Green Tea & Happy Skin

2.4.15


Saptamana trecuta am vazut pe Instagram o poza cu noua gama Fuji Green Tea de la The Body Shop si au inceput sa-mi joace ochii in cap cand am vazut ca exista si un ceai pentru baie. Iar cand am aflat ca lansarea gamei in Romania e saptamana asta am zis ca nu se poate sa ratez asa ceva, m-am intors un pic mai devreme de la eveniment si m-am gandit sa va povestesc si voua despre produse si ce-am mai descoperit nou. Cu ocazia asta am descoperit si Green Tea, o ceainarie draguta (pe langa Hala Traian) si mi-a placut mult atmosfera calma si muzica in surdina. Am savurat o cana de ceai verde si m-am bucurat de arome si oameni.

Gama Fiji Green Tea are un miros fresh, racoritor si primul gand care mi-a venit in minte a fost o seara fierbinte de vara. Nici n-a fost nevoie sa inchid ochii ca sa imi imaginez o rochie vaporoasa, body sorbet aplicat pe maini si picioare si un strop de parfum. M-am mai jucat cu un exfoliant, o lotiune si un unt de corp si am tot "adulmecat" produsul care mi-a starnit mie curiozitatea - ceaiul de baie (de-abia astept sa-l incerc).

Am aflat si ca s-au adaugat doua produse noi in gama cu vitamina C - Glow Boosting Moisturiser (o crema hidratanta sub forma de gel, care promite ca reda stralucirea, energizeaza si hidrateaza) si Instant Glow Enhancer, cu boabe de camu camu amazoniene (una dintre cele mai potente surse naturale de vitamina C - boabele de camu camu contin de pana la 60 de ori mai multa vitamina C decat portocalele). Dupa ce le incerc o sa va spun daca imi plac sau nu, doar stiti ca-mi plac produsele de ingrijire a tenului cu vitamina C.

Produsele le gasiti deja in magazine daca vreti sa le mirositi/ testati sau daca aveti bani de un rasfat. Mie mi-a placut mult textura sorbetului, e foarte usor si intra imediat in piele, n-am avut nici un sorbet pentru corp de la The Body Shop si cred ca e timpul sa remediez asta.

 Va tenteaza gama asta? Va place mirosul de ceai verde?

8 comentarii

  1. Mi-as dori mult sa le incerc asta da rasfat.♥♥ imi place mirosul de ceai verde il consum destul de des♥♥

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am ramas cu gandul la spray-ul acela de corp. Si acum se msi simte la incheietura mainii. 😃

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca apa de colonie era, chiar ma mir ca se mai simte, eu ma gandeam ca nu persista. Interesant ...

      Ștergere
  3. Ma tenteaza cam toate. Recunosc ca imi plac foarte mult produsele de la ei si mi-as dori foarte mult sa incerc si un scrub. Vara trecuta The body sorbet a fost efectiv o binecuvantare pt mine pt ca suport greu caldura si a fost un produs care mi-a facut zilele mai suporttabile. Il foloseam si de 2-3 ori pe zi pt ca are o textura si lasa o senzatie geniale. Am comandat de 2 sau de 3 ori cate 2 pt ca mereu erau la oferta 1+1 la jumatate de pret. Mi-a ramas un tub de asta vara, sper sa nu fi expirat. Pot sa zic ca e singurul produs de care sunt dependenta pe timp de vara.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu chiar nu stiam textura de la sorbet, dar mi-a placut mult. :)

      Ștergere
  4. pana acum nu cred ca am incercat ceva cu ceai verde, dar pare tentant, imi inchupui un miros fresh, usor amarui.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred ca am simtit ceva amarui la gama asta, e greu de descris ...

      Ștergere