt chiar curioasa s-o incerc.

Mi-am luat doua rochii maxi de pe ebay - una cu un imprimeu aztec in nuante de gri, alb si portocaliu si una marsala - le-am luat din UK ca sa fiu sigura ca ajung repede si in mai putin de o saptamana au fost la mine. Iar in cadrul campaniei Buzzstore am primit pentru testare pila electronica Scholl Velvet Smooth si sunt chiar curioasa daca e buna sau nu.

Peste doua saptamani plec in vacanta, asa ca imi pastrez banii pentru Viena (am cateva ganduri clare cu care plec sau bine zis cateva produse cu care vreau sa ma intorc) si sper sa fiu cumpatata. Va tenteaza ceva din ce v-am aratat? Vreti sa va povestesc despre vreun produs anume?

14 comentarii

  1. Era sa nu recunosc geanta gri cu franjuri daca nu citeam articolul...nu seamana deloc cu imaginile de pe site..era un gri sobolan, fain...na.. mai se intampla si de astea!!!
    Sunt frumoase rochiile, sa le porti cu placere!
    Ma bucur ca vei pleca in vacanta, imi vei lipsi dar stiu ca va fo foarte interesant ce ne vei povesti cand te vei intoarce!
    O noapte linistita iti doresc!
    Mary Yony

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici poza mea nu ajuta mult geanta, dar a ajuns sifonata si nu am considerat ca merita sa ii fac vreo favoare. N-o sa-mi simtiti lipsa, vor fi postari programate. :)

      Ștergere
  2. Geanta nu arată deloc fericit, ca să fiu sinceră... Am avut una din piele ecologică de la Orsay despre care puteai să juri că e din piele netedă naturală, atât de bine lucrată era. Crema cu vitamina C de la Insta Natural mă tentează grav. Am și eu lumânarea cu aromă de dovleac și măr de HFZOD, dar n-am testat-o încă. Mi-am făcut stoc de uleiuri parfumate, dar și de lumânări parfumate din Ikea și nu mai știu pe care s-o testez mai întâi. :D Să ne spui, te rog, câteva cuvinte despre creama de la Insta Natural - asta după ce o testezi suficient cât să-ți formezi o părere. Aaa, da! Și recomandă-mi o cremă de ochi bună, pretty please.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Geanta a ajuns sifonata si n-am considerat ca e cazul sa o infrumusetez cumva, purtata arata mai bine decat in poza asta, dar e departe de ce ar fi trebuit sa fie. :) Eu folosesc acum o crema de la Plush si un ser de la InstaNatural pentru ochi si-mi plac mult.

      Ștergere
  3. De tentat ma tenteaza cam tot!! :)) Singura chestie pe care o am e pila, pe care o voi testa in curand... Mai mult mama si eu pe langa ea. :)) Sa te bucuri de toate!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici nu ma asteptam la alt raspuns de la tine. Am incercat pila aseara si imi place rezultatul, dar testul o sa-l treaca cu mama (sper) ca la ea sunt probleme mari.

      Ștergere
  4. Toate arata minunat, nu ma tenteaza un produs, pe mine ma tenteaza toate , pt ca nu am avut si nu am nimic din ce vad la tine :)))♥♥♥sa le folosesti/porti sanatoasa pe toate si ii dorec un Paste fericit :*:*

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce uratica e geanta , parca e alta .Tu chiar ai noroc ca iti vin multe comenzi acasa .Sa te bucuri de toate produsele .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Arata mai rau in poza mea decat in realitate. A ajuns sifonata si nu m-am chinuit s-o fac sa arate mai bine pentru ca ma asteptam la altceva. :))

      Ștergere
  6. Cremele din prima poza sunt foarte bune. Eu am folosit una pe perioada sarcinii si nu mi-a aparut nici o vergetură! Au un miros placut de unt de cacao asa ca le vei folosi cu drag!
    Cred ca este o înghesuială la tine la usa cu colete si comenzi .... eu nu am cat tine si deja sotul meu ma întreaba mai mereu ... Ce mai ai de primit?! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu cum miros cremele de la Palmer's, mai am cateva, d-aia le-am si luat acum si sper sa vad si rezultate. Nu mai am de primit ... stiam ca voi pleca si am stat potolita. :)

      Ștergere
  7. Am vrur sa comand si eu un ser cu vitamina C si retinol de la ei insa am citit ca are ph ul foarte mare (in jur de 9), ceea ce in teorie il face inutil. Dar daca zici ca- ti plac produsele lor, acum ma tenteaza sa incerc si eu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am serumul cu vitamina C de la ei si este unul dintre cele mai bune produse folosite de mine pana acum. Unde ai citit de PH?

      Ștergere