7 intr-o saptamana #4

24.8.14


A fost o saptamana cam ciudata si nu pot decat sa ma bucur ca se termina. Am petrecut timp (cat am putut de mult) cu Bella si savurez fiecare moment cand suntem doar noi 2. Aproape in fiecare zi una din mesele mele a fost la pahar - iaurt, biscuiti cu soia si smochine de la Gerble, mure si zmeura. Am gasit intr-un sertar un tratament roll-on pentru cuticule de la Essence si am inceput sa-l folosesc seara ca e usor de tinut pe noptiera si de aplicat inainte sa adorm. Am incercat o manichiura cu fermoare, o sa va arat zilele urmatoare ce-a iesit si cred ca am gasit un nou fard preferat pentru toamna ce se apropie. N-am putut sa rezist unui Lion alb intr-una din serile trecute, asa ca am profitat ca-l am si l-am dat gata. Zilele trecute o intrebam pe mama daca-si aminteste cu ce imi spalam parul in perioada liceului si mi-a zis Pantene si probabil ca s-a vazut curiozitatea pe chipul meu, asa ca mi-a luat cadou 2 produse de la Pantene - o masca si un spray tratament pentru noapte, care miros nemaipomenit. O sa vad si ce efect au. Saptamana voastra cum a fost?

Later edit: daca n-ati profitat de oferta cu reducerile de pe feelunique astazi mai este valabil codul PLUS10 care ofera o reducere suplimentara de 10% produselor deja reduse (paletele Naked de la Urban Decay ajung la mai putin de 30 lire).

11 comentarii

  1. Tot am zis ca incerc si eu Lion White , dar am uitat :) Cu siguranta data viitoare cand sunt intr-un magazin am sa-l caut , sunt curioasa cum e . Abia astept sa ne arati manichiura . Si saptamana mea a fost destul de ciudata, asta din cauza vremii care s-a schimbat brusc .Pupicei pentru Bella si salutari pentru mama ta .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa nu mai uiti, dar nu stiu unde-l gasesti ca nu prea se gaseste (eu ultima oara l-am vazut in Billa). De vreme nici nu mai zic, la mine a fost o saptamana de asteptare care nu s-a finalizat cu nimic si s-au mai adaugat si o gramada de nervi. Multumim, sa ai o saptamana noua minunata.

      Ștergere
  2. Si eu cred ca am sa incerc din nou produsele Pantene. Catelusa ta e atat de dragutaaaa!! Sa-ti traiasca! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, e batranica, dar a fost mereu un caine special.

      Ștergere
  3. Foarte frumos fardul Becca, l-ai luat de pe strawberrynet?
    Multumesc mult mult mult pentru codul de extra 10% de la feelunique, tocmai ce am beneficiat de el :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, inca il gasesti la oferta pe site - mai sunt cateva nuante interesante. Ce ti-ai luat de pe feelunique?

      Ștergere
    2. Naked 3. E prima data cand comand pe feelunique si sper sa nu ajunga coletul la posta vamala, am citit ca multora le ajunge acolo si trebuie sa plateasca tva :(

      Ștergere
  4. Galagios.
    Am avut festival pe strada si m-am bucurat ca am putut totusi lucra (lucez de acasa).
    In rest, contemplez ceva intaritor de unghii (cand revin din vacanta). Am evitat iaurtul vreo 2 sapt (desi continui sa mananc branza) si subit unghiile mele nu mai arata cum vreau. ugh. Sugestii?

    RăspundețiȘtergere
  5. Ah Pantene..da au produse bune.
    Apropo..am vazut la tine pe blog,un post mai vechi in care scriai ca ti-ai cumparat Nioxin diaboost.
    L-ai folosit? A avut ceva efecte?
    Eu abia mi l-am cumparat si nu prea am gasit multe review-uri.Ma gandeam ca poate ai scris tu vreunul si n-am gasit...
    Nici nu imi vine sa imi iau produse noi pentru par.Am dat o comanda generoasa de produse profesionale care mi-au golit portofelul..dar parul meu arata de revista hihihi :D
    Zilele astea ma tund si apoi incep tratamentul cu nioxin.Mi-am cumparat pachetul ala sys2 si nioxin diaboost.Sa vedem ce branza face :)


    Georgi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. L-am folosit de 2 ori si atat - nu a fost o combinatie reusita cu parul meu care transpira de la caldurile care au fost. Cand se mai raceste vremea incerc din nou.

      Ștergere