5 dorinte de pe iHerb

13.4.15


Am lenevit o gramada zilele astea, asa ca am avut timp sa ma uit si pe cateva dintre siteurile mele preferate atunci cand vine vorba de cumparaturi on-line si vreau sa va povestesc despre cateva noutati de pe iHerb care mi se par foarte tentante.


Collector's Edition - Sculpting Set de la Real Techniques este mai mult decat tentant. Eu am doua dintre pensule (Sculpting Brush si Setting Brush - pe care o folosesc pentru concealer) si-mi plac mult, insa ma tenteaza pensula evantai si nu mi-ar strica nici o alta pensula Setting Brush. Pe Makeup Shop pensula sculpting este 51 ron, asa ca setul merita din plin chiar daca dolarul a ajuns cat a ajuns. Il gasiti AICI in caz ca va intereseaza.


Perlele minerale de la E.L.F. (din cate am citit eu sunt editie limitata, insa nu stiu sigur) imi amintesc de meteoritii de la Guerlain (pe care i-am avut in doua 2 variante, dar nu pot sa zic ca mi s-au parut ceva extraordinar, tinand cont de pretul lor) si parca as incerca varianta Natural - o gasiti aici. Mai este disponibila si varianta Skin Balancing (aici).

N-am mai incercat un ceai nou de ceva vreme, iar Madagascar Vanilla de la Celestial Seasonings mi se pare interesant - leul ala de pe cutie ma striga. Il gasiti AICI. Am vazut cateva sortimente noi si de la Pukka, dar mi-am promis ca nu mai cumpar nimic pana nu consum din cele pe care le am. Womankind e primul pe lista mea.


Argan Oil BB Cream de la Physician's Formula este deja epuizat pe site, ceea ce ma face sa cred ca n-am fost singura curioasa in privinta lui - il gasiti aici. Mai sunt cateva produse noi cu ulei de argan de la Physicians' Formula pe site si sunt extrem de curioasa cum sunt. Bronzerele si blushurile arata foarte bine si nuantele par foarte reusite.

 

All-in-1 Beauty Balm de la Physicians' Formula (nuanta Berry Pink o gasiti aici, mai este disponibil si in varianta Natural Peach) poate fi folosit pe buze, dar si ca blush. Nu stiu daca l-as folosi in ambele moduri, insa as vrea sa vad cum e. La fel de mult ma tenteaza si variantele crema ale CC creamului de la ei (am varianta lichida si-mi place la nebunie - am primit-o cadou de la o cititoare si-o folosesc aproape zilnic).

Va tenteaza ceva? Cat de des faceti comenzi pe siteul lor?

20 de comentarii

  1. Ma tenteaza toate produsele ♥♥nu am facut niciodata comanda ..ale tale arata minunat..te pup

    RăspundețiȘtergere
  2. Pe mine mă tentează acel bonzer de la PF, din colajul din startul postării. Arată foarte bine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si pe mine ma tenteaza ... si rau. O gramada de chestii misto au scos cei de la Physician's Formula in ultima perioada.

      Ștergere
  3. Eu imi doresc ultimile 2 produse dar încă nu stiu cand dau următoarea comanda! Am in plan asta! Si niste pensule mi-ar mai trebui

    www.rokolla.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu momentan nu intentionez sa dau vreo comanda, dar cred ca o sa dau luna viitoare.

      Ștergere
  4. Pe mine ma tenteaza scrubul cu ciocolata inca de anul trecut. cred pe el o sa-l pun in urmatoarea comanda

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Banuiesc ca te referi la cel de la Giovanni, atarna cam greu. :)

      Ștergere
  5. Niste produse pentru par!<3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu doar niste tratamente cu ulei am luat pentru par de la ei, niciodata nu m-am uitat la alte produse pentru par. Ce anume te intereseaza? (sa ma uit si eu)

      Ștergere
  6. Ultimele 3 produse sunt si pe lista mea de dorinte si inca ma gandesc daca sa le iau sau nu :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu pana luna viitoare n-am in plan nici o comanda, deci la mine mai asteapta putin. :)

      Ștergere
  7. Ma tenteaza multeeeee produse :) dar ....bani.... :) andutu alex

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce bine arata Beauty Balm , cu siguranta vreau sa il incerc dar si noul BB cream :)
    Eu astept o comanda de la ei, mi-am luat din nou crema cu protectie solara pentru ca e singura care imi place si un spray protectie termica de care eram tare curioasa .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Arata bine de tot produsele noi. Sa folosesti cu placere ce ti-ai luat. :)

      Ștergere
  9. Vreau si eu ..tot wish list-ul tau :D !

    RăspundețiȘtergere
  10. Desi ador produsele PF, in general, bb-ul si blush- ul asta sunt o dezamagire pentru mine. Daca stiam cat de tare duhnesc a parfum nu as fi aruncat banii pe ele, mai ales ca nu sunt foarte ieftine. Nici efectul dupa aplicare nu e wow, mai degraba meh. In schimb gama nude wear e foarte reusita, mai ales daca iti place machiajul dewy. Urmatorul produs pe care vreau sa il incerc de la ei e fondul de ten touch of glow, pare a avea potential.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E bine de stiut, eu nu le-am luat, dar erau pe wishlist, acum nu ma mai tenteaza asa tare dupa ce-am citit parerea ta. Mie imi place Spuer CC+ de la PF, il folosesc des.

      Ștergere