Solutie micelara demachianta Perle D'eau de la Cattier

22.8.14


Despre produsele Cattier am tot auzit, insa n-am apucat sa incerc nici unul, asa ca atunci cand cei de la BioBeauty mi-au propus sa incerc cateva produse cosmetice bio de la ei n-am stat mult pe ganduri. M-am uitat la produse, m-am gandit cam ce mi-ar trebui si asta a fost. Nu am stat sa studiez ce anume contine fiecare produs si nici ce reviewuri sunt.

Astazi vreau sa va povestesc despre solutia micelara bio cu apa de trandafiri Perle D'Eau (48 ron pentru 300 ml), pe care o folosesc de aproape 3 saptamani (se vede si dupa cantitatea pe care am consumat-o) si care imi place si nu-mi place si o sa va spun imediat de ce.

Curata foarte bine tenul, nu lasa nici o pelicula uleioasa si nici nu usuca pielea. Mi-a fost de ajutor in perioada cat a fost foarte cald si de multe ori mi-am sters tenul cu ea ziua (cand eram acasa) doar ca sa ma simt mai bine pentru ca lasa un efect racoritor, care mi-a placut mult. A facut fata cu brio si machiajului mai complex si nu este nevoie de o cantitate mare pentru toata fata.

Ceea ce nu mi-a placut a fost faptul ca in anumite zile (nu mereu) am simtit o usoara usturime pe pometi si pe zona de deasupra sprancenelor. La prima folosire am crezut ca mi se pare, insa in timp mi-am dat seama ca pielea chiar simte ceva pe zonele respective - nu m-am inrosit, n-am avut nici un fel de probleme, dar in momentul in care imi demachiam tenul zonele respective ma usturau usor. Mai jos am pus lista de ingrediente si o sa va dati seama si voi de ce - apele florale si alcoolul au fost imediat resimtite de tenul meu (am observat ca mi se intampla asta cu anumite produse, lucru pe care inainte nu-l simteam), n-as spune ca mi s-a sensibilizat tenul, ci mai degraba ca a invatat sa-mi comunice cand ii dau ceva ce nu ii prieste (mai ales ca se intampla foarte rar asa ceva).


Concluzia este simpla: imi place si nu-mi place. Este eficienta si curata bine tenul, dar nu este cea mai buna alegere pentru mine - daca n-ar fi fost problema cu tenul care ma ustura as fi fost incantata de ea, insa asa am retineri. Daca ati incercat-o as vrea sa stiu si parerea voastra.

12 comentarii

  1. Nu am testat-o, dar nici nu aş încerca-o, ştiind că are alcool. Cu apele florale nu am probleme, în prezent folosesc apa de trandafiri pentru ten.
    Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am incercat si eu apa de trandafiri de la Naturalis si chiar mi-a placut.

      Ștergere
  2. mersi pentru review! am citit undeva zilele astea despre boom-ul cu organic-bio... cosmetice si e mult de discutat. nu e totul roz. eu am 2 produse cattier si chiar imi plac, o masca si o cremuta. week-end placut!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt multe de zis despre subiectul asta, mai am si eu cateva produse de la Cattier pe care le folosesc acum si-mi plac, poate o sa scriu si despre ele in timp.

      Ștergere
  3. Multumim pentru review! :-*
    N-am incercat-o,dar sunt impotriva alcoolului :) Eu am tenul uscat-sensibil si nu prea-mi prieste orice :)
    N-am incercat nimic de la cattier :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate o sa ai ocazie si-o sa-ti faci o parere despre produse.

      Ștergere
  4. Si eu am citit despre produsele Cattier, insa nu am folosit nici macar unul :D Asa ca nu ma pot pronunta. :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu am incercat-o. Am Jonzac care este tot BIO si care chiar imi place. Am scris despre ea daca vrei sa citesti mai multe :)
    Te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-am incercat nimic de la Jonzac, am tot vazut postarile despre produsele lor, o sa ma uit la postare, merci.

      Ștergere