Doar 5: canale Youtube

12.8.14

Youtube a aparut in viata mea intr-o perioada destul de urata, dupa ce tata a murit si eu m-am mutat cu mama care trecea printr-o depresie destul de urata. Mi-am petrecut destul de mult timp in casa in perioada aia (nu vreau sa ma gandesc prea mult la ce-a fost, trecutul sa ramana acolo unde e) si Youtube a fost evadarea mea. Imi luam laptopul in brate si ma duceam in pat si ma pierdeam intr-o alta lume. La inceput am urmarit strict tutoriale de make-up si am invatat multe lucruri noi, in timp gusturile mele s-au schimbat, la fel si persoanele pe care le urmaresc.


Nu pot sa scriu despre Youtube si sa n-o mentionez pe Laura (Lollipop26) - pentru mine cu ea a inceput lumea asta si mi-a parut rau cand a renuntat la Youtube, insa m-am bucurat cand a deschis un blog nou buy now/ blog later si ii citesc postarile cu placere si in ziua de azi. Asa a inceput ...

Urmaresc cativa makeup artisti, dar nu ma mai atrag atat de tare videoclipurile lor - am trecut de ceva vreme de faza in care eram avida de informatii. Acum imi place sa vad oameni, sa ii vad cum se dezvolta, cum se transforma si unde ii duce viata. Si am vazut cateva fete care s-au transformat in femei superbe. Si - ciudat sau nu - persoanele pe care le urmaresc si-mi plac cu adevarat nu prea au nimic in comun cu mine. Nu ma regasesc in stilul lor, dar imi dau o stare de bine. In general in weekend imi rezerv cateva ore (uneori se mai intampla si in timpul saptamanii seara, insa in ultima vreme cam toate serile mele au fost in aer liber, deci fara Youtube) si ma uit la ce-mi place.

Ma gandeam ca o sa-mi fie mult mai usor sa aleg doar 5 si atat (asta ca sa pastrez traditia cu 5), dar n-a fost deloc asa. Pana la urma am stat si m-am gandit mult si am ales greu. Nu stiu daca v-am spus vreodata ca Anglia m-a atras inca de pe vremea cand nu stiam sa vorbesc prea bine (le spuneam a lor mei ca eu ma duc in Manglia) si asa a ramas si pana in ziua de astazi si asta se vede si in alegerile mele. Ordinea este aleatoare si probabil ca lista asta se va schimba din nou in timp, insa in momentul asta imi plac mult:


Barbara (ThePersianBabe) - nu mai stiu cum am dat de ea acum multi, multi ani, insa a ramas in topul preferintelor mele, imi place ea (ca om) si-mi face placere s-o ascult. Nu ma regasesc in stilul ei si mult timp n-am inteles de ce se ascundea in haine barbatesti, insa am vazut-o transformandu-se dintr-o pustoaica timida intr-o femeie sigura pe ea si asta-mi place. M-am uitat pana si la videoclipurile in care vorbea de Roaccutene desi nu ma interesa deloc informatia, asta spune multe. Si daca o urmariti si va intrebati - da, o preferam bruneta.


Nur (nurberxo) - imi amintesc si acum primul videoclip pe care l-am vazut - un machiaj realizat fara pensule care arata de nu stiu cate ori mai bine decat altele care avea un succes nebun. Nu posteaza des, insa de-a lungul timpului am invatat niste chestii mai mult decat utile de la ea.


Julia Graf (MissChevous) - n-am absolut nimic in comun cu ea, insa imi place ceea ce realizeaza si faptul ca nu se ascunde sub tone de machiaj, iar de multe ori rezultatul muncii ei ma lasa fara cuvinte. Ii place sa se reinventeze si apreciez asta, atat de multe canale au intrat intr-o rutina care nu ma atrage deloc. Si recunosc ca de-a lungul timpului am "furat" cateva retete de salate delicioase de la ea.


Lily (LilyPebbles) - mi-a luat ceva vreme sa o inteleg, dar acum imi place mult. Si-mi place tocmai pentru ca nu e vreo mare frumusete, n-are vreun stil sa te dea pe spate, este exemplul concret ca atunci cand faci ceva cu pasiune iti reuseste. Eu personal n-as fi crezut in veci ca tocmai ea va ajunge intr-un top 5 al meu, dar viata ne rezerva surprize, nu?


Marlena (MakeupGeekTV) - a fost o perioada cand n-am mai urmarit-o, insa de ceva vreme am revenit pe canalul ei, nu neaparat pentru machiaje (ca fapt divers am un fard din linia ei de cosmetice pe care nici in ziua de azi nu l-am incercat) ci pentru ca ma uit la ea si vad ca poti sa-ti schimbi radical viata daca crezi si vrei cu adevarat in asta.

Si pentru ca nu pot altfel o sa adaug inca 5 mentiuni: Anna (ViviannaDoesMakeup) - pe ea si Lily le-am descoperit in acelasi timp si ceea ce m-a frapat la Anna si as minti daca n-as spune-o a fost dintele ei mai scurt, m-am intrebat atunci cand cat curaj i-a trebuit ca sa se expuna, azi insa o inteleg mult mai bine, Suzie (HelloOctoberxo) - imi place vocea ei, insa am ramas putin socata cand am descoperit lucruri personale despre ea pentru ca nu ma asteptam sa fie altfel decat linistita, exemplu concret ca aparentele sunt mai mult decat amagitoare, Alix (icovetthee) - mi se pare calma si are niste momente cand e cu adevarat frumoasa si nu tine de machiaj, e ceva in interiorul ei, Ingrid (missglamorazzi) - nu o urmaresc mereu, dar videoclipurile ei ma binedispun mereu si-mi dau o stare de bine si Tati (glamlifeguru) - pe care o urmaresc sa aflu noutati in materie de lansari si sa trag cu ochiul in magazine.

As putea continua lista asta si cred ca unele dintre alegerile mele v-ar mira putin (sau mai mult) pentru ca urmaresc cateva pustoaice (sunt curioasa unde poate duce Youtube-ul - nu stiu cum s-o zic altfel), dar ma opresc aici. Le urmariti pe cele mentionate de mine in postarea asta? Ce recomandari aveti? Ce va face pe voi sa urmariti o persoana pe Youtube?

35 de comentarii

  1. Pe Barbara am vizionat-o şi eu de câteva ori, în rest nu ştiam de nicio altă fată, dar ce-i drept, nici nu prea stau pe Youtube. Cu siguranţă, acum voi avea ce face în timpul liber, în lipsă de altceva :))
    Te pup :*
    http://justbeautyblog.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu "pierd" adeseori timpul pe Youtube, ma relaxeaza si descopar lucruri noi.

      Ștergere
  2. MakeupGeekTV si e ea pe lista mea de youtubarite pe care le urmaream in trecut.
    Am descoperit-o accidentatl..e superbuna.
    De restu n-am auzit,dar le-ai facut o descriere frumoasa,si tare tentanta <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu o urmaresc de mult timp, probabil ca aproape de cand a inceput sa posteze.

      Ștergere
  3. Imi place din ce in ce mai mult The Persian Babe (da, si eu o preferam bruneta), imi place foarte mult Fleur de Force (tot din UK), urmaresc zilnic viata familiei SacconeJoly, iar din US imi place teribil Leighannsays si Missglamorazzi. Asta pentru ca trebuia sa ne limitam la doar 5. Dar urmaresc mult mai multe canale :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma uit si eu la Fleur, dar parca nu vine cu nimic nou. Pe mine videoclipurile SacconeJoly ma obosesc, am incercat sa ma uit de cateva ori (pentru copii) dar nu ... O am si eu pe Leighannsays in lista, dar in ultima perioada n-am urmarit nimic din ce-a postat.

      Ștergere
    2. Oare cum de nu am pus-o pe Essiebutton in top 5 ?

      Ștergere
    3. Ha ha, si pe ea o urmaresc, dar parca exagereaza in ultima perioada. Banuiesc ca multa lume o urmareste pentru stilul haios si diferit.

      Ștergere
  4. In afara de Julia si de Marlena pe restul nu le stiam. I'll have to check them out...cand ne luam alte boxe, ca nu mai aud nimic!:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa mai descoperi si tu noutati ... cand o sa ai boxe. :))

      Ștergere
  5. Si eu mai urmaresc uneori tutoriale, mai ales pentru hairstyling, pentru ca vreau sa invat sa-mi fac singura coafuri simple si pe care sa le pot purta zi de zi sau la evenimente speciale. nu-mi place sa merg al coafor sa ma coafez, mi se pare ca fetele de acolo dau parului un aspect prea fix, prea impopotonat (poate nu am agsit eu coaforul bun) . Nu am urmarit nicio fata din cele prezentate de tine insa promit ca arunc o privire. Barbara e tare frumoasa!! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma mai uit si eu la cele pentru par, insa talentul imi lipseste cu desavarsire. :))

      Ștergere
    2. Sa stii ca la inceput nimic nu imi iesea, dar acum cand merg la o nunta sau petrecere lumea ma intreaba cine si unde mi-am facut parul. Bine, parul nu are aspectul acela fix, ca de nasa, ci imi fac ceva mai lejer dar de efect. :*

      Ștergere
  6. Tocmai am descoperit 5 canale de yt geniale. :D O sa am ocupatie o buna perioada. :)) Thank you! :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu am auzit de nici una dintre ele dar acum o sa le urmaresc;))

    RăspundețiȘtergere
  8. Pe Marlena o urmăresc şi eu cu drag ♥

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu doar pe Missglamorazzi o urmaresc <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doar pe ea de pe Youtube? Sau doar pe ea din ce-am mentionat eu mai sus?

      Ștergere
  10. Nu le stiam pe fete! Preferata mea de pe Youtube este Ruby Golani <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu stiu cine e Ruby Golani, asa ma duc sa ma uit acum. :)

      Ștergere
  11. si eu o urmaresc pe Marlena, in rest rusoaice.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca mi-as mai aduce aminte ceva din toata rusa pe care am invatat-o ... :)

      Ștergere
  12. Si eu urmaream o parte din cele mentionate de tine, dar nu le-am mai urmarit. Fie pentru ca s-au schimbat si nu imi mai plac, fie pentru ca nu mai am timp.
    Acum ma mai uit la Ingrid, Dulce Candy, uneori Michelle Phan si Promise Phan si mai rar Kandee Johnson.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intr-o perioada (acum mult timp) ma mai uitam si eu la Kandee, dar n-am mai facut-o de mult.

      Ștergere
  13. multe din fetele mentionate nu le stiu. candva am fost abonata lui lilly dar acum o urmaresc doar pe vivianna.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De-aia sunt utile postarile de genul asta, mai aflam de oameni noi.

      Ștergere
  14. Bethany Mota
    missglamorazzi
    Ann Le {Anneorshine}
    Tess Christine
    BeautyLiciousInsider
    thebeautydepartment.com
    beautycrush
    LaurDIY
    TheMakeupChair
    Melissa Merk
    AndreasChoice
    dope2111
    FullyRawKristina
    CutiePieMarzia
    Evelina
    ThatsHeart
    ciaoobelllaxo
    MakeupbyAmarie
    RhaeaEstelle
    AlisonLovesJB
    Luxy Hair
    Carli Bybel
    SMLx0
    Cute Girls Hairstyles
    LoveLaughAndMakeup
    MakeupByLeinaBaaaby

    RăspundețiȘtergere
  15. La mine nu trece o zi sa nu ma uit pe youtube:)) ti-l recomand pe AmeliaLiana, Essiebutton, Mouldyfruit e foarte draguta, Tijanserena, Chloe Morello, Tamara Kalinic

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. AmeliaLiana nu-mi place, la Essie ma uit din cand in cand, pe restul nu le stiu - merci de recomandari.

      Ștergere
  16. Desi Perkins, Amodelrecommends...sper ca nu ai program pentru seara asta:) ti-am dat de lucru:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe Ruth o stiu si nu ma uit la ea decat rar, pe cealalta ramane s-o studiez. :))

      Ștergere