Bagajul pentru Viena

22.4.15


Cred ca toate femeile au tendinta sa care dupa ele mai mult decat au nevoie. Si nu ma refer neaparat la bagajele pentru vacanta, dar ci la viata de zi cu zi. Iar eu nu fac exceptie. Si pentru ca in momentul in care cititi postarea asta eu sunt deja in Viena m-am gandit ca e un exercitiu bun pentru mine sa vad concret ce am carat in bagaje si sa fac un "inventar" cand ma intorc si sa vad daca le-am si folosit, dar poate va ajuta si pe voi sa va ganditi altfel bagajele data viitoare cand calatoriti. 

Fata de alte dati am fost mult mai organizata si am pus totul in genti mici astfel incat sa fie in ordine si sa am acces usor la ele, mai ales ca sunt plecata 10 zile si am de mers si la un botez in perioada asta. Am incercat sa iau variante mini ale produselor (acolo unde am putut si am avut variante), dar in acelasi timp sa iau chestii care imi plac si sa ma rasfat cand le folosesc. Toate au incaput pe partea interioara trollerului (cea cu plasa) si a mai ramas si spatiu, deci zic ca n-am gandit deloc rau.

Am luat dupa mine 12 pensule (5 pentru ochi si 7 pentru fata ca sa nu-mi fac probleme), iar portfardul de la MAC pentru pensule (il am de mult timp, nu mai stiu cu ce editie limitata a fost lansat ) s-a dovedit extrem de util. Au incaput perfect si sunt despartite intre ele (partea de sus care nu apare in poza se trage peste cele din dreapta). Ceea ce n-am luat si o sa cumpar de acolo este o solutie de curatat pensulele.

La parfumuri mi-a fost greu sa aleg si cred ca e pentru prima data in ultimii 10 ani cand nu iau cu mine Very Irresistible de la Givenchy. Am luat Zara Black Peony (inspirat de Flowerbomb de la Viktor&Rolf) si Island Vanilla de la Pacifica, ambele in varianta roll-on, iar in atomizorul rosu am pus Ange au Demon Le Secret Elixir de la Givenchy. Portfardul de la MAC era de fapt pentru pensulele special edition (cu maner scurt) insa avand buzunar interior e perfect pentru parfumuri.

Stiu sigur ca n-o sa folosesc toate produsele de machiaj pe care le-am luat, dar pentru confortul meu psihic e mai bine asa. Portfardul portocaliu si cel roz sunt set (de la Lancome) si cel roz are loc in cel mare portocaliu, deci economisesc si spatiu. N-am vrut sa car cu mine sticle mari, asa ca am luat cateva mostre de fond de ten si niste variante travel size (sa am de unde alege), o pudra mini de la Lili Lolo, concealer NYX si iluminator Sleek si o baza de machiaj de la Biotherm. Am pus pe final si Eye Bright de la Benefit si un creion corector de la Neutrogena, nu se stie cand ai nevoie.

Produsele de machiaj luate sunt printre preferatele mele, asa ca nu cred ca va vor mira: doua palete MAC (ambele cu nuante neutre), iluminatorul Amber Diamond si pudra Diorskin Nude Tan Light de la Dior, blushul Sertao de la NARS, Koh Samui de la Sue Devitt si blushul crema Golden de la NYX, Hypnose Drama Mascara de la Lancome, glossul Bunny de la Buxom, Rouge Volupte (1) de la Yves Saint Laurent, Creme Brulee Butter Gloss de la NYX, glossul Nothingless de la MAC, rujul Archetype de la MAC si Petunia Tinted Lip Balm de la Burt's Bees.

Pentru ingrijirea tenului mi-am luat doua masti de fata (Lioele si Montagne Jeunesse), tratament pentru ochi, manusi si sosete hidratante (am de gand sa ma rasfat cat sunt plecata), cateva mostre de la Pai (pentru serile cand o sa simt ca tenul meu are nevoie de altceva), demachiant ochi Helena Rubinstein, lotiune micelara Vichy, lapte demachiant si lotiune tonica de la La Roche Posay (variante travel size) si variante mini pentru crema de ochi, de zi si de noapte, SPF si ser de la Givenchy, Dior si Shiseido.

Nu mi-am luat sampon si balsam intrucat am de gand sa-mi iau ceva de acolo, dar mi-am luat uleiul Light de la Marocconoil, sprayul pentru volum de la John Frieda, un tratament de par cu ulei de masline, o varianta mica de sampon uscat Batiste, Flyaway Tamer de la John Frieda, elasticele Blax, "gogoasa" pentru coc si cateva spin pin pentru a-mi fixa cocul. Lipseste peria, dar n-am uitat-o acasa, doar ca am pus-o inainte sa plec in bagaj.

Mi-am luat 3 oje (ca doar sunt atatea zile la mijloc), top coatul de la Nubar, o acetona mica de la OPI, o baza de unghii si un ulei de cuticule, crema de maini de la L'Occitane, o lotiune de la OPI si o pila (pentru orice eventualitate). Ojele sunt Zoya (Chyna si Stevie) si Nubar (Jewel).

In ultima geanta am pus produsele pe care nu le-am incadrat nicaieri: sprayul Powder Touch de la Nivea (n-am riscat nimic, am mers la sigur), lotiune cu ovaz de la Vaseline, dischete demachiante si betisoare de urechi, periuta de dinti, ata dentara, pasta de dinti, balsam de buze, Bumpy Road Salve (nu se stie niciodata cand apare o iritatie/ muscatura), Protesud si o crema cu uree de la Vectem (preventiv), oglinda, penseta, clestele de gene si o cutie cu niste medicamente (ca tot nu iau eu, dar mai bine sa le am la mine).

Iar in geanta mi-am luat cateva produse care mi-au fost utile in tren: gel antibacterian, o mini crema de mini L'Occitane, apa termala Vichy, sprayul racoritor pentru picioare de la Scholl si hartie igienica umeda (folosita si in loc de servetele umede). Am ales sa ma duc cu trenul pentru ca imi place (nu e prima cand fac drumul Bucuresti-Viena in modul asta) si din alte motive pe care nu e cazul sa le discut aici. Timpul asta petrecut cu mine a fost trecerea perfecta din rutina de Bucuresti la zile de relaxare. Pe 30 ma intorc in Bucuresti, insa n-o sa-mi simtiti lipsa pentru ca sunt postari pregatite pentru toata perioada asta, insa comentariile (si mai ales raspunsurile la ele) vor veni cu intarziere.

Sa aveti zile frumoase si pline de bucurii!

23 de comentarii

  1. Vacanta placuta in Viena! E un oras foarte frumos in care ai ce sa vezi. Din tot bagajul tau, recunosc cu rusine ca am incercat doar crema de maini L'Occitane.

    RăspundețiȘtergere
  2. sejur placut, distractiea faina (si la botez!) si toate cele bune!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. În primul rând, îți urez vacanță frumoasă, să te simți cât mai bine și să te răsfăți cât mai mult. Sunt tare curioasă cu ce cumpărături te vei întoarce de acolo, neapărat să ne arăți! :D
    Când m-am uitat peste poze prima oară mi s-au părut foarte multe produse, dar de fapt cred că și eu aș fi luat tot cam atâtea. Chiar sunt curioasă cum o să arate și bagajul meu pentru vacanța pe care o am programată la finalul verii și în care o să fiu plecată tot cam 10 zile.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, o sa vad si cu ce m-am intors. N-au fost multe, le-am folosit cam pe toate. :)

      Ștergere
  4. Vacanta placute, wow ce de produse♥♥♥, toate arata superbbb♥♥♥, ai luat ceva ceva... sper sa ai timp sa folosesti din fiecare pupici

    RăspundețiȘtergere
  5. Atatea bunatati ca mi-a luat-o inima la goana!:) Iti doresc sa ai parte de o super vacanta, Viena nu dezamageste niciodata asa ca ma astept numai la povesti frumoase cand te intorci. Aaa si sunt curioasa cu ce minunatii te intorci in bagaje!:)) Pentru ca sa fim serioase...niste shopping se va intampla sigur acolo!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, a fost frumos. S-a intamplat si niste shopping, dar mi-am impus sa fiu cumpatata si cred ca am reusit, dovezile urmeaza ...

      Ștergere
  6. Vacanta frumoasa!! Eu astept sa vad cu ce vii :).

    RăspundețiȘtergere
  7. Vacanta placuta!
    Produsele travel size unde le putem gasi si cam cat costa? Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Depinde de firma si de produs, unele se oferta gratuit la cumpararea de o anumita suma, altele se gasesc in seturi cu miniaturi, la noi in tara nu prea le gasesti la vanzare la bucata, ca sa zic asa.

      Ștergere
  8. Cate minunate produse... mi a facut cu ochiul un gloss frumos de acolo..recunosc!
    Vacanta minunata , draga mea!
    God be with u!

    RăspundețiȘtergere
  9. Ma bucur mult pentru locatia ta de vacanta. Viena este de vis! Sunt convinsa ca vor fi niste zile superbe. Cand ai timp imi poti da mai multe detalii legate de transportul catre Viena cu trenul? As fi curioasa sa incerc. Concediu placut!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, da-mi un mesaj pe Facebook sau un mail si-ti povestesc cu placere. :)

      Ștergere
    2. Ok, va trebui sa te caut. Sa iti fie de bine vacanta!

      Ștergere
  10. Ce bine ca ai ceva miniaturi pe care le poti lua usor peste tot. Mi-a placut aia cu confortul psihic, sigur ca luam mai multe farduri/haine, de unde sa stiu cum ma trezesc dimineata si ce vreau sa port? Ș) Sa te simti minunat in fiecare zi petrecuta acolo!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, mereu le pastrez pentru plecari de genul asta. Haine mi-am luat cam multe, recunosc, dar nu stiam ce vreme ma asteapta, insa la cosmetice am stat chiar bine - am folosit cam tot ce-am luat in bagaj. :)

      Ștergere