Skin Detox

13.8.14



Vara asta nu doar ca m-a obosit extrem (de la atata caldura dorm putin si foarte prost), dar mi-a terminat si tenul. Am transpirat cat n-am transpirat toata viata mea si nu sta nimic pe fata mea, daca incerc sa-mi aplic un ser sau o crema transpir si-mi curg produsele de pe fata, nu mi s-a intamplat pana acum. Sunt luni bune de cand n-am avut nici un cos pe fata, iar acum am 3. Aseara am decis ca e cazul de o resuscitare rapida a pielii mele si am ales cateva produse care stiam ca o sa ma ajute.

Masca de la Anatomicals - Thermal Anti-Stress Face Mask - o folosesc rar pentru ca intr-adevar este o masca cu efect termic, simt ca-mi ia pielea foc cand o folosesc (m-as fi asteptat sa se inroseasca tenul la cat de intens e efectul, dar nu e deloc asa), insa curata in profunzime si deschide porii. Am luat-o de pe Asos la o oferta si am dat in jur de 20 ron pe masca si inca 2 produse.

Asa cum v-am mai spus prefer exfoliantul clasic (o sa le mai dau o sansa celor chimici la toamna, poate ne intelegem mai bine), iar cel pe care il folosesc acum este Apricot Natural Facial Scrub de la Queen Helene luat de pe iHerb cu 3 dolari si ceva (170 grame). Ieftin si eficient, imi place si-si face treaba.

Cele doua produse de mai sus le-am folosit la dus si dupa ce am iesit mi-am curatat nasul cu un plasture de la Montagne Jeunesse (v-am povestit de plasturi acum ceva vreme, eu n-am mari probleme cu punctele negre si in cazul meu isi fac treaba) si ulterior am aplicat masca Glacial Clay Spa tot de la Montagne Jeunesse. Prefer mastile sheet-type pentru ca-s mai usor de folosit. Cea pe care am folosit-o eu nu stiu daca se gaseste la noi, eu am luat-o de pe feelunique.com si mi-a placut mult, este groasa si a fost imbibata cu mult produs.


Dupa tot regimul asta de curatare tenul meu parca a prins viata si am aplicat doua dintre produsele mele preferate: Rosehip BioRegenerate Oil de la Pai (produsele Pai le puteti cumpara de pe Pai Skincare) si Radiance Renewing Vitamin C Serum de la Lancome (am luat acum ceva vreme mai multe tuburi la o super oferta de pe StrawberryNET, din pacate asta e ultimul). Rezultatul: ten curat, hidratat si luminos. I feel human again! (aerul conditionat a fost pornit tot timpul cat mi-am ingrijit pielea ca altfel n-aveam nici o sansa).

Voi ce faceti cand simtiti ca tenul vostru are un moment prost? Care sunt produsele pe care va bazati? Cum este tenul vostru dupa caldurile astea?

26 de comentarii

  1. Eu folosesc peeling biola si multee mastiii♡

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-am incercat nimic de la Biola, ai mai folosit si altceva in afara de peeling?

      Ștergere
  2. am si eu exfoliantul, eram curioasa cum ti se pare. si eu sunt multumita de el - momentan il folosesc o data la doua zile.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi place, mi-am mai luat unul la ultima comanda, Oatmeal 'n Honey, cred.

      Ștergere
  3. E o caldura infernala!!!!!!! Nu mai vreau atat de cald sa fieeee!
    Si eu am probleme cu punctele negre.Mersi ca mi-ai spus de plasturii de la Montagne Jeunesse!! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si cei de la Skinlite sunt buni si o idee mai eficienti, cred ca in DM ii gasesti.

      Ștergere
  4. Dupa saptamana de "vacanta" m-am intors si eu acasa cu tenul nasol. Cosulete si pori mariti si "murdari". M-am scrubuit si mascuit temeinic zilele astea, mi-am baut apa si vad ca aerul cu care eram obisnuita m-a facut sa imi revin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cateodata e nevoie de o sesiune intensa de pamper ca sa revina tenul la o stare cat de cat normala, din pacate aerul asta poluat si umiditatea ne afecteaza mai mult decat ne imaginam.

      Ștergere
  5. Tenul eu se comporta cat de cat ok, insa e super cald. Incerc sa il las sa respire cat mai mult fara sa il incarc..

    http://tainafrumusetii.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu aproape ca nu folosesc produse in perioada asta, in afara de o curatare temeinica nu prea i-am oferit nimic ca n-a fost posibil. Trece caldura asta ... si mai vedem.

      Ștergere
  6. Gel de curatare, apa micelara, scub, toate sa apeleze la mine. Masti n-am folosit, ieri am primit una de la Maria (Blogul Pandorei) abia astept s-o incerc. A fost o perioada in care am luat anticonceptionale pt acnee. Era superb, aveam un ten perfect. Dar m-am oprit pt ca... m-am oprit:)) Pt moment. Nu pt ca as fi avut efecte secudare sau ceva. Nu exista nicio crema pe planeta mai eficienta decat aceste pastile. E pacat ca s-au lansat tot feluri de zvonuri de la tanti Florica, cum ca ar fi cancerigene. Nu sunt, chiar topesc chisturile ovariene si regleaza ciclul menstrual. Plus ca asigura protectie de 99.9% ceea ce e foarte important. Sunt contraindicate doar in cazul varicelor si in combinatie cu anumite medicamente. Mama lucreaza la un cabinet de Planning si de aceea acesr subiect nu a fost niciodata tabu. Uite unde an ajuns de la ingrijiea tenului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe mine anticonceptionalele nu m-au ajutat deloccu chisturile, bine acum nici nu mai pot sa iau din cauza problemelor cu inima, iar probleme cu tenul n-am avut niciodata. Poate prinzi gustul mastilor si le introduci in rutina ta, uneori chiar avem nevoie de un ajutor suplimentar.

      Ștergere
  7. Nici eu nu stiu ce produse sa mai folosesc pe caldura asta. Nimic nu pare sa functioneze :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu cum e, din pacate. Trece si caldura asta ... si trec si problemele astea.

      Ștergere
  8. Răspunsuri
    1. la cat de incarcat e tenul in perioada asta si la cat praf e afara asa e

      Ștergere
  9. Exfoliantul Apricot nu l-am folosit, dar vreau foarte mult sa-l iau si eu :)
    Tare faine sunt ambalajele produselor Anatomicals, n-am folosit pana acum nimic ce la ei, dar mai bine mai tarziu decat niciodata, nu? :))
    Off topic: am primit premiul de la tine, imi place asa de muuult! Am pus si o poza pe profilul meu :) Multumesc inca o data, Camelia! Arata foarte frumos cu fundita rosie, pana si cei de la posta s-au mirat :D
    Pupici:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa le folosesti cu placere, ma bucur ca am putut sa-ti fac o bucurie. :)

      Ștergere
  10. Cum arata tenul meu din cauza caldurilor ? Ca cel al unei adolesecente din alea pline de cosuri, cosulete si alte derivate pe tema :) Am impresia ca daca ma spal des pe fata mi-e bine. Dupa spalat, o lotiune micelara. La cateva zile, functie de chef, amestec niste gel gomant de la Y Rocher cu putin bicarbonat si imi curat fata. Cam atat, astept sa vina toamna sau macar o ploaie acolo :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e frumos ce spun, dar m-am simtit bine citind comentariul tau. Deci nu doar eu am luat-o razna, mai bine zis nu doar tenul meu. Ce visez si eu la o adiere de vant ... macar una mica acolo ... ceva care sa-mi dea o speranta ...

      Ștergere
  11. si mie mi-au aparut cosuri de la caldura :( Am observat ca le tin mai bine sub control daca pulverizez des pe fata apa aceea minerala de la Elmiplant si dupa un minut tamponez cu servetel de hartie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu supot nici o apa termala, nimic, simt ca ma mananca fata, niciodata nu mi s-a intamplat ca anul asta.

      Ștergere
  12. Masca de argila, masca cu miere si exfolianti chimici. Oricum, vara aceasta a fost acceptabila pana acum. Stau la etajul 4/4 si deocamdata nu mi-a venit sa dorm in vana, ca in alti ani, nu neaparat ca atunci as fi si facut-o:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu la 3, insa ultimele nopti n-a fost deloc bine, nu se poate respira in casa, deja sunt peretii incinsi.

      Ștergere
  13. Totusi Camelia,vara asta a fost printre cele mai răcoroase,sa fim serioși,pana acum cateva zile nici nu s-a simțit ca e vară. Nu mi se pare normal sa fii atat de dărîmată de vreme...tu oricum tot timpul spui ca esti obosită si ca n-ai dormit bine(ba e prea cald,ba ploua,ba e atmosfera nu stiu cum) poate ar trebui sa-ti mai faci un control la inimă,zic si eu...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mihaela, eu m-am referit la ultimele zile de caldura, pe care nu stiu cum le-ai resimtit tu, dar la mine au fost extrem de calde si n-o spun doar eu. Nu am de ce sa-mi fac un control pentru ca nu am probleme cu inima, ci cu somnul din cauza faptului ca peretii sunt foarte incinsi si in casa nu mai e respirabil (chiar nu cred ca m-am plans vreodata ca n-am dormit ca ploua).

      Ștergere