Ce m-a invatat blogul in ultimii 5 ani

14.8.14


Am inceput sa scriu aici in octombrie 2009, intr-un moment in care incercam sa gasesc lucruri care sa ma bucure si sa ma ajute sa ma regasesc, dupa ce trecusem prin cateva episoade destul de urate. Habar n-aveam cu ce se mananca, stiam doar ca am ceva de spus. Nu mi-am facut vreun plan de bataie, nu mi-am propus sa ajung undeva, am facut ceea ce stiu sa fac mai bine - mi-am facut vocea auzita. Dupa 5 ani de scris, ani in care viata mea personala a avut multe suisuri si coborasuri, ma simt in masura sa trag o linie si sa va spun ce-am invatat.

Poti reusi si daca esti diferit - eu sunt departe de a fi o bloggerita tipica si totusi am un blog destul de bine definit. Au fost momente cand m-am gandit ca drumul asta se va opri candva pentru ca nu ma caracterizeaza postarea de machiaje, nu tind spre o cariera care sa aiba legatura cu domeniul beauty (sunt mai mult decat implinita cu ceea ce fac si nu ma vad renuntand la asta pentru a ma dedica 100% blogului, nu spun nu pentru ca nu se stie niciodata, dar acum asta simt), dar mai ales nu-mi place sa joc dupa reguli. N-am facut compromisuri mai deloc pe drumul asta pentru ca nu sunt facuta pentru asta, am fost eu tot timpul si asa intentionez sa raman. N-am facut intotdeauna cele mai bune alegeri, am facut si pasi gresiti, dar tocmai in asta sta frumusetea - sa astepti cu interes sa vezi ce aduce ziua de maine si sa te bucuri de fiecare lucru.

Cifrele sunt doar cifre - stiu ca traim intr-o lume in care totul trebuie incadrat in niste standarde, dar daca stai sa urmaresti zilnic cati followeri ai, cate likeuri ai primit si tot asa o sa pierzi toata placerea. Daca ai continut original si faci cu pasiune ceea ce faci rezultatele vor veni singure, poate nu imediat, dar timpul va fi de partea ta. In ziua de astazi e atat de simplu sa cresti artificial un blog sau o pagina de Facebook (chiar si un cont de Instagram) dar daca nu exista interactiune la ce te ajuta cifrele alea?

Selectia e buna - n-as putea sa contorizez vreodata ofertele la care am spus nu atunci cand a venit vorba de blog. N-am acceptat si n-o sa accept produse/ servicii care nu ma intereseaza cu adevarat nici daca vin cu bani la pachet, am inceput sa scriu din pasiune si sper sa continui tot asa. Nu ma incanta cu nimic sa primesc 3 sampoane in fiecare luna daca eu nu m-as duce in magazin sa le cumpar. Asta sunt eu si asta gandesc.

Pot fi productiva in cele mai neasteptate momente - mi s-a intamplat de multe ori sa ma trezesc la 3 dimineata din pat cu o idee in cap si in 10-15 minute s-o transform intr-o postare apreciata de voi. Si la fel de bine mi s-a intamplat sa-mi pregatesc atmosfera (birou curat, tarta aromata, ceva delicios de baut) si sa am mintea goala - sa ma uit la monitor si sa nu pot lega doua cuvinte.

Un stil propriu si diferit e calea cea mai buna - mie nu mi-a placut niciodata sa fiu doar una dintr-o multime si asta s-a vazut in timp in cam toate alegerile mele, imi place sa-mi pun amprenta personala pe orice trece prin mana/ mintea mea si asta incerc sa fac de fiecare data. Uneori imi iese, alteori mai putin, insa asta nu face decat sa ma ambitioneze sa fiu mai buna cu fiecare zi ce trece.

Don't listen to the hype! - asta am invatat-o mai greu si cu ceva gauri majore in buget. Poti sa ai un blog bun si fara sa cheltui bani pe fiecare produs nou care apare. In timp am invatat sa las lucrurile sa treaca si sa ma gandesc la rece cata nevoie am cu adevarat de un produs. Da, imi place sa incerc produse noi si sunt o fire curioasa, dar am ajuns la un punct in viata mea cand sunt constienta ca am mai mult decat am nevoie. Si ma comport ca atare, dar mai ales vreau sa ma bucur de ceea ce am deja.

Schimbarea e buna - si de multe ori si indicata, am crescut o data cu blogul si am descoperit lucruri pe care nu le stiam despre mine, dar cel mai important am evoluat. Mi-a luat o gramada de timp sa fac pagina de Facebook pentru blog si mai mult sa creez profilul de Instagram si acum nu imi imaginez blogul fara ele. Asa s-a intamplat si cu trecerea pe domeniu propriu, m-am cacait (cel mai bun cuvant pentru a descrie ce-am facut) o gramada si a venit numai cu lucruri bune.

Bloggeri sunt persoane reale - in spatele fiecarui blog sta un om (cel putin), om care are un trecut si o istorie, om cu calitati si defecte, pe unii i-am descoperit cu placere, altii mi-au lasat un gust amar. De multe ori nu ma regasesc in stilul unei persoane sau descopar lucruri care nu-mi plac, dar in final am invatat sa iau oamenii asa cum sunt si sa ignor ceea ce nu-mi place, fara sa am agit inutil si sa pierd timp pretios.

Succesul se masoara diferit - suntem diferiti, gandim diferit si avem asteptari diferite. Nu exista o reteta a succesului - unul o sa-ti spun ca un blog de succes e ala care primeste invitatii la nu stiu cate evenimente, altul o sa-ti spuna ca succesul inseamna sa primeste lucruri gratis, altul o sa-ti spun ca succesul inseamna sa castigi bani din blog, altul o sa-ti spuna ca un blog de succes e ala care are multi cititori si tot asa. Pentru fiecare succesul inseamna altceva. Eu simt ca am un blog de succes atunci cand cuvintele mele ajuta pe cineva sau cand informatia pe care o prezint este de folos.

Blogul mi-a oferit posibilitatea sa scot la suprafata o parte din mine care statea mai mult ascunsa, mi-a oferit un colt (de aici si numele pe care cred ca l-am ales inspirat si care inca ma defineste 100%) in care sa-mi exprim emotiile, iar timpul mi-a dovedit ca sinceritatea e calea buna, chiar daca uneori pierzi din cauza asta. Prefer sa raman eu si sa am o personalitate proprie ...

Mai am cateva idei in cap legate de blogging, daca va intereseaza o sa mai scriu din cand in cand despre asta ... sau poate nu. Cine stie? Astept parerile voastre legate de cele insirate de mine mai sus, iar daca aveti blog astept sa-mi spuneti ce-ati invatat voi.

49 de comentarii

  1. Eu nu am blog, insa de multe ori m-am gandit sa imi fac si eu unul, dar am renuntat; parca nu am curaj :)
    Asa e, trebuie sa fii sincera si pasionata de blog, asa cum esti si tu, Camelia. :) scrii postarile cu suflet si mai ales, cu cap :)
    Ma bucur ca te-am gasit si te voi urmari in continuare cu drag! Pupici:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred ca e vorba de curaj, insa este ceva de care trebuie sa te tii - daca nu esti constant nu prea ai cum sa reusesti. :)

      Ștergere
    2. Ai dreptate, daca iei hotararea de a-ti face un blog, trebuie si sa te tii de el :)
      >:D< hugs for u!

      Ștergere
  2. Ai dreptate,blogul tau este unul secial pentru ca tu esti diferita si nu ti-e teama sa te arati noua exact asa cum esti si de aceea noi,cititorii tai,te apreciem si te citim cu drag.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, blogul sunt eu, cum mi-a zis cineva acum ceva timp si cred ca asta se simte.

      Ștergere
  3. Eu mi.am facut mai demult un blog dar nu m.am tinut de el. As vrea sa ma reapuc dar stau prost cu timpul acum.. Imi place ceea ce faci, se vede ca fiecare postare este din suflet. Iti multumim :* cat mai multi ani pe blog :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, poate va veni o zi cand o sa simti nevoia sa postezi iar, nu se stie niciodata.

      Ștergere
  4. Super postarea! Si mie, ca blogger la inceput de drum, imi deschide putin ochii si ma indeamna sa fiu eu insumi pe blog... sa vb despre ce imi place mie nu neaparat despre ceva ce e "la moda".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca ti se pare interesanta postarea si ca ti-a oferit informatii folositoare, la asta m-am si gandit cand am inceput sa scriu.

      Ștergere
  5. Foarte fain spus.
    Nici eu nu accept oferte doar de dragul banilor. de fapt, refuz cam tot ca nimic nu se pupa cu ce vreau eu pe blog (travel, life style , cultura).
    Si clar, stilul propriu te defineste. Nici nu se pune problema asta.
    La multi multi ani de blogging :P Eu scriu din 2007 dar pe blogul in romana doar de 4 ani

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc la fel, am mai avut si eu o tentativa de a scrie inainte de 2009, am inceput ceva in engleza, insa mi-am dat seama ca nu aia vroiam sa fac.

      Ștergere
  6. Eu am blog si nici eu un fac parte dintr-o categorie anume, la inceput mi-au spus anumite bloggerite ca trebuie sa ma axez doar pe subiecte dintr-o singura categorie. Mai tarziu am aflat ca nu pot scrie doar despre produse cosmetice, am inceput usor usor sa strecor si ganduri, idei... si s-a vazut cum acest lucru a fost apreciat de cititori. Eu vad succesul la fel ca tine.. sa ii ajut pe ceilalti cu postarile mele si sa primesc comentarii. Imi place sa primesc comentarii, sa stiu ca ei chiar citesc ceea ce am scris si isi expun si ei o parere.

    Tu Camelia, esti o femeie extraordinara.... ai cel mai sincer si frumos blog. Eu cred ca blog-ul fiecaruia arata cum e sufletul sau. Sa stii ca tu m-ai cucerit cu postarile tale atat de interesante si care ma pun mereu pe ganduri. :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi multumesc pentru cuvintele frumoase, ma bucur cand vad astfel de pareri. Scriu cu drag si cred ca asta se simte, nu am nici vreun alt merit special. Succes in continuare si sa-ti gasesti drumul. :)

      Ștergere
  7. Hey! Chiar dragut articolul tau! Imi place sinceritatea cu care ai scris si intr-adevar, fiecare este diferit. Si cred ca e un lucru bun:)
    Mult succes mai departe si...la cati mai multi ani:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Loredana, sinceritate e cea mai buna arma mereu, chiar daca uneori avem impresia ca pierdem din cauza asta. Cine merita va intelege.

      Ștergere
  8. Imi place blogul tau. Se vede asa de clar ca esti sincera in ceea ce promovezi si ca nu lauzi lucruri care nu iti plac. Mi-am facut si eu blog, peste 4 zile se implinesc 3 luni de cand il am. Imi face atata placere sa scriu despre experiente personale si mi-a adus atatea satisfactii in atat de putin timp ca nu stiu de ce nu am facut pasul mai de mult... De fapt stiu. Credeam ca trebuie sa ai un mare talent la scris, sa fii un mic Tolstoi ca sa poti face asta... dar am constatat ca nu e chiar asa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa-ti aduca cat mai multe bucurii de acum incolo si sa simti mereu aceeasi bucurie cand postezi, asta conteaza cel mai mult. :)

      Ștergere
  9. Imi place felul tau de a-ti exprima opiniile, sincer. Am citit articolul tau de la A la Z si mi se pare foarte realist. In cateva din randurile tale ma regasesc si eu :)
    Ar fi bine sa mai dezbati subiecte de genul si ar fi bine sa fie citite de cat mai multe persoane fiindca avem ce invata de-aici. Te pup! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca-ti place ce am scris si ca-s utile informatiile. O sa mai incerc si in viitor sa-mi transform gandurile in cuvinte. :)

      Ștergere
  10. Eu am inceput sa scriu pe blog cam odata cu tine... pe la sfarsitul lui septembrie 2009. Eu scrisesem cateva guest post-uri pe mai multe site-uri inainte, printre care si hotcity.ro, iar fetele de acolo m-au incurajat sa-mi fac un blog, pentru a scrie mai des. Incurajata de ele mi-am deschis blogul si mi-am pus la un loc articolele scrise de-a lungul timpului prin alte parti, apoi am continuat sa scriu tot ce-mi mai trecea prin cap :) Tu esti printre primele bloggerite pe care le-am descoperit si nu cred ca am uitat sa-ti citesc vreun articol in toti acesti ani.
    Blogul m-a invatat ca sunt in stare sa scriu 2 pagini si despre capacul unui pix :)) da, sunt vorba lunga, n-am ce-i face....
    Prin intermediul blogului am descoperit o multime de oameni - oameni frumosi, care mi s-au lipit de suflet, oameni destepti, curati, de la care am invatat o multime de lucruri, oameni cu care am rezonat sufleteste atat in momentele mele senine, cat si in cele innourate, si m-am bucurat sa descopar ca nu sunt singura. Desigur, am descoperit si oameni urati sufleteste, nedrepti, snobi... dar am invatat sa culeg ce-i mai bun de la fiecare, caci fiecare are si o particica buna.
    Nu mi-am facut niciodata un scop in a fi un blogger clasic (nici mie nu-mi place sa ma supun regulilor, am o abilitate fantastica de a ocoli regulile fara sa le incalc :))) ) - am scris doar despre lucrurile care mi-au placut, lucruri care am crezut ca le vor fi de folos si altora. E oaza mea, locul meu de evadare, lipsit de frustrari, rautate si nori... nu pot sa-ti spun ce mare bucurie simt cand primesc vreun mesaj de la cate o cititoare care-mi spune cat de mult a ajutat-o un articol de-al meu :)
    Pentru mine succesul blogului se masoara in numarul de persoane carora le este de folos ceea ce scriu eu; nu numarul de vizualizari, de like-uri, de share-uri, de bani pe care ii scot din blog. Toate astea ma lasa rece, motiv pentru care nici nu m-am apucat de SEO.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stii deja ca am inteles fiecare cuvant pe care l-ai scris, nu? Si eu as putea sa scriu mult si bine despre ceva, insa in ultima vreme am realizat ca oamenii-s foarte ocupati si nu "au" timp sa mai citeasca, asa ca incerc ca pozele sa fie cat mai bune si sa compenseze tot ce nu apuc eu sa mai scriu. Uneori o fac bine, alteori nu-mi iese. Ca in viata ... :)

      Ștergere
  11. Stii, uneori preferam pozele pentru suntem prea grabiti - le preferam ca sunt mult mai rapid de scanat si receptat un mesaj, dar uneori vrem o pauza, vrem sa savuram pe indelete cuvinte, asa cum vrem sa savuram o cafea buna, nu sa ne amagim doar cu parfumul ei. In ziua de azi suntem prea grabiti, desi vorbim mult, comunicam putin, slab, superficial...ne dam add friend, like si share si ne mintim ca legam prietenii, relatii... ascunsi comod in spatele unui monitor protector.
    Si eu mi-am propus sa comunic mai mult cu cititorii mei, si pe alte teme inafara de cele legate de beauty, dar cred ca voi face un alt blog pentru asta... ma mai gandesc.

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu am inceput sa scriu pe.blog dintr-o joaca,plictiseala..eram insarcinata si stateam foarte.mult in casa..dar a devenit pasiune si sper sa ajung cat mai departe. La inceput eram entuziasmata cand primeam orice produs pt testare ..insa acum daca nu imi e de folos nu ma implic. Este de admirat si ma bucur ca te-am descoperit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Atata timp cat faci ceva cu pasiune trebuie sa iasa bine, n-are cum altfel. Sa ai un drum frumos! :)

      Ștergere
  13. Sa stii ca mi-a placut articolul tau. Mi-as dori sa mai scrii unul legat de acest subiect. Eu mi-am facut blog de curand, nu sunt eu stralucita, dar scriu acolo parerea mea despre anumite produse si sper ca vreodata sa ajute pe cineva.
    Eu te-am descoperit de ceva timp, nu am comentat mereu, in ultimul timp am avut ceva mai mult timp liber si am mai comentat. Imi place sa-ti citesc postarile. Nu stiu... ma atragi cu postarile tale. Le scrii din inima.
    Recunosc cu mana pe inima (jur) ca esti singura bloggerita care a reusit sa ma faca sa-mi doresc o noua postare si sa citesc totul cap-coada fara sa ma plictisesc. Mai citesc cateva bloguri, imi plac, dar tu ramai pe primul loc. Imi place ca asterni pe blog tot ce tine de viata ta, de gandurile tale, de trairile tale. Interactionezi cu cititorii, acesta fiind un mare plus.
    Imi esti tare draga si sa stii ca esti o persona minunta! Felicitari pentru munca depusa si sper sa nu te lasi niciodata fiindca esti facuta pentru asta! Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru cuvintele frumoase si ma bucur sa va este utila postarea asta, ma gandesc mereu ca e mai usor sa inveti din experienta altora, desi sunt lucruri pe care numai daca le traieste le intelegi. Sper sa-ti mearga bine cu blogul si sa te duca acolo vrei tu sa ajungi.

      Ștergere
  14. Multumim pentru postarea asta sincera!Ca mini blogger (am blogul doar de 6 luni),apreciez mult postarea ta,ma incurajeaza.Unori am impresia ca scriu si nu vede nimeni si e un sentiment urat.De 3 ani ma tot gandeam sa-mi fac blog,in principal,pentru ca mi se par utile opiniile altora atunci cand cumpar ceva.Asa ca m-am gandit sa-i ajut si eu pe altii cu experientele mele.

    Ce am invatat in 6 luni?Ca sunt ups&downs,ca pozele conteaza enorm,ca o postare la o obiect e mai utila...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cat traim invatam, e un drum cu suisuri si coborasuri si uneori trebuie sa schimbi directia ca sa-ti fie bine. Mult succes in continuare.

      Ștergere
  15. Ma bucur ca ti-am descoperit blogul pt ca da, e altfel, iar eu intotdeauna am fost altfel, In unele cazuri am ales sa fiu altfel, in altele am fost pur si simplu.
    Imi place ca scrii sincer si deschis. Toata lumea zice ca am talet la scris si probabil voi scrie la un momentat. Poate un blog, poate carti. Dar deocamdata am senztia ca n-am trait destult pt a scrie. Acum trebuie sa fac chestii palpabile nu sa scriu. Stiu ca se pot imbina cele 2, dar eu nu pot momentan.
    O faza foarte tare a fost atunci cand i-am scris unei persoane dragi un mail kilometric, cu trairi chestii trestii la care ma asteptam sa primesc un raspuns pe masura "romanunui scris, Am primit un raspuns de un rand: "Scrie o carte!". De fiecare data ma bufneste rasul cand imi amintesc. Nu a fost cu rea intentie, a fost pur si simplu dezarmata. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Misto replica ai primit, o sa simti cand e momentul potrivit si o sa vina ca ceva natural, eu nu cred in chestiile fortate, faci cand simti si cu putin noroc iti iese din prima. :)

      Ștergere
  16. Ai dreptate... multe dintre cele care au bloguri au exact aceleasi postari.
    Eu intru pe ele ca sa ma recreeez si citesc despre aceleasi produse/evenimente iar la un moment dat ma plictisesc si incetez sa le mai citesc sau le accesez foarte rar.

    Faptul ca ai un blog diferit e tareee bine.


    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii ca m-am gandit si eu la asta de multe ori, banuiesc ca dupa ce intri in hora trebuie sa dansezi si uneori sunt lucruri care trebuie scrise, dar eu chiar nu le gasesc interesante si nu le citesc. Asa mi-am pierdut interesul pentru bloguri care acum cativa ani imi placeau mult si le citeam cu placere.

      Ștergere
  17. Foarte frumoasa postarea,imi place cum gandesti.Te pup si mult succes in continuare

    gya-make-up.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Gya, ma bucur ca vi s-a parut interesanta postarea asta.

      Ștergere
  18. Imi vine sa te pup pentru postarea asta si nu numai :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Comentariul tau m-a facut sa rad ca nebuna in noapte, mi-a aruncat Bella o privire de genul "ce te-a apucat?". :))

      Ștergere
  19. Camelia, spot on! Sunt multe bloguri care mi-au placut si care s-au pierdut pentru ca au uitat sa lase sa se vada omul si personalitatea. Si aia e cam trist! Legat de compromisuri, da, adevarat. Eu tocmai zilele astea am avut un moment de "intrebari" si nu stiu inca daca am luat decizia corecta, o sa ma rumeg o vreme si poate ma razgandesc. Cert e ca nu pot sa renunt la mine nici pe blog si pare-se ca uneori asta deranjeaza!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca ne-am opri din drum de cate ori se simte cineva deranjat n-am mai ajunge nicaieri. Nu-ti mai bate capul cu asa ceva, nu merita.

      Ștergere
  20. Si pe mine ma enerveaza foarte tare cand vad un produs laudat pe 10 bloguri in aceeasi zi . Citesc foarte putine bloguri, dar pot sa spun cu maxima sinceritate, ca al tau este cel mai bun blog dintre cele citite de mine . Esti unica si tocmai din acest motiv revin aici. Sa ne bucuri cu postarile tale multi ani de acum inainte . Te pup
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anamaria, eu incerc (uneori) sa gandesc problema si din punctul de vedere al omului care are un blog pentru ca si pe mine, ca cititor de bloguri, ma enerveaza la culme acelasi titlu pe x bloguri - bineinteles ca nici nu mai deschid, desi poate m-ar interesa informatia. E greu uneori sa nu postezi despre anumite lucruri, mai ales cand depinzi de niste agentii si materialul de blog sunt produsele primite si mai putin altceva. E mult de scris despre asta, e ca si cum as deschide cutia Pandorei ...

      Ștergere
  21. Blogul tau este special, apreciez faptul ca scrii "din suflet", ca iti deschizi sufletul in fata noastra si nu te axezi pe subiecte comerciale. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca, faci atat de mult pentru animalutele din jurul tau, incerci sa ajuti de fiecare data, desi imi inchipui ca nu iti este deloc usor. Te admir si pentru optimismul si puterea de a te ridica si a o lua de la capat dupa incercarile (deloc usoare) la care te-a supus viata. Iti citesc postarile de mai bine de 3 ani si abia anul asta mi-am facut curaj sa comentez,
    Mult succes cu blogul, sper sa ne primesti in continuare in "coltisorul de suflet al Cameliei"!

    Anca

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anca, multumesc mult pentru mesaj, nu stiu cum de-am uitat sa raspuns pana acum, dar se mai intampla si d-asta. M-a bucurat mult sa-l citesc si te mai astept cu comentarii cand ai timp si simti ca ai ceva de spus. :)

      Ștergere
  22. Am citit postarea si mi-au placut gandurile tale. Esti sincera, iar eu iubesc oamenii sinceri si cu o personalitate frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  23. Sunt întru totul de acord cu lucrurile pe care le-ai scris mai sus. :)

    Mi-am deschis un blog cam din aceleaşi motive ca şi tine. În plus, aveam nelămuriri sau întrebări referitoare la diverse probleme sau produse şi observam că lumea este zgârcită în a împărtăşi păreri. De parcă motivul fiecărei reuşite a lor era un secret care trebuia bine păzit.

    Aşa că, atunci când am făcut propriile mele descoperiri - câte un produs care nu doar se laudă că face, ci şi face, un magazin/site care m-a convins să revin, o soluţie la cine ştie ce problemă cosmetică sau din viaţa de zi cu zi, m-am hotărât că e cazul să le scriu undeva… poate-poate va da cineva peste mesajele mele şi îi vor veni în ajutor.

    Fără sponsorizări, fără bannere, fără reclame şi strategii de atragere a vizitatorilor, numărul cititorilor creşte pe zi ce trece şi, odată cu el, şi încrederea mea că fac bine ceea ce fac.

    Cred că cel mai mult mă încântă faptul că primesc mulţumiri de la bărbaţii care îmi citesc pagina, pentru soluţiile pe care le-am găsit la diverse probleme de ordin practic, în condiţiile în care, când am conceput blogul, îmi imaginam că publicul meu va fi alcătuit doar din cititoare. :)

    Felicitări pentru ceea ce ai realizat aici, pentru că ai reuşit să rămâi tu, indiferent de context, şi pentru că oferi un conţinut interesant celor care te urmăresc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru cuvintele frumoase si iti doresc in continuare sa-ti mearga bine cu blogul si sa ai numai satisfactii de pe urma muncii tale. :)

      Ștergere
  24. Foarte frumos articolul ! Tocmai ce te-am descoperit :)

    http://anamariaben.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, sper sa gasesti si alte informatii folositoare pe blog.

      Ștergere