NOTD: unghii cu fermoar

26.8.14


Nu prea ati vazut desene, stickere si alte nebunii pentru unghii pana acum pe blog pentru ca sunt foarte rare momentele cand am rabdare si timp pentru asta, insa imi doream de ceva vreme o manichiura cu fermoare, asa ca atunci cand am gasit stickere cu fermoar (v-am aratat o poza cu ele in postarea de duminica) la licitatie pe ebay n-am mai ezitat si le-am luat, am dat 1 ron si ceva si au ajuns in 2 saptamani.

Daca tot am fost nevoita sa-mi tai unghiile foarte scurt m-am gandit ca e momentul perfect sa le incerc - oja pe care am ales-o este de la Nubar, o varianta mata, pe care am transformat-o repede cu ajutorul top coatului. Restul produselor pe care le-am folosit le puteti vedea in poza (despre baza de la NailTek o sa va povestesc in curand), oja este aplicata intr-un singur strat, iar stickerele le-am lasat in apa 1 minut dupa care le-am aplicat pe unghie si inca rezista dupa 4 sau 5 zile.

Cum vi se pare unghiile mele cu fermoar?

14 comentarii

  1. Răspunsuri
    1. Si mie mi-a placut ce a iesit, desi nu e ceva ce ma caracterizeaza.

      Ștergere
  2. Cristina Barbieru26 august 2014 la 12:46

    Imi place! Si mie imi plac la nebunie cand vad unghii facute cu diferite modele insa eu nu prea am rabdare sa le fac sau sa pun acele stikere.Arata tare, tare bine fermoarul acela. :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar n-a durat mai mult decat o manichiura normala, nu se pierde timp deloc si nici nu e ceva complicat.

      Ștergere
  3. Foarte frumos arata , i like it :)
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie mi-au placut, o sa mai repet experienta ca mai sunt o gramada de stickere. :)

      Ștergere
  4. Chiar arată foarte drăguţ, îmi place! ♥

    RăspundețiȘtergere
  5. Unghiile arata mult mai bine ca sunt taiate scurt si date cu o oja de culoare intensa (si nu bejuri cum des am vazut la tine), oja e foarte frumoasa dar din punctul meu de vedere e mai potrivita pt a doua jumatate a toamnei si pentru iarna, iar fermoarul nu e pe gustul meu - imi plac sclipiciurile sau floricele.

    Un mic sfat: striatile de pe unghii nu arata tocmai bine si ar trebui ori sa pilesti suprafata unghiei ori sa folosesti o baza speciala pt striatii. Eu nu am striatii si tot le pilesc cu o pila fina speciala.


    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Baza folosita exact pentru asta e si o folosesc ca tratament, insa unghiile mele chiar nu au striatii acum (nu stiu ce-ai vazut tu in poze) - sunt intr-o perioada chiar buna. Eu n-am ales niciodata culoarea in functie de vremea de afara, ci de ceea ce simt in momentul ala si asa am facut si acum - mi s-ar parea trist sa nu pot sa port o culoare ca nu e frig afara.

      Ștergere
    2. Pai la unghia degetului mic se observa foarte bine sau poate ca se vede asa de la lumina.
      Intr-adevar, nu m-am exprimat bine, asa ca ma repet: din punctul meu de vedere nuantele inchise (negru, cobalt, mov indigo, etc, etc) se potrivesc mult mai bine in sezonul rece si nu vara cand este explozie de culoare si voiosie. Iubesc anotimpul vara si eu una nu pot purta gri-negru pe unghii in anotimpul cald (insa de la sfarsitul toamnei si iarna doar nuante d-astea port, nimic deschis sau pal).
      O parere personala.

      Mihaela I.

      Ștergere
    3. N-are nimic unghia mica, probabil e de la lumina/ blitz si cum am tinut degetele. :)

      Ștergere